- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.101
ezgimm çok sağol canım,Hepimizinki Allaha emanet..sende benim gibi tedaviden sonra doğal kalmıştın sanırımm.. benim hiç lekelenmem olmadı zor hamile kaldığım için bide kasık ağrılarım var diye vermişti doktor 2 kutuyuda bu şekilde kullandım ama çok derine itmedim ..
SELAMLAR
son sayfaya baktım da sanırım progestan kullanan arkadaşlarım var .. ilk hamileliğim kanamayla beraber ağır düşük tehdidiyyle başladığı için yoğun progesteron takviyesi almıştım . progestanı 3*3=günde 9 tane vajenden uyguluyordum ve sabah akşam progynex iğne oluyordum .. ne zaman ki düşük tehdidi ortadan kalktı , önce iğne azaltıldı , sonra kesildi , ondan sonra da progestanlar kesildi .
şimdiyse kasık ağrım var ve kahverengi lekelenmem var diye aynı progestanı ağızda 3*2=günde 6 tane alıyorum ..
kısacası düşük tehdidine bağlı olarak progestanın kullanım şekli ve dozu farklı olabiliyor .. şu 13. haftaya sağlıkla gelsek hepimiz
cok tesekkur ederiz sumak teyzesi darisi sana ve bekleyenlere birde kalp atisini duyabilseydik olsun buna sukur mercimegimi gordum ya
doktor birsey olmaz korkmana gerek yok dedi ama ben istemedim biraz daha sabrederim ne olacak.
kahvekolik pit pitlari duymussun hadi gozun aydin yeniden.
Merhaba kızlar
Sizde alınganlık , duygusal boşalmalar oluyor mu? Ben dün öyleydim. Eşimin bi sözüne alındım ve ağladım. Sonra da ağzımdan keşke hamile kalmasaydım kelimesi çıkıvermiş. Allah korusun. Ama eşim bu sözüme üzülmüş ve o da ağladı. seni üzmek istemedim diye.Canım benim ya. Sonra da bu kız herhalde pek nazlı diyor. Sizde de oluyor mu bu depresyon halleri....
mercimeğini görmüşsün , hayırlı olsunvajinal usg 9-10. haftaya kadar zararı yok , ondan sonraki vajinal muayeneler müdahaleye girermiş oğluşum 10 haftalık oluncaya kadar nerdeyse haftada 1 gittiğimiz için bir zararını görmedik diyebilirim
canım sağlıkla gelsin meleğin , minik misafirin .. benim mercimek de tedaviyle gelen tosbaamdan sonra kendisi çıka geldiAllah hepsine sağlıklı , uzun ömürler versin
Merhaba kızlar
Sizde alınganlık , duygusal boşalmalar oluyor mu? Ben dün öyleydim. Eşimin bi sözüne alındım ve ağladım. Sonra da ağzımdan keşke hamile kalmasaydım kelimesi çıkıvermiş. Allah korusun. Ama eşim bu sözüme üzülmüş ve o da ağladı. seni üzmek istemedim diye.Canım benim ya. Sonra da bu kız herhalde pek nazlı diyor. Sizde de oluyor mu bu depresyon halleri....
amin cnm aminn,,
canım sen ilk minnoşunda vajinalmi kullanmıştın progestanı bi sorun olmadı demii :)) o zman benimkindede olmaz boşuna endişelenmeyeyimm akşama görücemm dicem doktorada kullanmasam olurmu diye hiç lekelenmem falan yok çok şükür
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
Allah ona sağlık sıhhat versin inşallah..Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi (çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
evet canım vajinal kullandım .. geçenlerde arayıp durumu bildirince progestanı 3-2 kullan dediğinde ağızdan mı vajenden mi diye sordum , ağızdan demişti .. ilk usg ye kadar bu şekilde kullanacakmışım .. hiç endişelenme , üstelik vajenden kullanım daha garantili yöntem , direkt hazneye yolluyosun neticedeakşamki usg kontrolünden sonra nasıl devam etmen gerektiğini dr.un söyleyecektir sana .. şimdiden güzel haberlele dönmen dileğiyle :13:
Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi (çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
moral verdin canımm bana çok sağoll ..küçükk misafir arkadaşımızı çok öpüyoruzz..
benim anlamadığım neden o zaman ağızdan kullanın diyolar ..bu arada hangi doktora gidiyrsun cnmm
canim tesekkur ederim doktorumda soyledi ama ben korktum iste basimdan bir dusuk gecince insan ister istemez herseyden korkuyor.
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
gunaydin kizlar bu sabah hastaneye gittik ve bebisimizi gordukcok kucucuk minigim ya kalp atislarini gorduk ama duyamadik.su anda cok kucuk dedi doktor duymak istersen vajinal ultrasonla bakayim dedi ben istemedim korktum dusuk riskini artirir diye.
2.ultrasona 12 haftamizda girecegiz bakalim hayirlisi yavrumu ozaman daha net gorurum.su anda dusuk riski felan yokmus cok sukur.
sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim henuz karnimiz cok acikti minigimi ve kendimi doyurmam lazim gorusuruz.
selamun aleykum kizlar nasilsiniz bakim
KUBISCIM masaALLAH listemizde baya bir dolmus tuuh tuuuh nazar demesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?