2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cok tesekkur ederiz sumak teyzesi darisi sana ve bekleyenlere birde kalp atisini duyabilseydik olsun buna sukur mercimegimi gordum ya

doktor birsey olmaz korkmana gerek yok dedi ama ben istemedim biraz daha sabrederim ne olacak.

kahvekolik pit pitlari duymussun hadi gozun aydin yeniden.

canım sağlıkla gelsin meleğin , minik misafirin .. benim mercimek de tedaviyle gelen tosbaamdan sonra kendisi çıka geldi Allah hepsine sağlıklı , uzun ömürler versin

slm canımm
daha önce vajinal kullanmıştım progestanı şimdide öle alınacak diye vajinal aldım ama ağızdan içmem lazımmış doktor her iki şekildede alabilirsin sorun yapma dedi ama görüyorumki çok kişi ağızdan alıyor.. bende sıkıntı yaptım ister istemez Allah hepimizin evladını korusun bütün gebeliklerimizi sağlıklı bi şekilde tamamına erdirsin..

Merhaba kızlar
Sizde alınganlık , duygusal boşalmalar oluyor mu? Ben dün öyleydim. Eşimin bi sözüne alındım ve ağladım. Sonra da ağzımdan keşke hamile kalmasaydım kelimesi çıkıvermiş. Allah korusun. Ama eşim bu sözüme üzülmüş ve o da ağladı. seni üzmek istemedim diye.Canım benim ya. Sonra da bu kız herhalde pek nazlı diyor. Sizde de oluyor mu bu depresyon halleri....

Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi(çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..

mercimeğini görmüşsün , hayırlı olsun vajinal usg 9-10. haftaya kadar zararı yok , ondan sonraki vajinal muayeneler müdahaleye girermiş oğluşum 10 haftalık oluncaya kadar nerdeyse haftada 1 gittiğimiz için bir zararını görmedik diyebilirim

oluyor elbette ama bu halleri cok takmamak lazim canim birak herseyi akisina hamisligimizin tadini cikaralim. Rabbime sukurler olsunki boyle guzel bir duyguyu bize yasattigi icin ne kendini ne bebisini nede esini uz emi.ben aniden sinirlenen bir insani m ama su siralar melekim sanki:93:

canim tesekkur ederim doktorumda soyledi ama ben korktum iste basimdan bir dusuk gecince insan ister istemez herseyden korkuyor.

canım sağlıkla gelsin meleğin , minik misafirin .. benim mercimek de tedaviyle gelen tosbaamdan sonra kendisi çıka geldi Allah hepsine sağlıklı , uzun ömürler versin

amin cnm aminn,,
canım sen ilk minnoşunda vajinalmi kullanmıştın progestanı bi sorun olmadı demii :)) o zman benimkindede olmaz boşuna endişelenmeyeyimm akşama görücemm dicem doktorada kullanmasam olurmu diye hiç lekelenmem falan yok çok şükür

merhaba canım ... olmaz mı oluyor .. bazen alınganlık , bazen bir reklam filminde bile salya sümük ağlama durumları , bazen de deli danalar gibi burnundan soluyoruz bu çok doğal , çünkü vücudumuzda normalin üstünde hormonla işliyor , bedenimiz bu yeni duruma adapte olmaya çalışıyor , miniğimiz tutunma telaşında vücudumuza karşı savaşıyor ... e bunlar yaşanırken bizim ara ara kısa devreler yapmamız çooook normal

evet canım vajinal kullandım .. geçenlerde arayıp durumu bildirince progestanı 3-2 kullan dediğinde ağızdan mı vajenden mi diye sordum , ağızdan demişti .. ilk usg ye kadar bu şekilde kullanacakmışım .. hiç endişelenme , üstelik vajenden kullanım daha garantili yöntem , direkt hazneye yolluyosun neticede akşamki usg kontrolünden sonra nasıl devam etmen gerektiğini dr.un söyleyecektir sana .. şimdiden güzel haberlele dönmen dileğiyle :13:

kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
maşallah Allah tamamına erdirsin...
Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi(çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
Allah ona sağlık sıhhat versin inşallah..

