2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sanırım korkunun ecele pek bi faydası görülmedi şimdiye kadar
ben çıkiim duş aliim kuaföre gidiim
dua edin bana :)

crafty sat kaçtaydı senin macera?

hiç yemek yapasım yok bugün, ütü de yapmam lazım ama hiç bşi yapmak istmiyorum... çayımı alıp yatmak istiyorum sadece:)

fatma verdiğin siteye baktım.. çok güzel şeyler var.. ben çok beğeniyorum bu keçe işlerini ama çok pahalıya, acaip uçuk fiyatları.. kapı süslerine filan baktın mı 100 ün üzerinde.. veremem o kaaa:):) kendim yapamazmıyım acep:)

sezeryan 38-39. haftada yapılıyor. sat 3 martsa 16 martta gebe kalmış görünüyorsun, ve 7 aralıkta doğum görünüyor. otomatik hesaplayıcılar var ya nette ordan baktım. adetin düzenli idiyse tabi.

adetim çok düzensizdi 20 günde yada 25 günde bir olurdum bu günü falan değiştirir mi

çula çaputa para vermeyın bosverın
bende baktım sıteye,
lohusa tacları sahane

karşımda tv açık ama izlemiorum saba tümerin programı var o..... dadıları gösterio bebeklere nasıl davranıolar ay sinir oldum yaa kanalı nasıl değiştiriceğimi bilemedim

tuvalet harıc her yere kamera koyucaz bız,
mecbur bakıcıya kalacak bebek bakacak kımsemız yok cunku :26:
kotu seyler duyunca daha da fena oluyorum :26:

Son düzenleme:
yok yok ibocum veririmiyim o kadar para:):) kapı süsümü kendim yapıcam ben,en fazla 10 liraya al olur bana.. bi tane daha beğendim onuda yapmaya çalışcam o 10 lira bile tutmaz ( bende de bi kayserililik var mı acaba ) :):)

slm kızlar bu grİp benide buldu dünden beri yatıyorum boğazım şiş kemiklerim agrıyo resmen nane limon bal bisürü şey içiyorum dünden beri ateşim çıkmasın diyede parol içiyorum arada inşlh bebişi etkilemez normalde dün randevum vardı ama doktor 2 gün doluymuş yarın gidicek halim olursa oğluşu görmeye gitcem bakalım kilo almışmı dönmüşmü inşlh herşey yolundadır.

32. haftada çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha çalışıcam yani 37 ye kadar
çok pişman oldum nasıl çalışçam bilmiyorum
şeyimin kemiklerinin ağrısından yürüyemiyorum neredeyse
karnım sipsivri arada bi çok sertleşiyo yüzüm nasıl şiş öğlende kaş aldırmaya gittim aynaya bakamadım valla
raporu kapattırabiliyoz ama ayın ortasında çok zor olur hesaplar karışır off offf

ah kızlar biçoğunuz kaynana görümce den dertlisiniz ben onları geçtim bide komşumdan dertliym.ilk başlarda niyeti ne bilmiyrdm.3 yılda anca çözebildim her karşılaşmamızda mutlaka kem sözü,laf sokuşturması oluyordu.çok tınlamıydm ama bu baya bi sıklaştırmaya başladı.eşlerimiz de aynı kurumda.kötü yüz de olmak istemiydm.aramzda da kadınla 15 yaş ve fazla var ne uğraşıyorsa benimle.bi kaç defa rahatsız olduğumu ima ettimse de pişkinlik yapıp tınlamadı devam etti.şimdi konuşmuyrm 2 haftadır.ne zaman slmlaşsam ardından lafı yiyorm.görsemde düz geçiyrm ama vicdanende komşu hakkına giriyor mu onun azabını çekiyrm.çünkü onunla her muhabbetim beni günlerce düşündürüp rahatsız ediyo bana zarar veriyor.sizler bu durumda ne yapardınız

canım yüzüne bile bakmam.
ne komşu hakkıymış.
o zaman o bayan seni huzursuz ederek komşu hakkına neden giriyor

