2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
öyle düzenli değil ağrım ama sabahtan beri dinmedi valla uzanıyorum birşey yok ayağa kalkıyorum adet olacakmışım gibi ağrıyo paramızla rezil olmak konusunda hemfikirim valla önce özeline gidiyodum benim doktor olacak uyuzun sonrada kapattı devlette devam edicez ben yanındayım dedi en son gittiğimde:37:
yarın kontrol var ilk defa devlete gidicem 38 haftam 6 kasımda bitiyor bayram tatili giriyo araya sonrasındada alırız dedi ama içim rahat değil gece doğum yok bizim devlet hastanesinde büyük hastaneye sevk ediyorlar e ben baştan beri sana geliyorum paraları çatır çatır alırken iyiydi gün ver ben korkuyorum sancım tutarsa sen bayramda beni alabilecekmisin diye sorcam yarın sezeryan olacağım kesin ama gün yok ağrım var yarın nst ye alır bakarız bakalım ne ağrısı bu korkuyom ortada kalcam diye :43:

geçen haftada benim öle ağrım oldu önemli bişi yoktu drum magnezyum verdi geçti önemli bişi yoktur inş canım

herkese merhaba :21:

bugün sabah canım annem geldi ve temizlik işini halletti sağolsun. ben de yanında eğilip doğrulmadan işte ayakta ne kadar yardım edilebilirse ufak tefek şeylerin getir götürünü yaptım. o bile yormaya yetti. bi ara zil çaldı kapıyı açtım alt komşumun annesi gelmiş sularınız akıyormu diye sordu evet dedim. haa bizimkiler akmıyoda dedi tam arkasını döndü gidiyorduki birden bana doğru döndü ayyyyy ne kadar çirkinleşmişsin sen kızın mı olacak dedi :30: evet kızım olacak dedim ayyy yüzüne bakılcak halde değilsin dedi :27: hııı haliyle hormonlar falan alt üst oldum eskisi olamıyo insan dedim ve kahkaha attım bozdum diyemesin diye :20: bu insanlar deli midir nedir anlamıyorum yaa. bu olaydan 15 dakka öncede annem anlatıyordu haftasonu beni gören komşusu ayyy ne kadar yakışmış hamilelik diye bahsetmiş benden :37: insanları anlayamıyorum gerçekten :44:

bugün sabah canım annem geldi ve temizlik işini halletti sağolsun. ben de yanında eğilip doğrulmadan işte ayakta ne kadar yardım edilebilirse ufak tefek şeylerin getir götürünü yaptım. o bile yormaya yetti. bi ara zil çaldı kapıyı açtım alt komşumun annesi gelmiş sularınız akıyormu diye sordu evet dedim. haa bizimkiler akmıyoda dedi tam arkasını döndü gidiyorduki birden bana doğru döndü ayyyyy ne kadar çirkinleşmişsin sen kızın mı olacak dedi :30: evet kızım olacak dedim ayyy yüzüne bakılcak halde değilsin dedi :27: hııı haliyle hormonlar falan alt üst oldum eskisi olamıyo insan dedim ve kahkaha attım bozdum diyemesin diye :20: bu insanlar deli midir nedir anlamıyorum yaa. bu olaydan 15 dakka öncede annem anlatıyordu haftasonu beni gören komşusu ayyy ne kadar yakışmış hamilelik diye bahsetmiş benden :37: insanları anlayamıyorum gerçekten :44:

ay bende sinir oluyorum böle insanlara :47:sizene dimi :63: benle birlikte çevrede hamile olan bi kaç kişi var benide onlarla karşılaştırmıyolarmı boğasım gelio walla düşün göbeğimize kadar karşılaştırıolar yok senin böle onun böle geçen eşimin yengesi gülerek aynen şöle dedi bana gülerek ay kızın olucağı nerden belli yüzün değişmiş kibarca çirkinleştin dedi yani :) ama ondan başkalarıda ay hiç değişmedin sen diolar insanların bakış açısını anlamıorum ben

Teyze sen hep kız doğurdun herhalde seninki geçmemiş öyle kalmış deseydin. Ne diye sorduğunda çirkinlik deyiverseydin ya. İşte basiret bağlanıyo.

