- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.581
32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha çalışıcam yani 37 ye kadar
çok pişman oldum nasıl çalışçam bilmiyorum
şeyimin kemiklerinin ağrısından yürüyemiyorum neredeyse
karnım sipsivri arada bi çok sertleşiyo yüzüm nasıl şiş öğlende kaş aldırmaya gittim aynaya bakamadım valla
raporu kapattırabiliyoz ama ayın ortasında çok zor olur hesaplar karışır off offf
Canım doğum hikayeleri topiğine tablo eklemeye çalışıyorum olmuyor nasıl yapıcaz bi bilgin varmı
Kızlar ben bu günlerde üzerimdeki fazla kiloları taşımakta gerçekten zorlanmaya başladım, ayrıca 34 beden giyinmeyi,makyaj yapmayı, topuklu ayakkabı giymeyi çok özledim. Kendimi çok şişko ve bakımsız hissediyorumyeni sezon vıtrınlerın onunden gecerken bakmak bıle ıstemıyorum. Allah hepimizi ve evlatlarımızı sağ salim kurtarsın inşallah, zaman azaldıkça sabrım da azaldı gerçekten. 35+3 teyım bugun ve en yakın arkadasım gecen yıl bu haftada asırı bel agrısıyla rutın doktor kontrolune gıttıgınde 5 cm. acıklık oldugunu gormustu doktor ve hemen sezeryana aldılar( kendısı oyle ıstedıgı ıcın). Onun doktoru epıduralin normal dogumda 8 cm. den sonra yapıldıgını soylemıs. Oysa benım doktorum ve de ınternet 4 cm den sonra epıdural yapıldıgını soyluyor.
slm kızlar bu grİp benide buldu dünden beri yatıyorum boğazım şiş kemiklerim agrıyo resmen nane limon bal bisürü şey içiyorum dünden beri ateşim çıkmasın diyede parol içiyorum arada inşlh bebişi etkilemez normalde dün randevum vardı ama doktor 2 gün doluymuş yarın gidicek halim olursa oğluşu görmeye gitcem bakalım kilo almışmı dönmüşmü inşlh herşey yolundadır.
bacım karının yeri modadaymıs ondan fiyatlar ucuk..
aksam bizimkini ikna edersem gidip malzemeleri alcam ..
erken uyuyorum diye cemkiriyordu .. aksamları bunla ugrasayım bari.. kapı süsünü zaten 22sinde halledecektik o zamana kadar cırmalarım baktım olmadı gider hazırını alırım.. ama cok hosuma gitti.. sürekli kullanılabilecek bi aksesuar oda için.. diğer süsleri ben anca ilk zamanlar kullanırım sonra fenalık gelir cıkarırım .. tüllü müllü seyler sürekli duramaz kapıda çünkü..
canım asağıda yeralan heriki cevabın altına imzamı atıyorum..
yemişim komsu hakkını..
fatmakoca (imzam oluyor :))) )
değişmiş dediler ama..
kahve burda yapmıstı kendi mesajına.. ben bi ugrasayımmm..
normalde hersey gitti biliyosun.. gülümsemeler yazı karekteri düzenleme yeri filan..
saoln kızlar.ben lojmanda oturuyrm ve 40 tane komşu hepsi içli dışlı. eşler aynı kurumda.bi olay yaşa basitten bütün site duyuyo tek tek soruyolar vs.laf dedikodu söz olayı çok oluyor ben çok fazla içlerine girmemeye çalışıyrm.yine de laflardan sözlerden kendimi uzak tutamıyrm.benim diğer komşuyla görüşmemem diğerlerine gündem yaratıyr maalesef.2 yılım dolsada taşnsam.lojman da oturmak isteyenlere tavsiyem sakın...
keçe nasıl bişeydir, nasıl şekllendirilir hiç bi fikrim yok.. bide burda kumaş bulabileceğimi sanmıyorum.. çok beğeniyorum aslında ama ona gözüm kesmedi.. eva sünger karton diye bi malzeme var ondan denicem ben. bu da keçeden yapılmış ama ben o süngerden denicem.. paketi 10 liraymış, 10 renk varmış içinde, bide tutkalla hallederim gibi geliyo
Eki Görüntüle 271901
nerde satılıyor o malzeme..
son bir kaç saattir aynı sorun bendede var peş peşe 5 çikolata yedim bana mısın demiyor. bu zamanlarda normal diyorlar ama ilk defa bu kadar hareketsiz. son kontrolümde doktorum hareketlerini saymamı söylemişti. günde 10 hareketten az ise normal bi durum değildir demişti. hatta bu hareket saymanın nst kadar net bi sonuç vereceğini söylemişti. sayma işi şöyle oluyormuş. peş peşe yaptığı hareketleri 1 olarak sayıcaz mesela 15 dakka sonra gene hareket ettiyse o 2 olacak. sürekli hareketleri saymıyoruz yani onu tek alıyoruz demişti.iyi gunler kizlar bugun benim kizin hareketlerini az hissediyorum ya normalmi yoksa hastaneye gidecem dun gece karnim cok sisti hafif sancim vardi.
birazdan karnimi doyuracagim eger bir degisiklik olmazsa hareketlerde hastaneye gidecegim...
iyi gunler kizlar bugun benim kizin hareketlerini az hissediyorum ya normalmi yoksa hastaneye gidecem dun gece karnim cok sisti hafif sancim vardi.
birazdan karnimi doyuracagim eger bir degisiklik olmazsa hareketlerde hastaneye gidecegim...
iyi gunler kizlar bugun benim kizin hareketlerini az hissediyorum ya normalmi yoksa hastaneye gidecem dun gece karnim cok sisti hafif sancim vardi.
ay nebileyim kizlar cok korkuyorum, simdi bir iki defa salladi gobegimi canim kizim biraz rahatladim ama bilemiyorum aksama kadar sayayim hareketlerini bakalim.olmazsa hastane yollari gozukur bana....
ay birde soyle birsey oluyor bazen siddettli bir hareketinde benim karnimdammi yoks avucudumun neresinden geldigini anlayamadigim bir cit sesi cikiyor,kemiklerimmi ariliyor acaba:) cok tuhaf birsey ya...
ben 2 aya lojmana tasınıcam bebege gozkulak olmak ıcın mecburıyetten,
buyuk konusmıyım ama cok samımı arkadasım bıle olsa cat kapı ne gıdılmesınden hoslanırım ne gelınmesınden.
ıs arkadaslarıyla veya eslerıyle her zaman mesafe koyulmalı, komsuyla da.
gecen bırı cat kapı geldı eve almadım musaıt degılım dıye
sınır olmustur ama napım ole hop dıye dalınmaz kımsenın evıne,
apartmandakılere yaydı herhalde bı daha da kımse tesebbus etmedı
uyuzum bu konularda,
suratsız ya da kendını begenmıs derler en fazla o da arkamdan,
baska da laf duymam.
sana tavsıyem mesafenı koy 2 sene rahat edersın.
Ay çok ilginç bişey oldu. Kızımın hareketinden huylandım. Karnımın sol alt köşesinde sanki tahtaya tebeşirle boydan boya bir çizgi yaparsınız ya, onun gibi, elimiydi kolumuydu bilmiyorum, bir yerden başladı diğer tarafa kadar birşeyi ittirdi. Huylandım çok fena. Normalde art arda vurduğu oluyordu, pıtpıtlar duyuyordum da böyle bir yerden bir yere sürtünmesini ilk kez yaşıyorum. Çok ama çok ilginç. Hafiften gıdıklandım. Yaramaz kızım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?