- Konu Sahibi bebegim_01
- #33.041
arkadaşlar benimde temizlik yapmam gerekiyor ama bir türlü popomu kaldıramadım koltuktan. kendime gaz veriyorum ''kalksan 10 dk bitirirsin'' diyorum ama kalkamıyoruuuum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen pazartesi 35 i bitirmiş 36. haftanın içinde olmus olacaksın.. aynızyız ya biz senle...
anam dogurcaz daha ay hafta hesabı yapamıyoruz.. alemiz ha biz..
olabulurrrrkaynanama bir sorayimda delirsin
yok anam benimkini anasi boyle alistirmis hic ogretmemis ogullarina odalarini,camasirlarini toplamayi onceden daha beterdi benimle evlendide biraz duzeldi...
analari ogullarinin arkasini toplar ki evdeki bekar kaynima hala oyle davranir,meyvesini soyar dilimler catalinida yanina ilistirir ve dogru yukariya odasina goturur.en kotusunu anlatayim evlendigimizde gerdek gecemizin sabahi yani ilk gunumuzun sabahi gec kaltik haliylekahvalti yapiyoruz ailece benim kaynana demezmi ogluna oglum yumurtani ekmek arasi yapayimmi diye
dusun ben sok basimdan kaynar sular dokuldu evlenmis adama ekmek arasi yapacak oglunu hala ana kuzusu saniyordu kanimca
dun evlendigini ve artik bir karisi oldugunu unuttu zavallim esimde,kayinbabamda buna bir bakis attilar o yetti ona esimde anne ben ekmek arasi yapmak istesem kendim yaparim dedi yumurtayida yemedi...
![]()
amaniiiiiiiinn!!!!
yuh bi de eliyle besleyip agzına verseydi bebişinin!! anam bilmiyorum ben nasıl bir anne olacagım.. karpuz cekirdegini ayıklayıp yediren anneleri de biliyorum ama sanırım bu erkek annelerinde olan bir sey ben boyle gormedim annemden !
benim babannem neredeyse 60 ına basacak babama hala cocugum diyorgerisini siz dusunun ve herkesin ortasında
![]()
amaniiiiiiiinn!!!!
yuh bi de eliyle besleyip agzına verseydi bebişinin!! anam bilmiyorum ben nasıl bir anne olacagım.. karpuz cekirdegini ayıklayıp yediren anneleri de biliyorum ama sanırım bu erkek annelerinde olan bir sey ben boyle gormedim annemden !
benim babannem neredeyse 60 ına basacak babama hala cocugum diyorgerisini siz dusunun ve herkesin ortasında
![]()
hehehe geceki fırça işe yaramış kociş aramış ilgi ilgiiiii ilgiii diyip duruyo telefondaa sana ilgi yolluyorum bak diyo densüz![]()
benim babaannemde oyle babam tek oglu babaannemin haliyle goz bebegiama babam icin hayat tam stres dolu herseye babam kosar onu hic dusunen olmaz,annemi hic dusunen olmaz sonucta oglan ve gelin herseyi yapmali modunda dusunuyor tum akraba...
simdi topikteki oglan analari topa tutacak biziama oglan analari hep boyle sanirsam yada benim cevremdekiler vallahi bizde boyl egormedik anamizdan babamizdan bizimde canimiz vardi...
ayrica cokmu kiskanc oluyorlar bu oglan analari ne beni opse sinirinden kuduruyor valla![]()
Ay benim babaannem bi alemmiş. Bütün oğullarına (ki 4 erkek bi kız çocuğu var) ev işi öğretmiş evlenince beni elin kızına rezil etmeyin diye. Bütün gelinleri babaannemden bahsederken hala gözleri dolar. Hatta ben evimin işini de yaparım yemeğimide yaparım siz çocuklarınızla ilgilenin dermiş onlarda toplanıldığında. Ve bu insan üstü canlının okuma yazması bile yoktu. Dedemden ve ailesinden de çok çekmiş ayrıca böbrek hastası olduğu için aşırı ızdıraplı bir ömür geçirmiş ona rağmen kimseye işini yaptırtmazdı. Oğulları hariç.
