- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.121
Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi (çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
merhaba arkadaşlar ben yine pek takip edemedim topiği bulantı ve halsizlikte simdide o kadar çok mesaj var ki okuyamıyorum:) benim gibi olan arkadaşlar var mı neler yapıyorlar azaltmak için ben hiç istediğim gibi beslenemiyorum zaten birşey yemek istemiyorum kendimi hep halsiz hissediyorum pişirdiğim yemekleri yiyemiyorum yemek pişirmeyide bıraktım.bulantı hapı içiyorum o da çok uyku yapıyor pazartesi kontrolüm var doktorumla konusucam tekrar ama sanırım yapacakta çok birşey yok.allahtan evdeyim çogu zaman atanamayan öğretmenlerdenim özel derslerim var onlara bile zor gidiyorum.benim gibi olan arkadaşlar var mı neler yapıyorlar???????
bende bulantılarımla uğraşıyorum.benim bulantılarım başladığımda halsizliğim geçti şükür ama tüm gün bulanıo dediğin gibi hiç bişi yiyemiyorum.elimde anca çubuk kreker grisini dolanıyorum.bi yandan da mide yanmalarım var.bebişlerimiz için katlancaz napalm
canımcım sende duymuşsun maşallah aynı gün sevindikcok tesekkur ederiz sumak teyzesi darisi sana ve bekleyenlere birde kalp atisini duyabilseydik olsun buna sukur mercimegimi gordum ya
doktor birsey olmaz korkmana gerek yok dedi ama ben istemedim biraz daha sabrederim ne olacak.
kahvekolik pit pitlari duymussun hadi gozun aydin yeniden.
Merhaba kızlar
Sizde alınganlık , duygusal boşalmalar oluyor mu? Ben dün öyleydim. Eşimin bi sözüne alındım ve ağladım. Sonra da ağzımdan keşke hamile kalmasaydım kelimesi çıkıvermiş. Allah korusun. Ama eşim bu sözüme üzülmüş ve o da ağladı. seni üzmek istemedim diye.Canım benim ya. Sonra da bu kız herhalde pek nazlı diyor. Sizde de oluyor mu bu depresyon halleri....
Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi (çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
zaten herşey onların saglıklı olması için doktorum bulantı varsa saglıklı hamilelik demişti aslında bir yandan onun saglıklı oldugunu bilmek iyi geliyor...
aynen öyle benm birde düşük tehlikem vardı dr.a kontrole gitceğim gün bulantılarım başladı bi açıdan mutlu oldum açıkçası bebeğim yerindedir die öyleymiş de çok şükür kalbi atıyor öle olunca bizimde mide bulanıyor :)
ne güzeldüşük tehliken geçmiştir umarım
slm güzel anneler nasılsnız
rica ederim canım :87: ağızdan kullanımı sanırım risk durumu daha az ise , yada işi garantiye almak istediklerinde öneriyorlar .. eğer kanama şeklindeyse sanırım vajenden uygulattırıyorlar .. biz de minik misafiri öpüyoruz kocaman ..
dr.um Levent Konur , İst-Anadolu yakasında .. ama ben avr.yakasındayım ve iyi bir dr. arayışındayım her hangi bir durumda gittiğimde üstünkörü muayene edilmek istemediğim için :44:
sen nerede oturuyorsun ve dr.un kim ?
merhabalarr :79:
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
nasil yaniiiiiiii
dogru mu okudum ben kahvem lokumummmmmmmmm
ahhhhh canm benim yaaaaaa icim kiipiiir kipîr oldu okuyunca yutkndum bi soyle nasil sevindim anlatamam sanaaa.insallah saglikla kucaklarsin bebisini bak gordunmu beraber hamile kalmakta varmis kismette
canim biz kahvelokumla onceden tanisiyoruz ikimizinde kayiplari var malesef.onun hamilelik haberi ve hatta ikimizinde ayni zamanda olmasina oyle cok sevindimkiinsallah hepimiz saglikla kucaklariz bu kez yavrularimizi
bu sabah kanamam oldu uykudan kalkinca kahverengiyle karisik biseydi dr gittim hemen cok sukur biseyi yok hala kalbi gum gum atiyor yavrumun cok endise etmistim ama dr dediki birde bilen varmi bilmiyorum progestoronda lekelenme yapabilir dedi kahverengiden korkma kipkirmizi renk ve kramp esliginde agrin olursa o tehlikelidir;bu haftalarda cok kiside gorulebilir kahverengi lekeler dedi ne guzel 5 6gundur yoktu biey moralim cok bozulmustu ama cok sukur huzurla uyuycam bugn insallah saglikla zamaninda gelsin kasimda bebisler
tam olarak geçmedi ama minimum düzeyde çok şükür dr. normal hayatına dönebilirsin dedi ama ilk 3 ay hep risk vardır dedi inş onu da atlatırız
folbiol un mg ı fazla sanırm cnm ondan 1 tane yetiyor
maşallahhhhhh
kahvekolik cim sen de 3 tane alıyorsun dimi folicplustan
inşallah atlatırsın ve bebişini saglıkla kucagına alırsın
meraba canım nasılsın fazla gelemiyorum aşırı baş dönmesi var bende
üzülme tatlım Rabbim diğerine sağlık versin inş.hayırlısı olsunDün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi (çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?