kaynananyla görümceyle bağlar kopmuyo maalesef, o yüzden de sıkıntılar bitmiyo.. komşu dediğin nedir ki, yok sayarsın olur biter.. kesersin ilişkini.. taktığın şeye bak boşşşveeerrr.. öyle komşun olsa ne olur, olmasa ne olur

cok afedersın ama miktir git derdım
hadı kaynana gorumce tamam esınle kan bagı var atsan atılmaz,
elalemın karısının nazını ne cekeceksın,
walla yırtarım agzını bı daha kapatamaz
salon kadını cızgımden cıkmak zorunda kalırım

ben bole manyaklar ıcın komsuluk hakkı vs dusunmezdım,
ne bıleyım baslarım komsulugu olmaz olsun.
sinir oldum walla

Son düzenleme:
aşağıda tanımadığım bir sürü nick :)
bizim topic ne ara bu kadar populer oldu yahüüüüüüüüüüüüüü

merhaba aralık annelerinden olduğumdan kasım annelerinin topiği popüler oldu benim için bu aralar merak ediyorum gelen bebekleri ve doğumları gerçi sezeryan olursa benimde 20- 30 kasım arası olucak kısmetse.kasım annelerinin bebeklerin gelişini okudukça heyecan katlanıyor bizde de. rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi kısmet etsin hepimize

hayırlısı olsun canım biz böyle istiyoruzda o zmanki şartlar ne olur bilmem sağlıkla gelsinlerde

zuzucum ozmanki şartlara göre davranıcak artık doktorlarımız ben şimdi söylüyorum böyle o gün gelince bişiler değişirmi bilemiyorum..

bak şimdi sende ben korkuyorum dersen olmaz ama :) güzel haberlerle gel bahadan :) NİLi düşün rahatla canım..

canım sen dertsiz başına dert mi arıyosun? kahireden ibrahim paşanın dediği gibi kaynana görümce vs kan bağı olan insanlar mecbursun bi yerde katlanmaya ama teee komşuymuş başlatmasın beni komşuluğuna ver ağzının payını otursun gerçi sen hatayı baştan yapmışsın o kadına o kadar yüz vererek ama. ben kurum lojmanlarında kalıyorum ve çevremiz hep eşimin iş arkadaşlarıyla ve eşleriyle dolu ama sırf kötü dedirtmemek için de kimseye katlanamam yani. sen tepkini koy geri çekil o üzülsün niye böyle yapıyor bana diye...

bacım karının yeri modadaymıs ondan fiyatlar ucuk..

aksam bizimkini ikna edersem gidip malzemeleri alcam ..

erken uyuyorum diye cemkiriyordu .. aksamları bunla ugrasayım bari.. kapı süsünü zaten 22sinde halledecektik o zamana kadar cırmalarım baktım olmadı gider hazırını alırım.. ama cok hosuma gitti.. sürekli kullanılabilecek bi aksesuar oda için.. diğer süsleri ben anca ilk zamanlar kullanırım sonra fenalık gelir cıkarırım .. tüllü müllü seyler sürekli duramaz kapıda çünkü..

canım asağıda yeralan heriki cevabın altına imzamı atıyorum..

yemişim komsu hakkını..

fatmakoca (imzam oluyor :))) )

canım yüzüne bile bakmam.
ne komşu hakkıymış.
o zaman o bayan seni huzursuz ederek komşu hakkına neden giriyor
saoln kızlar.ben lojmanda oturuyrm ve 40 tane komşu hepsi içli dışlı. eşler aynı kurumda.bi olay yaşa basitten bütün site duyuyo tek tek soruyolar vs.laf dedikodu söz olayı çok oluyor ben çok fazla içlerine girmemeye çalışıyrm.yine de laflardan sözlerden kendimi uzak tutamıyrm.benim diğer komşuyla görüşmemem diğerlerine gündem yaratıyr maalesef.2 yılım dolsada taşnsam.lojman da oturmak isteyenlere tavsiyem sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…