Sinir şey anladıkları bu zaten. Hiç yapma dimi daha iyi böyle yapınca insanın boğası geliyor.![]()
Ay benim babaannem bi alemmiş. Bütün oğullarına (ki 4 erkek bi kız çocuğu var) ev işi öğretmiş evlenince beni elin kızına rezil etmeyin diye. Bütün gelinleri babaannemden bahsederken hala gözleri dolar. Hatta ben evimin işini de yaparım yemeğimide yaparım siz çocuklarınızla ilgilenin dermiş onlarda toplanıldığında. Ve bu insan üstü canlının okuma yazması bile yoktu. Dedemden ve ailesinden de çok çekmiş ayrıca böbrek hastası olduğu için aşırı ızdıraplı bir ömür geçirmiş ona rağmen kimseye işini yaptırtmazdı. Oğulları hariç.
Sinir şey anladıkları bu zaten. Hiç yapma dimi daha iyi böyle yapınca insanın boğası geliyor.![]()
ben kaynana konusundan sanslı olan ender hatunlardanım da
annecigim cok cekmis maalesef.. benim babannemin de tek oglu babam ve bosanmıs dedemden, dusun hayattaki tek dayanagi babam..
biz de babamın etrafındaki sevdikleriyiz.. varsa yoksa babam da babam ...
topic deki oglan anaları aman siz siz olun boyle olmayın sevgi paylastıkca guzeldirrr heee![]()
kendimi ve ailemi gordum bu yazida anacigimda az cekmedi ah ah gec yasat turlu dertlere tutulu neyse hic acmayayim o konulari dertlenecegim yoksa...
size doyum olmuyor ama koltuk coktu micimdankalkmam lazim evi temzilemem lazim.bir supurge yapayim silebilirsem birde yerleri vileda yapayim,tozumuda aldimmi tamamdri oh missss diyorum kendimi costuruyorum ve kalkiyorum.....
[/B]
Kızlar hıçkırığı hissettiğimiz yer bebeğin başı mı? Gövdesi mi? Benim sol yan, alt tarafa doğru ama tam da alt değil, sol yanımda hissediyorum. Göğsümden 10 cm aşağısı işte. Tam koordinatları verebildim mi bilemiyorum.Başı orada mı şimdi?:26:
Kaynım kendi odasını kendi toplarmış ama eşim eğitilmeyi reddetmiş. Kaynanam öyle diyor. Kaynın diyor odasını temizlik gününde kendi temizlerdi. Kocan olacak bu (kesinlikle söyleyemem direkt ip ban yerim) biiiiiiiiiiiiippppppppp sabah çıkarır yere eşofmanını akşam ayaklarını sokar çıkardığı yere öyle giyerdi o kadar zıtlar yani. İnsanın içinde olacak arkideşler analar bile bazen doğurduklarını tanıyamıyorlar
ibooooo..
nereye gittin..
sakinleşemedin mi hala..
kocayı kovalamaya mı cıktın yoksa.. sanırım elinde kalacak bu adam senin dogurana kadar..
kıyamam sana ben.. desteğe geliriz cok kafanı bozarsa merak etme bacımmm..
Benide gaza getirdin bende kalkıp ortalığı toplayım kocam uyuyor evi mok götürse bile temizlik yapamam. Ama ütümü bitiririm. Görüşürüz sonra hatunlar.
oglen bıraz bahcede dolandım daha ıyıyım,
beyfendı de aradı neden bnenı aramıyorsun kusmuyuz dıyor delı olacam:26:
bırazdan gıdıp lojman dılekcemı gerı cekecem,
mudur agzıma etmezse ıyı,
aylardır benım ıcın bos tutuyor orayı,
ama napım tadılatta,
su tesısatı yenılenıyor,
kalorıferler yenılenıuyor yanmıyor,
cam cerceve degısecek,
bu halle nasıl tasınayım??
sımdıden parasını odemeye basla dıyolar,
e o zaman 2 ev kırası verıcem 3 ay ne alaka??
arada kaldım![]()
canım benimki de aynı yerde ama sonucta sarsılmasını da hesap edeceksin illa başından hıckıracak diye bir sey yok ki cicim
benim de 1-2 bişi ütüm var
çamaşır yıkayamıorum kuruma derdinden offff evde yer olsa 10 dk içinde kurutma makinesi alır gelirim o kadar tak etti canıma
nil e oda yapmadan orda kurutuodum şimdi yer yok ! balkon mıç kadar
annem gelcek zati
uğraşlı bi yemek istedim onu yapçaz :)
Birkaç arkadaşımız hıçkırığından anlıyorum başı nerde demişti. Bebeğinin hıçkırığını yukarıda hisseden vardı hatta. Bebek hala ters duruyo sanırım. Ben nasıl anlıcam yan mı duruyo, başı aşağıda mı duruyo. Onu anlamak için sormuştum Lunacım.![]()