bizde berbat dev. hast. ultrasonunda bebeği bile göremedik. ancak doktor anladı bir kalp atışı görürü gibiyim dedii..
inşallah salıya can sesi duyulur yavrumun

moral verdin canımm bana çok sağoll ..küçükk misafir arkadaşımızı çok öpüyoruzz..
benim anlamadığım neden o zaman ağızdan kullanın diyolar ..bu arada hangi doktora gidiyrsun cnmm

Son düzenleme:

canım seni çok iyi anlıyorum .. sanırım tüp bebek gebeliği değil mi ? benim ilk gebeliğim de tüp bebek sayesinde oldu .. 3 patlamış mısırım vardı benimle beraber , önce ilkini gördük 4+6da , 5+1 de halen 1 taneydi ki ben emindim 1 tane daha pıtırcığımın olduğundan , 5+4te başka bir dr.da ikiz olduklarını öğrendik .. 6+1 de ilk gittiğim dr.a gittik o da onayladı , ama ilkinin kalp atışı vardı ufaklığınki yoktu henüz küçük olduğu için , ama büyümeye de devam ediyordu .. 7+4de gittiğimizde o mniğimin de kalp atışını duyduk , rahatladık .. dr. artık 2 haftada 1 gelmemizi düşük vb risklerin oldukça ortadan kalktığını söyledi , çok mutlu olduk .. 9+6da yani neredeyse 2,5 aylıkken gittiğimizdeyse o miniğimin kalp atışının olmadığını , gelişiminin durduğunu söyledi .. herşey durdu o zaman benim için , hayat durdu , renkler soldu , sağlıklı bir bebeğimin olması nedense teselli olmadı , olamadı da uzunca bir süre .. sonra sonra kabulleniyor insan tıbben doğruları .. çünkü doğal seleksiyon diye bir şey var ve sağlıklı olmayan dayanamıyor ve kendini diğeri için feda ederek eliyor bu hayattan ..
Yaratan herşeyi güzel ayarlıyor , her şer gördüğümüz şer değilmiş , yaşayınca anlıyor insan ve iyi ki de böyle olmuş diyor sonunda ..
dilerim bu miniğin sağlıklı , dirençli ve uzun ömürlü olur ..

moral verdin canımm bana çok sağoll ..küçükk misafir arkadaşımızı çok öpüyoruzz..
benim anlamadığım neden o zaman ağızdan kullanın diyolar ..bu arada hangi doktora gidiyrsun cnmm

rica ederim canım :87: ağızdan kullanımı sanırım risk durumu daha az ise , yada işi garantiye almak istediklerinde öneriyorlar .. eğer kanama şeklindeyse sanırım vajenden uygulattırıyorlar .. biz de minik misafiri öpüyoruz kocaman ..
dr.um Levent Konur , İst-Anadolu yakasında .. ama ben avr.yakasındayım ve iyi bir dr. arayışındayım her hangi bir durumda gittiğimde üstünkörü muayene edilmek istemediğim için :44:
sen nerede oturuyorsun ve dr.un kim ?

canim tesekkur ederim doktorumda soyledi ama ben korktum iste basimdan bir dusuk gecince insan ister istemez herseyden korkuyor.

çok çok geçmiş olsun canım .. maalesef geçmiş tecrübelerimiz hep sıkıştırıyor yüreğimizi .. inşallah bu hamileliğin kolay ve sorunsuz geçer , miniğini sağlıcakla kollarına alırsın

kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri

ikinizede 41 kere maaşallahhh

selamun aleykum kizlar nasilsiniz bakim
KUBISCIM masaALLAH listemizde baya bir dolmus tuuh tuuuh nazar demesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…