he he:):):) senin komşuda benim elti gibi densizmiş iştee.. boşver gitsin, ömür boyu böyle kalacak değiliz ya

senin için yataktan kalktım pc başına geldim
cepten topice yazamıorum ben
ve bugün çok hastayım + annemdeyim
grip gibiyim bi yandan değilim çözemedim
kızma bana emi :)
face e de yazmıorum taam :)

Geçmişler olsun canım,en kısa zamanda dipçik gibi olasın:)

aynen bende buyudukce biciyorum cimenleri 18 doktorum var ay onu bekliyorum bicmek icin ondan sonrada durmada buyudukce bicicem ne olur ne olmaz kizim geliverirse ay ne buyuk dert oldu bu kil mevzusu ya anlatamam:59:

Ben viiiiitin spreyini aldım daha kullanmadım onun öncesinde hep jilet kullandım.

Canım benim kesin bayramda doğacak diye birşey yok sadece ben öyle hissediyorum nedense sata göre doğum 14 kasım bebeğin gelişimine göre 9 kasım onu da ultrason kağıdına göre yorumluyorum yoksa doktorla doğum tarihini konuşmuşluğum yok. Ben sanırım ya bayramda doğmasını istediğimden ya da bebeğin gelişimine göre doğarsa 9 kasım yazıyordu ultrason kağıdında o da bayramın son günü belki ordan bilemiyorum öyle hissediyorum nedense sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Bu arada canım senin bebek de yan duruyormuş umarım en kısa zamanda döner sen de hamileliğinin son günlerini daha güzel geçirirsin. Dönmese de kollarında problem olur diye içini karartma şimdiden güzel Allahım yardım eder içindeki güzel meleğe..

Hayırlısı olsun annesi, en ahyırlı zamanda gelsin bayramda gelmek isterse tam bayram şekeri olucak mis kokulun:49: amin canım Rabbim her şeye kadir dua ediyorum hem benim miniğim için hem sizin melekleriniz için, Rabbim kendine güveneni asla yarı yolda bırakmaz:49:

canım ben aldım raporumu usg ye göre.. sorun olmaz dediler.. ikya danısmadım tabi.. sadece calıstıgım sürenin sonrasına dahil edilmesi için drun erken dogdu demesi gerekiyor..bunu drla anlasman lazım yani..

mesela ben 38 de dogurdum diyelim sata göre, ama raporda 37 yim.. dr bana 3 hafta erken dogdu raporu verecek..yoksa calısmıs oluruz yani fazladan 1 hafta..

canım kendi dedi ultrasonda 4 gün geri çıkınca sanırım sonrasında nasıl davranacağınıda biliyordur. benim bi fikrim yok açıkcası. zaten okyanusun 40. haftayı bitene kadar bekleyeceğinide sanmıyorm :) öyle yada böyle erken gelir...

senin için yataktan kalktım pc başına geldim
cepten topice yazamıorum ben
ve bugün çok hastayım + annemdeyim
grip gibiyim bi yandan değilim çözemedim
kızma bana emi :)
face e de yazmıorum taam :)

geçmiş olsun annesinin nazlı kuzusu

ben gecen weet agda banti ve sac boyasi aldim gelecek haftasonu sacimi boyayacagim doktoruma sordum boyayabilirsin dedi ama ben hala cok tirsiyorum.agdayida malum bolge haric diger bolgelerime uygulayacagim:23:oraya hayatta uygulayamam cok hassaslati sanki ya:50:

ya ben son ağdamı kendim denemeye çalıştım kaç aydır gidiyordum ağdacıya. becerdimde çok şükür ne acıdı nede tahriş oldu. ama ağdacım hem yavaş hemde nazik yaptığı halde tahriş oluyor anlamadım bundan bişi 24-25 ekimde tekrar gidicem çatı muayenesi için keşke kendim yapabilsem yine:17:

