2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çatı muayanesi benimde 38. hafta dedi doktor. bizim bebikte küçük doğumları kolay olur 35. haftada 2384 tü:) sanırım 2900 ancak bulur doğuma. sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil canım.

Doğru diyosun yeterki sağlıklı gelsin de kilosu boyu hiç umrumda değil
Hem zaten ne bekliyorum ki, ben de eşim de öyle boylu poslu insanlar değiliz ve ikimizde mintiricik doğmuşuz
Hele eşim evde doğduğu için tartamamışlar da kilosunu, ne zaman konu açılsa te bu elimiz kadardı diyip anlatırlar
Anne sütüyle toparlamış tabi kendini sonra, yanlız kayınvalidem hızını alamamış 5 yaşına kadar da devam etmiş emzirmeye
O yüzden kocamı emme konusunda uzman bilirkişi olarak tanıtırım herkese :37:
Umarım benden de aynı performansı beklemiyolardır :53:

relax mode dan netten alışveriş yapan bi arkadaş vardı. kimdi ki o.. nasıl acaba, ürünlerden memenun kaldın mı?bedeni nasıl seçtin

kızlar ben ilgiyi cok seven biriyim..sürekli kocamın benle ilgilenmesini istiyorum..hamilelikte bu tavan yaptı:50: sizde de böyle manyaklıklar var mı:63:

fatmacım bişi sorucam sana, SATa göre bebek geriden geliyor diye geç rapor alıcaktın dimi.

bu kontrolümüzde benim doktorda dediki 4 gün geriden geliyor o yüzden 38. hafta gibi yazalım raporu diye sonrada bize bir sıkıntı olurmu bu bilgin varmı araştırmadım çünkü ben...

canım ben aldım raporumu usg ye göre.. sorun olmaz dediler.. ikya danısmadım tabi.. sadece calıstıgım sürenin sonrasına dahil edilmesi için drun erken dogdu demesi gerekiyor..bunu drla anlasman lazım yani..

mesela ben 38 de dogurdum diyelim sata göre, ama raporda 37 yim.. dr bana 3 hafta erken dogdu raporu verecek..yoksa calısmıs oluruz yani fazladan 1 hafta..

canım bu dediğin sanırım süt parası bir kerelik bişimiş öyle duymuştum ben

kızlar ben ilgiyi cok seven biriyim..sürekli kocamın benle ilgilenmesini istiyorum..hamilelikte bu tavan yaptı:50: sizde de böyle manyaklıklar var mı:63:

Adam 3 çocuk istiyordu bu huyum yüzünden başka çocuk düşünmüyorum demeye başladı o kadar bezdirmişim yanii:26::26::26:

Kızlar ilk aylarda yatak odasında kullanmak için park yatak aldım ama ölçüleri küçük olanlardan,uyku setimiz büyük geliyor ayrıca bir yorgan ve sünger yatak mı almam gerekecek:43:of ya bu ihtiyaçlar ne zaman bitecekkkk yoruldum yahuu

Adam 3 çocuk istiyordu bu huyum yüzünden başka çocuk düşünmüyorum demeye başladı o kadar bezdirmişim yanii:26::26::26:

bizdede aynı durum var kocamm evdeyken cok ilgili ama işe gittiğinde sanki mapustan cıkmıs gibi benle alakasız..zorla ilgilendirtiyorum kendimi sanki:(6 da eve gelcek kendımı tribe hazırlıyorum:46:

Kızlar ilk aylarda yatak odasında kullanmak için park yatak aldım ama ölçüleri küçük olanlardan,uyku setimiz büyük geliyor ayrıca bir yorgan ve sünger yatak mı almam gerekecek:43:of ya bu ihtiyaçlar ne zaman bitecekkkk yoruldum yahuu

Benim başka yatağım yok o yüzden kayınvalidem içine uygun yatak yorgan ve yastıkla onlara göre nevresim dikti. Minicik minicik. Ama bazı arkadaşlar evdeki yorganlardan birini 4 e filan katlayıp yatak yerine kullanıcaklar ayrıca yorgana da gerek olmuycak sanırsam ilk etapta peluş battaniyeler iş görücek. Daha sonra çok lazım olursa alırsın minik bi yorgan ama dediğim gibi lazım olacak gibi durmuyor. Nevresim dersen onlara uygun yok artık evdeki bebe nevresimini kullanıcan yada yatak ölçülerinde kumaş alıp diktiricen

Sorulur mu?:52::52::52::52: hemde nasıl heyecan var bende.

sorulmaz tabi bendeki soru mu :37:
ay bak ben heyecanlandım şimdi
dün bebeğimin ilk gün fotolarına baktım ağladım
nasıl çabuk geçti 1 yasına giricek oğlum :5:
hamile gibi ota b**a ağlar oldum :9:

Benim başka yatağım yok o yüzden kayınvalidem içine uygun yatak yorgan ve yastıkla onlara göre nevresim dikti. Minicik minicik. Ama bazı arkadaşlar evdeki yorganlardan birini 4 e filan katlayıp yatak yerine kullanıcaklar ayrıca yorgana da gerek olmuycak sanırsam ilk etapta peluş battaniyeler iş görücek. Daha sonra çok lazım olursa alırsın minik bi yorgan ama dediğim gibi lazım olacak gibi durmuyor. Nevresim dersen onlara uygun yok artık evdeki bebe nevresimini kullanıcan yada yatak ölçülerinde kumaş alıp diktiricen

Canım teşekkür ederim..:71:

senin için yataktan kalktım pc başına geldim
cepten topice yazamıorum ben
ve bugün çok hastayım + annemdeyim
grip gibiyim bi yandan değilim çözemedim
kızma bana emi :)
face e de yazmıorum taam :)

Grip gibiyim ama değilim bu nedir? Anneye nazdır. Bide yarın ağdaya gidecekmiş. Hah pabucumun hastası:37::37::37::37::37:

oy oy kıyamam ben bacıma..

çay ocagı bomba diye bişey üretmiş bende onu içiyorum..tarçınlı marcınlı bişey..

bizim birimde kızın teki hapsırıp duruyor.. tam karsımda bide.. korkuyorum hasta olcam diye..
sabah gözüm yanıyrdu şimdi gecti..

gecmiş olsun bacım.. yat dinlen sen..anne elinden nane limon ıhlamur iç sıcacık.. facete yaz ki haber alalım.. sana benden izin :))))))))

uyy kıyamam neslısıme de niloşuma da:29:
dınlenın guc toplayın,
nane lımon ıcın:68:
öperim

Selaaaam,

son dr. kontrolumuzde dogum tarihi verdi doktor teyzemiz..3 kasımda geliyor insallah hayırlısıyla paşam :64: Sezaryan olacak bende myom var da 10 cm lik. genelde yatarak geciyor gunlerim pek yazamıyorum foruma ..Dogumlar basladı sanırım ..herkese sağlıkla bebişinii kucağına almayı nasip etsin Allahım..heyecan basladıııı:)))))

Canım teşekkür ederim..:71:

sedanın dediği yorganı yatak gibi kullanacaklardan biri benim canım...

gecici olacak ve sadece geceleri kullanacağı bir yatak olacak..

normal carsafları zaten büyük olsada kullanabilirsin.. üzerinede ilk zmanlar için battaniye yada uyku tulumu kullanmayı düşünüyorum..

Back
X