2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

kesinlikle 3 tane. hamileliği planlarken günde 1, hamile kalınca günde 3. bide folbiol var ondan günde 1 tane içiliyor.

ALlah Allah :44: demekki her dr.un usulü farklı . folbiol ile flic plus arasında aman aman bir fark yokmuş , hatta folbiol daha çok bulantıya sebep oluyormuş . eczacıya sorduğumda folic asiti almamı tavsiye etti ..
benim dr.um ne tüpbebek deneme sürecinde ne de hamileliğim süresince almamı gereksiz gördüğü için geçen gebeliğimde kullanmamıştım .. güya bu folic asit beslenme yetersizliği olan ülkelerdeki hamilelere ihtiyaçları olan folic asit , kalsiyum ve çinkoyu alabilsinler diye .. bu hamileliğimde kullanıyorum çünkü kanıtlanmamış olsa da bir rivayete göre preklampsiyi önleme olasılığı varmış ..
kaçıncı haftadasın ?

doktorum banada flik plus verdi sabahları üç tane birden alıyorum öle dedi

topic ne kadar ıssız böyle .. hey gidi 2009 temmuz anneleri topiği :)) bazı günler işten yada misafirden giremediğimizde bir bakardık ki akşam 30 sayfa birikmiş neyse , zamanla herkes birbiriyle kaynaştıkça paylaşımlar da artacaktır :13:

akşam üzeri herkezin işi var canım birde dediğin gibi herkez tanışıp kaynaşıncı sohbetler fazlalaşır

tebrik ederim cnm..bende şuan 5haftalık hamileyim benimde kistim var son kontrolümde öğrendim doktora sordum korkma dedi bişe olmaz ama sormamaışım nasıl kaybolur die.zaman zaman bende ağrı yapıor geceleri özellikle

cnm annesi 6 aylık doğmuş oda bi zahmet kasımda doğsun demi ama kızlar bugün arkadaşa gittik doğum iznine ayrılmıştı 8 haftalık usg ye baktık yuvarlak dogru çıkıyo buuuuu

kızlar çok kötüyüm midem bulanıyo tansiyonum düşüo kız bu galiba kız gibi nazlanıo

Slm benhaftadayimde araniza yeni katildim.Sali günü ögrendim 6. haftadayim.Allah herkese güzel hamilelikler,hayirli dogumlar nasip etsin insaallah.

hsg din himmelcim öncelikle hayirli olsun insaALLAH sag salim kucagi almaya nasip eder MEVLA
ikinci bebisin yazmisin benim de ikinci olcak insaALLAH :)
ve bir soru almanyadan misin ? evet se neresinden ? :)

canım kanaman falan var mı?ya da daha önce düşük oldu mu sende?keşke bi sorsaydın dr.ama ben kan pıhtılaşmasını önlemek için veriyolar diye biliyorum.bende 3 haftadır her gün fraxiparine vuruluyorum mesela bunun içinmiş.

mrb senle aynı sayılırız kalp etışını daha duymadın dimi canım.

evet canım birgün var arada daha duymadım klap atışlarını geçen hafta gittiğimde doktor iki hafta sora gel demişti haftaya gideceğim hayırlısıyla duyarız inş.

benim de bir yumurtam kiste dönüşmüş , sorun değil dedi dr. vücut eliyormuş zamanla onu ..

kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri

maşallah kızlar ne güzel bebişlerinizi görmüşsünüz, pıt pıtları duymuşsunuz çok sevindim sizin adınıza salı günü bizimde kontrolümüz var inşallah bizde duyarız pıt pıtları

kıs olur mu öyle şey, dr usulü değil. kendi doktoruna da sor istersen 1 az gelir. 6+4 oldum, sen?

ama daha birbirimizi tanıma aşamasında değiliz bence. henüz kese, kalp atışı vs gibi tedirginliklerimizi konuşuyoruz. yada bulantı, akıntı, göğüsler vs gibi belirtileri. daha birbirimizi tanıma aşamasına gelemediğimiz için muhabbet pek koyu olmuyor haliyle. ma daha kasıma çook var :) inşallah firesiz gideriz tabi.

canim benim cok saol iyi dileklerin icin hislerimiz karsilikli canim biliyorsun.insallah bu kez bizim yuzumuz gulecek buna inan cok aci cektik cok uzulduk amaaa zamani geldi artik cok inaniyorum ben;sende inan olumlu dusun hep olumlu olsun.biliosun oglusumda hersey yolunda giderken hicbir sorunum yokken ben her an birseyler ariyodum niye midem bulanmadi bugun goguslerim acimadi yok hala yasiyormu kalbi atiyormu derken hep olumsuzdum ve hergunumu kendime ve bebegime zehir ettim ve sonucu biliosun.bu kez boyle olmayacak buna inan kahvem lokumummm benim canimmm bizde kasim ayinda saglikli hayirli gelen yavrucuklarimizi konusacagiz dogum hikayelerimizi anlatacagiz insallah.sen suan ne kadarliksin gittin mi dr a gelismeleri haberdar et canim.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ekledim listeye herşey gönlünüze göre olsun aminnnn
buarada kızlar fazla gelemiyorum dün doktora gittim tahlillerim yapıldı sonucu aldım anladığım kadarıyla iltihap yüksek çıkmış ve idrar kanamalı diyo hepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olsun hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun bide bişey yiyemiyorum zor geçmeye başladı neyse buda şükür bebişlerimiz sağlıklı olsunda neyse kızlar allaha emanet olun

kızlar bende folik asit aliorum günde 1 tane çok midem bulandığı için günde 3 tane alamıorum
ayrıca crınone jel-kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıorum......rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin...

Hayır canım kanamam yok çok şükür. İlk bebeğim Allah nasip ederse. 1 kere kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum ama günümde adet oldum o zamanda. Doktoruma sormamışım, başka bir konuda sormam gerekenler vardı, ona odaklanmışım. Yazdığı ilacı sormak aklıma gelmedi. Biraz araştırdım ve hamile kalmadan bile içenler varmış. Hamileliğin ilk aylarında içenler de varmış. Kan sulandırması için kullanılıyormuş. Yan etkisi var mıdır ben onu merak ediyorum. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…