ay bende sinir oluyorum böle insanlara :47:sizene dimi :63: benle birlikte çevrede hamile olan bi kaç kişi var benide onlarla karşılaştırmıyolarmı boğasım gelio walla düşün göbeğimize kadar karşılaştırıolar yok senin böle onun böle geçen eşimin yengesi gülerek aynen şöle dedi bana gülerek ay kızın olucağı nerden belli yüzün değişmiş kibarca çirkinleştin dedi yani :) ama ondan başkalarıda ay hiç değişmedin sen diolar insanların bakış açısını anlamıorum ben
ya bazı insanlar özellikle yapıyor bunu kıllık olsun diye. hastanede diğer hamile bayanların yanında doğumum yaklaşmasına rağmen 6-7 aylık hamile gibi kalıyorum ki bunu hiç tanımayanlar söylüyor karnın çok küçük diye. geçen günde görümcem ayyy g.t bi taraftan göbek bi taraftan çıkmış ne oldu sana böyle dedi :41: eee borumu bu koca bi dana var içimde olcak o kadar dedim ama evlendiğin zamanda böyle değildin manken gibiydin diyolar ya gerçekten tuhaf bu insanlar hamilelikle insanın normal halini karşılaştıracak zekadalar zaten :1: hiç kafama takmıyorum artık gülüp geçiyorum yaz mevsimi gelsin hele bi eski halime taş çıkartayımda görsün şaşkalozlar :51:

slm güzel anneler nasılsınız hrkezde heycan başlamış hazırlıklar tam gaz devam bense daha çanta felan hazırlamadım:17:
yıkadım ütülenip çantaya girecek ama ben ağırdan alıyorum heralde hayırlısı olsun bakalım

olsun canım yıkamışssın bende agırdan alıyodum da sıkıntılı zor bi durumda oldugumu ögrenince gaza gelip ütüleyip hemen hazırladım, ama inşAllah sizlerde böyle sıkıntı olmaz keyifle hazırlarsın:))

Geçmişler olsun canım,en kısa zamanda dipçik gibi olasın:)

Ben viiiiitin spreyini aldım daha kullanmadım onun öncesinde hep jilet kullandım.

dra sordun mu kullanılabiliyomuymusuz.

ben hep unutuyorum ya..

en son kendim yapmıstım 26 sında.. henüz durumum gayet ii .. 22sinde dra gitcem tekrar o zaman sorcam bende.. ondan sonraki kontroldede catı muayenesi olur diye hazırlıklı gitmem lazım.. ama sonrada doguma 20 gün kalmıs olacak ay kac kez daha olacak bu iş..

Kızlar merhaba aman allahım hepiniz doğumaa hazırlanıorsunuz.ben daha çantamı hazırlamadım.ama herşeyi yıkadım.kızlar bişey sorcam,bu hasta bezi ni naptınız.nerden aldınız ve hastaneye kaç tane götüreceksiniz?nolur bilgilendrn beni.benimde akıntım çok 2hafta içinde kontrolum var bakaılm doktora sorcam.bende çatı muayenesini merak ediorum.allah hepimize yardım etsin:18::18:

canım olsun sende yıkammısın ütülemesi kalmış bir tek, keyifle güle güle hazırlarsın koyarsın inşAllah annesi:49:canım bu arada ben hasteyi aradım hastane hasta bezi hastanın altına örtü veriyoruz dedi ama ben yinede annemi aradım annemde hasta bezi vardı anneme rica ettim bana geitrmisin diye 3 tane hasta bezi 3 tane alt için örtüyü poşete koymuş benim için ne olur ne olmaz, bence sende hastaneye sor canım ben bebek hemşireleriyle de konuştum bebek için ne lazımdır diye, çatı muayneside hiç zor değilmiş doktor parmaklarıyla bakıyor 2-3 sn sürüyo, kendini kasmassan acıda pek olmuyor ben birazcık kasmıştım ama yine de çok acımadı, göçnlün rahat olsun

ya bazı insanlar özellikle yapıyor bunu kıllık olsun diye. hastanede diğer hamile bayanların yanında doğumum yaklaşmasına rağmen 6-7 aylık hamile gibi kalıyorum ki bunu hiç tanımayanlar söylüyor karnın çok küçük diye. geçen günde görümcem ayyy g.t bi taraftan göbek bi taraftan çıkmış ne oldu sana böyle dedi :41: eee borumu bu koca bi dana var içimde olcak o kadar dedim ama evlendiğin zamanda böyle değildin manken gibiydin diyolar ya gerçekten tuhaf bu insanlar hamilelikle insanın normal halini karşılaştıracak zekadalar zaten :1: hiç kafama takmıyorum artık gülüp geçiyorum yaz mevsimi gelsin hele bi eski halime taş çıkartayımda görsün şaşkalozlar :51:

bunun tek bi açıklaması var canım kıskanıyolar kendilerinin g.t göbekleri öle olmuştur yada normalde öledir de ondan dolardır haset insanlar işte bizde hamile gördünmü hayılrı olsun allah kurtarsın denir tuaf bu insanlar yaa ama takmamak gerekir eğleniceksin onlar öle bi laf diceksin ki apışıp kalıcaklar sedanında dediği gibi insanın basireti bağlanıyor bişi diyemiosun o durumda insan dahada bi gıcık oluo :47:

