2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

kan pıhtılaşmasımı var canım sende ya nekadar çogaldı bu illet ya

yoktur canım ya içini ferah tut öyle bişe olsa dr niye versinki.bi dahaki gittiğinde sorar içini rahatlatırsın ama bence merak etme.ben de çok pimpirikliydim başlarda şimdi daha rahatım sürekli araştırıyodum bunu niye verdi bu neden hadi bişe olursa falan diyeama şimdi önce rabbime sonra dr uma bıraktım kendimi güveniyorum rahatım:)
güzel günler kasım anneleriiiii....istanbulda hava çok kötü bu arada,soğuk yağmurlu bir sabaha uyandık.yaz gelsin artıkkkkkkk:)))

canım dikkat et kendine bol su içmeye çalış,iyi baksınlar sana evdekilere de söyle sende allaha emanet ol canım...

inşallah canım

sende de mi trombofili var canım :44: inşallah sorunsuz devam eder sürecin ..

geç gördüm anca cvp yazdım ama folibiol günde 1 tane folic plus 3 tane.be de kuşkulanmıştım ama burdakiler de onaladı prospektüste de öle yazıyor zaten

hmm.. dedim ya herkesin takibinde olduğu dr.unun yaklaşımı farklı oluyor ilaçlara ..
buraya bissürü şey yazmıştım ama bir anda uçtu nedense .. neyse herkese sağlıklı , sorunsuz ve su gibi akacak bir süreç diliyorum

mrb kasım annişleri. kimse yok ama ben yine de slm vereyim. folik asitten bahsedilmiş galiba ben de yatarken 3 tane alıyorum yoksa gün içinde unutuyorum doktorum alabilirsin demişti.
hepinize güzel bi haftasonu diliyorummm..

kızlar merhaba nasılsınız bebısım 10haftayı bıtırdı 11.haftadayız ama hala cok bulantılarım var hıcbırsey yıyemıyorum umarım gecer

kızlar ben kan sulandırıcı-corasprin kullanıorum ama pıhtılaşma yada başka bi teşhis konulmadı tüp bebekle hamile olduğum için sadece bi önlem dedi.tüp bebekte canlı doğum oranı az olduğundan bunları kullanmamı tavsie ettiler 2 doktorda tedavi gördüm 2 side aynısını söledi.

hsg din himmelcim öncelikle hayirli olsun insaALLAH sag salim kucagi almaya nasip eder MEVLA
ikinci bebisin yazmisin benim de ikinci olcak insaALLAH :)
ve bir soru almanyadan misin ? evet se neresinden ? :)

Hepimizin bebisi hayirli ugurlu olsun insaallah canim.Evet almanyadayim. Karlsruhe sehrindeyim.

selam annişşler nasıl gidiyor hamişlik havalar kötü olduğu için kendimi kötü hissediyorum ben yağmurlu havalar kasvetli geliyo bana birde evdeyim çok sıkıcı bi gün

merhaba kizlar...!
bugün tekrar kontrolüm vardi paylasmak istedim sizlerle. Bugun bebisimin kalp atislarini dinledik izledik tekrar ve baya şekil almaya basladigimizi gördük. Kollar bacaklar cikmis başımızı gövdemizden secebiliyoruz izlemek inanilmaz bir duyguydu ağlamamak icin zor tuttum kendimi...tam muayne bitecekken birde hareket etmeye baslayinca mutlulugumuz tarif edilmez bir hal aldi coğunuzdan önde olduğum icin yakin zamanda sizinde insallah göreceklerinizi simdiden sizinle paylasmak istedim....

canım çok sevindim senin adına çok güzel bir duygu inş herkes tadar bende dün gittim kontrole elleri ayakları belliydi hareket ettiriodu kalp atışları dahada güçlenmişti çok çok güzel tarifi edilemez bişey rabbim isteyen herkeze en yakın zamanda verir inş

evet canim gercekten inanilmaz tarifsiz birsey. Biraksalar saatlerce öyle bos bos izlerdim herhalde nasılda cabucak büyüyorlar gelişiyorlar insan sabirsizlaniyor...sen birdaha ne zaman gideceksin? Ben üc hafta beklicem mecbur birdahaki randevum ikili test icin olacak....

çok sevindim ve çok heveslendim inşallah bende kalp atışlarını duyarım yaa.....böle güzel duygu paylaşılmazmı iyi etmişin paylaşmakla.rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin
hepimize inşallah seninde sorunsuz böle güzel haberler verebileceğin bi hamileleiğin olur maşallah sana

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bende 5+5 haftalık hamileyim dün karından keseyi gördük çok şükür. 15 gün sonrada kalp atımını görmek için gideceğiz inşallah

canım ben cuma tekrardan gidicem 12. haftaya kadar haftada 1 görücem durumum bçraz özel benim kan pıhtılaşması var dr kontrolünde olmam gerekiyor maalesef

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bende 5+5 haftalık hamileyim dün karından keseyi gördük çok şükür. 15 gün sonrada kalp atımını görmek için gideceğiz inşallah

hsg canim kubise hemen bilgilerini yaz eklesin seni listemize ins :) RABBIM hayirlisiyla kalp atislarini duymayi nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…