2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba arkadaşlar ben yine pek takip edemedim topiği bulantı ve halsizlikte simdide o kadar çok mesaj var ki okuyamıyorum:) benim gibi olan arkadaşlar var mı neler yapıyorlar azaltmak için ben hiç istediğim gibi beslenemiyorum zaten birşey yemek istemiyorum kendimi hep halsiz hissediyorum pişirdiğim yemekleri yiyemiyorum yemek pişirmeyide bıraktım.bulantı hapı içiyorum o da çok uyku yapıyor pazartesi kontrolüm var doktorumla konusucam tekrar ama sanırım yapacakta çok birşey yok.allahtan evdeyim çogu zaman atanamayan öğretmenlerdenim özel derslerim var onlara bile zor gidiyorum.benim gibi olan arkadaşlar var mı neler yapıyorlar???????

bende bulantılarımla uğraşıyorum.benim bulantılarım başladığımda halsizliğim geçti şükür ama tüm gün bulanıo dediğin gibi hiç bişi yiyemiyorum.elimde anca çubuk kreker grisini dolanıyorum.bi yandan da mide yanmalarım var.bebişlerimiz için katlancaz napalm

zaten herşey onların saglıklı olması için doktorum bulantı varsa saglıklı hamilelik demişti aslında bir yandan onun saglıklı oldugunu bilmek iyi geliyor...

canımcım sende duymuşsun maşallah aynı gün sevindik

ben, ben, ben..
zaten çok ağlak bi tipimdir şimdi dizi izlerken falan ühüüüüüüü oluyorum hemen.
Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi(çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..

canım yaa Allah sabır versin, diğerinii size bağışlasın inşallah. çok üzüldüm..

zaten herşey onların saglıklı olması için doktorum bulantı varsa saglıklı hamilelik demişti aslında bir yandan onun saglıklı oldugunu bilmek iyi geliyor...

aynen öyle benm birde düşük tehlikem vardı dr.a kontrole gitceğim gün bulantılarım başladı bi açıdan mutlu oldum açıkçası bebeğim yerindedir die öyleymiş de çok şükür kalbi atıyor öle olunca bizimde mide bulanıyor :)

canım ben tedavideyken yücel karaman'a gidiyordum şimdiki normal artık ona gitmeme gerek kalmadı ayrıca muayne ücretleride çok pahalı tahlillerde sskdan yararlanma imkanım olmuyordu eskiden beri gittiğim beni çok ii tanıyan Medicana Bahçelievler Düzgün Korkmaza gidiyorum ben şimdilik çok memnunum istediğim heran cep telinden ulaşabiliyorum ayrıca çok pozitif biri şimdilik böyle ..

nasil yaniiiiiiii
dogru mu okudum ben kahvem lokumummmmmmmmm

ahhhhh canm benim yaaaaaa icim kiipiiir kipîr oldu okuyunca yutkndum bi soyle nasil sevindim anlatamam sanaaa.insallah saglikla kucaklarsin bebisini bak gordunmu beraber hamile kalmakta varmis kismette

Limburg canım benim... evet aynı ayda hamile kalmaız ne güzel... Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..
benim yüreğim ağzımda ama.... çok endişeleniyorum... hiç belirtim yok... burda bulantı haberlerini okudukça neden benim ki bulanmıyor dşye üzülüyorum bi aksilik olması düşüncesi beni yaşlandırıyor sorma...
senin her şey yolundadır umarım...hafif lekelenmeler hamilelikte olabilir biliyorsun.. inş tekrarlamaz hafif bile olsa... öpüyorum seni sevgiyle....

kahvekolik, pıt pıtları duymuşsun.. maşallahh çok sevindim canım...
senin de bulantıların var mı? benim yok ya.. ama medem... senin bebiş 6+3 sanırım bugün değil mi benim ki de 6+2...

Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi(çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
üzülme tatlım Rabbim diğerine sağlık versin inş.hayırlısı olsun
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri

maşallah canım ne güzel darısıbaşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…