Teyze sen hep kız doğurdun herhalde seninki geçmemiş öyle kalmış deseydin. Ne diye sorduğunda çirkinlik deyiverseydin ya. İşte basiret bağlanıyo.
bana öyle demeden bir kaç saat öncede balkondaki anneme teyze diye seslendi en az 10 yaş büyüktür annemden daha sonra benim aldığım kiloları söyledi.kızı 35 kiloyla doğurmuş ben 13 kilo aldım onu abartıyor anneme kızın çok kilo aldı diye :1: ilk o zaman dumura uğratmıştı beni ikincisi tuz biber oldu ama ne yapim koca kadına saygısızlık yapamamki güldüm geçtim :1:

he he:):):) senin komşuda benim elti gibi densizmiş iştee.. boşver gitsin, ömür boyu böyle kalacak değiliz ya

evet emzireceğim günleri bekliyorum sabırsızlıkla emiziren daha kolay kilo veriyormuş ya.

benim anlamadıgım görümceler ve eltiler sizinle bu sekilde konusma hakkını nerden buluyorlar..

benim 2 görümcemde asla benimle bu sekilde konusamazlar .. hatta eşimin ailesinden hickimse bu tarzda bi laf edemez..

nasıl bir edepsizliktir bu.. ailelerine evlat veriyosun üstüne işitiiğin laflara bak..
ki manken gibiymişsin.. normalde.. değişiminin sebebide belli.. beyinleri bunu siliyo sadece kiloya takılıyor..

anlayamıyorum.. cok sinirlendim..

Canim benim senin riskliyse mutlaka doktorun planli sezaryan önerecektir,bu konuda hic kafani yorma, cünkü makat doguma sebep olacagi icin sanci cekmeni beklemiyeceklerdir.Sancin normalse sorun yok,dogum sancisi olsa zaman gectikce sancinin agrisida cok artar,anlasilir zaten.

evet canım sanırım planlı sezeryan olucak benim miniş dönmedi annesinin sağ tarafını tekmeleyip duruyor kafacıgı sol tarafımda, yok dönmücek benim minik karnımım alt kımıda boş yanlardan bi genişlik var, birazcık yatmaka kalkmak oturmak zahmetli oluyor ama dayanıcaz, planlı sezeryana kadar sancı falan olmasa pek mutlu olucam, Rabbime emanet miniğim hepimizin minikleri:49:

benim anlamadıgım görümceler ve eltiler sizinle bu sekilde konusma hakkını nerden buluyorlar..

benim 2 görümcemde asla benimle bu sekilde konusamazlar .. hatta eşimin ailesinden hickimse bu tarzda bi laf edemez..

nasıl bir edepsizliktir bu.. ailelerine evlat veriyosun üstüne işitiiğin laflara bak..
ki manken gibiymişsin.. normalde.. değişiminin sebebide belli.. beyinleri bunu siliyo sadece kiloya takılıyor..

ki ben kocamın ailesiyle her zaman temkinli olmak için mesafeli olmuş biriyim hatta ailedeki en soğuk insan derler bana (hoş ben bilerek soğuk davranıyorum ama) düşünün birde samimi olsam daha neler söyleyecekler kimbilir :26:
birde komşum ne kadar çirkinleşmişsin dediğinde sizin şu asansördeydi galiba karşılaştığınız iş arkadaşınız aklıma geldi iyice güldüm hani şu dudaklarınızı kafaya takan kadın :33:

şimdi şöyle oluyo canım, adam densiz se, nerde ne söyleyeceğini bilmiyosa,istediğin tepkiyi ver onu kontrol edemiyosun maalesef.. ne yapıyoruz, gülüp geçiyoruz

Back
X