- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.181
kızlar bende folik asit aliorum günde 1 tane çok midem bulandığı için günde 3 tane alamıorum
ayrıca crınone jel-kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıorum......rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin...
yoktur canım ya içini ferah tut öyle bişe olsa dr niye versinki.bi dahaki gittiğinde sorar içini rahatlatırsın ama bence merak etme.ben de çok pimpirikliydim başlarda şimdi daha rahatım sürekli araştırıyodum bunu niye verdi bu neden hadi bişe olursa falan diyeHayır canım kanamam yok çok şükür. İlk bebeğim Allah nasip ederse. 1 kere kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum ama günümde adet oldum o zamanda. Doktoruma sormamışım, başka bir konuda sormam gerekenler vardı, ona odaklanmışım. Yazdığı ilacı sormak aklıma gelmedi. Biraz araştırdım ve hamile kalmadan bile içenler varmış. Hamileliğin ilk aylarında içenler de varmış. Kan sulandırması için kullanılıyormuş. Yan etkisi var mıdır ben onu merak ediyorum. :44:
canım dikkat et kendine bol su içmeye çalış,iyi baksınlar sana evdekilere de söyleyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ekledim listeye herşey gönlünüze göre olsun aminnnn
buarada kızlar fazla gelemiyorum dün doktora gittim tahlillerim yapıldı sonucu aldım anladığım kadarıyla iltihap yüksek çıkmış ve idrar kanamalı diyohepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olsun hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun bide bişey yiyemiyorum zor geçmeye başladı neyse buda şükür bebişlerimiz sağlıklı olsunda neyse kızlar allaha emanet olun
canım folicplus günde 1 tane alınıyor , emin misin 3 tane alman gerektiğinden :44:
inanmıyorum 3 tane birden niyeki? ben sabah öğlen akşam yemeklerden sonra alıyorum...enteresanmış..ilk defa duydum
kıs olur mu öyle şey, dr usulü değil. kendi doktoruna da sor istersen 1 az gelir. 6+4 oldum, sen?
canımcım daha önceki msjımda da yazmıştım , ilk hamileliğimde gerek yok diye kullandırmamışlardı bile kontrolünde olduğum iki tüpbebek dr.u .. zaten bu ikinci hamileliğim ve aynı dr.a gidiyorum .. neyse , vardır hepsinin bir bildiği diyelimben 5+2yim
ama daha birbirimizi tanıma aşamasında değiliz bence. henüz kese, kalp atışı vs gibi tedirginliklerimizi konuşuyoruz. yada bulantı, akıntı, göğüsler vs gibi belirtileri. daha birbirimizi tanıma aşamasına gelemediğimiz için muhabbet pek koyu olmuyor haliyle. ma daha kasıma çook var :) inşallah firesiz gideriz tabi.
kızlar bende folik asit aliorum günde 1 tane çok midem bulandığı için günde 3 tane alamıorum
ayrıca crınone jel-kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıorum......rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin...
geç gördüm anca cvp yazdım ama folibiol günde 1 tane folic plus 3 tane.be de kuşkulanmıştım ama burdakiler de onaladı prospektüste de öle yazıyor zaten
hsg din himmelcim öncelikle hayirli olsun insaALLAH sag salim kucagi almaya nasip eder MEVLA
ikinci bebisin yazmisin benim de ikinci olcak insaALLAH :)
ve bir soru almanyadan misin ? evet se neresinden ? :)
merhaba kizlar...!
bugün tekrar kontrolüm vardi paylasmak istedim sizlerle. Bugun bebisimin kalp atislarini dinledik izledik tekrar ve baya şekil almaya basladigimizi gördük. Kollar bacaklar cikmis başımızı gövdemizden secebiliyoruz izlemek inanilmaz bir duyguydu ağlamamak icin zor tuttum kendimi...tam muayne bitecekken birde hareket etmeye baslayinca mutlulugumuz tarif edilmez bir hal aldicoğunuzdan önde olduğum icin yakin zamanda sizinde insallah göreceklerinizi simdiden sizinle paylasmak istedim....
canım çok sevindim senin adına çok güzel bir duygu inş herkes tadar bende dün gittim kontrole elleri ayakları belliydi hareket ettiriodu kalp atışları dahada güçlenmişti çok çok güzel tarifi edilemez bişey rabbim isteyen herkeze en yakın zamanda verir inş
merhaba kizlar...!
bugün tekrar kontrolüm vardi paylasmak istedim sizlerle. Bugun bebisimin kalp atislarini dinledik izledik tekrar ve baya şekil almaya basladigimizi gördük. Kollar bacaklar cikmis başımızı gövdemizden secebiliyoruz izlemek inanilmaz bir duyguydu ağlamamak icin zor tuttum kendimi...tam muayne bitecekken birde hareket etmeye baslayinca mutlulugumuz tarif edilmez bir hal aldicoğunuzdan önde olduğum icin yakin zamanda sizinde insallah göreceklerinizi simdiden sizinle paylasmak istedim....
evet canim gercekten inanilmaz tarifsiz birsey. Biraksalar saatlerce öyle bos bos izlerdim herhaldenasılda cabucak büyüyorlar gelişiyorlar insan sabirsizlaniyor...sen birdaha ne zaman gideceksin? Ben üc hafta beklicem mecbur birdahaki randevum ikili test icin olacak....
Hepimizin bebisi hayirli ugurlu olsun insaallah canim.Evet almanyadayim. Karlsruhe sehrindeyim.
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bende 5+5 haftalık hamileyim dün karından keseyi gördük çok şükür. 15 gün sonrada kalp atımını görmek için gideceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?