- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.161
kesinlikle 3 tane. hamileliği planlarken günde 1, hamile kalınca günde 3. bide folbiol var ondan günde 1 tane içiliyor.
ALlah Allah :44: demekki her dr.un usulü farklı . folbiol ile flic plus arasında aman aman bir fark yokmuş , hatta folbiol daha çok bulantıya sebep oluyormuş . eczacıya sorduğumda folic asiti almamı tavsiye etti ..
benim dr.um ne tüpbebek deneme sürecinde ne de hamileliğim süresince almamı gereksiz gördüğü için geçen gebeliğimde kullanmamıştım .. güya bu folic asit beslenme yetersizliği olan ülkelerdeki hamilelere ihtiyaçları olan folic asit , kalsiyum ve çinkoyu alabilsinler diye .. bu hamileliğimde kullanıyorum çünkü kanıtlanmamış olsa da bir rivayete göre preklampsiyi önleme olasılığı varmış ..
kaçıncı haftadasın ?
topic ne kadar ıssız böyle .. Hey gidi 2009 temmuz anneleri topiği :)) bazı günler işten yada misafirden giremediğimizde bir bakardık ki akşam 30 sayfa birikmişNeyse , zamanla herkes birbiriyle kaynaştıkça paylaşımlar da artacaktır :13:
kıslar bi de ben klomenle hamiş oldum. çatlamayan yumoşlardan biri kist olmuş doktorum çok önemli deil dedi ama benm aklıma takldı. nolcak bu kist kaybolur mu ya da bi zararı olur mu acaba. daha önce byle bşey yaşadınız mıı
5+3canım inş.geçer hayırlısı bakalım ama bütün dengem bozuluyo
cnm annesi 6 aylık doğmuş oda bi zahmet kasımda doğsun demi ama kızlar bugün arkadaşa gittik doğum iznine ayrılmıştı 8 haftalık usg ye baktık yuvarlak dogru çıkıyo buuuuu
vay beee..tamam senin oğluşa da bak haber ver, bekliyorum. yarın kontrolüm var ama 7-8 haftalıkken bi usg daha çektircem meraktan çatlarım ben:)
merhaba, adaşım sayılırsın :) aramıza hoşgeldin. bu topicte genelde senin gibi kayıplar yaşamış kişiler var. inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur anneciğine. görünmeyebilir belki geç döllenmedir. hemen moralini bozma.
merhaba, nickin çok güzelmiş. Allah tamamına erdirsin, o tedirginlik hepimizde var malesef. progesterona neden baktırıyorsun ben anlamadım, hcg ne baktırsana.
çelik sana o kadar didimm aralığı bekler mi sanıyosunuz yaw :)
hem sağda hem erkekmiş ha :s baktığın usg kaç haftalık?
Slm benhaftadayimde araniza yeni katildim.Sali günü ögrendim 6. haftadayim.Allah herkese güzel hamilelikler,hayirli dogumlar nasip etsin insaallah.
canım kanaman falan var mı?ya da daha önce düşük oldu mu sende?keşke bi sorsaydın dr.ama ben kan pıhtılaşmasını önlemek için veriyolar diye biliyorum.bende 3 haftadır her gün fraxiparine vuruluyorum mesela bunun içinmiş.Kızlar merhaba. Nasılsınız?
Doktorunuz size Coraspin verdi mi? Bana Progestan, Coraspin, Decavit (vitamin ilacı) verdi. Bir de Folik asit var. Size de verdi mi Coraspin? Niye içilir ki bu hamileyken? Dr'a sormamışım. :44:
mrb senle aynı sayılırız kalp etışını daha duymadın dimi canım.
tebrik ederim cnm..bende şuan 5haftalık hamileyim benimde kistim var son kontrolümde öğrendim doktora sordum korkma dedi bişe olmaz ama sormamaışım nasıl kaybolur die.zaman zaman bende ağrı yapıor geceleri özellikle
mrb senle aynı sayılırız kalp etışını daha duymadın dimi canım.
gunaydin kizlar bu sabah hastaneye gittik ve bebisimizi gordukcok kucucuk minigim ya kalp atislarini gorduk ama duyamadik.su anda cok kucuk dedi doktor duymak istersen vajinal ultrasonla bakayim dedi ben istemedim korktum dusuk riskini artirir diye.
2.ultrasona 12 haftamizda girecegiz bakalim hayirlisi yavrumu ozaman daha net gorurum.su anda dusuk riski felan yokmus cok sukur.
sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim henuz karnimiz cok acikti minigimi ve kendimi doyurmam lazim gorusuruz.
kızlaaarr şimdi hastaneden geliyorum. pıt pıtları duydummmm çok şükür
maşallah diyin teyzeleri
kıs olur mu öyle şey, dr usulü değil. kendi doktoruna da sor istersen 1 az gelir. 6+4 oldum, sen?ALlah Allah :44: demekki her dr.un usulü farklı . folbiol ile flic plus arasında aman aman bir fark yokmuş , hatta folbiol daha çok bulantıya sebep oluyormuş . eczacıya sorduğumda folic asiti almamı tavsiye etti ..
benim dr.um ne tüpbebek deneme sürecinde ne de hamileliğim süresince almamı gereksiz gördüğü için geçen gebeliğimde kullanmamıştım .. güya bu folic asit beslenme yetersizliği olan ülkelerdeki hamilelere ihtiyaçları olan folic asit , kalsiyum ve çinkoyu alabilsinler diye .. bu hamileliğimde kullanıyorum çünkü kanıtlanmamış olsa da bir rivayete göre preklampsiyi önleme olasılığı varmış ..
kaçıncı haftadasın ?
topic ne kadar ıssız böyle .. hey gidi 2009 temmuz anneleri topiği :)) bazı günler işten yada misafirden giremediğimizde bir bakardık ki akşam 30 sayfa birikmişneyse , zamanla herkes birbiriyle kaynaştıkça paylaşımlar da artacaktır :13:
Limburg canım benim... evet aynı ayda hamile kalmaız ne güzel... Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..
benim yüreğim ağzımda ama.... çok endişeleniyorum... hiç belirtim yok... burda bulantı haberlerini okudukça neden benim ki bulanmıyor dşye üzülüyorumbi aksilik olması düşüncesi beni yaşlandırıyor sorma...
senin her şey yolundadır umarım...hafif lekelenmeler hamilelikte olabilir biliyorsun.. inş tekrarlamaz hafif bile olsa... öpüyorum seni sevgiyle....
doktorum banada flik plus verdi sabahları üç tane birden alıyorum öle dedi
dinlenmetide çok yapamıyorum aslında onun için bel ağrısı kasık ağrısıda çekiyorum
canım kanaman falan var mı?ya da daha önce düşük oldu mu sende?keşke bi sorsaydın dr.ama ben kan pıhtılaşmasını önlemek için veriyolar diye biliyorum.bende 3 haftadır her gün fraxiparine vuruluyorum mesela bunun içinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?