2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ya kızlar niye bana cevap vermediniz siz anacığım...
Adamı kafaladım haftasonu eminönüne geçiricem ama şu mevlüt için yapılacak ucuz süs yerlerini söylemediniz bak alınıyorum amaaaaa...

Bir de bebek için anı defteri mi yoksa tebrik defteri mi aldınız diye sorduk havada kaldı bu daa ne oldu sizeee alooooo:33:

eminönüne gidemem ben..

nikah sekerlerimi üsküdarda yaptırmıstım.. bi oraya bakcam tekrar bide kadıköye...

eminönüne gitsem orda dogururum ben bi de sadece haftasonu gidebilirim.. havalarda kötü..hic gitmem..

anı defteride yapmicam ya..

yazacak kimsem yok zaten

Adamı kafaladım haftasonu eminönüne geçiricem ama şu mevlüt için yapılacak ucuz süs yerlerini söylemediniz bak alınıyorum amaaaaa...

Bir de bebek için anı defteri mi yoksa tebrik defteri mi aldınız diye sorduk havada kaldı bu daa ne oldu sizeee alooooo:33:

ben emınonunu bılmıyorum ama bebek anı defterı aldım d&Rdan sanırım 35 lıraydı,
alalı epeyı oldu tam hatırlayamadım:27:

olsun ya yıne de bı el atmak lazım,
kadını haftaya alacaktım cumartesı mısafır var belkı erkene alırım,
off o zaman da ev yıne kırlenecek :47:[/QUO

ibo gözün aydın izne ayrılmışsın darısı başımaaa

Bence misafirden önce temizliği sen yap, misafirden sonra kadın çağır iyice temizlettir yoksa para boşa gidecek valla)))

banada alırla gibi gelio ama ablam geçen yıl yaptırmıştı kızına onada sepetini hediye vermişler ama bağ yaparmı dediğim gibi sormak lazım aslında verseler ne olur sonuçta ucuz bişi değil yani aldığımız çikolatalar

bana versinler işim bitince geri getiririm dicem..

zaten sürekli muhafaza edemem ev sepet dolu.

kına sepeti nikah sekeri seperti çamasır makinesi üstü sepeti şimdi bebek sekeri sepeti..

ibo gözün aydın izne ayrılmışsın darısı başımaaa

Bence misafirden önce temizliği sen yap, misafirden sonra kadın çağır iyice temizlettir yoksa para boşa gidecek valla)))

bakalım artık durumuma gore karar verıcem,
esım de el atarsa hallederız beraber,
yuoksa tek basıma yapamam:26:

ya doktora dun ısrarla söyluyorum adam bana belli dıyo gözlerin şişmiş diyo..bence bu adam benı sezaryana alcak haftaya of offfffffffff..stresten agrıyo bence..başka doktorada mı görünsem emin olsam acaba yaa:44:

ay benim drumda küçüğüm 9 ile 10 arası değişio onu beğenmio 24 saat idrar toplamamı istedi yarın test yapıcakmış testin sonucuna göre bakıcaz erkende alabiliriz bebeği dedi

Son düzenleme:

ben emınonunu bılmıyorum ama bebek anı defterı aldım d&Rdan sanırım 35 lıraydı,
alalı epeyı oldu tam hatırlayamadım:27:

bebek güncesi aldım ben de D&R dan. belkide ibonun aldıgıyla aynıdır fiyatı aynı.ilk ziyarete gelenler şunu yaparken fotografın falan filan var içinde.ibo biz onun için asetat kalemı aldık normal kalemlerle yazınca silinecek gıbı geldi. aklında bulunsun senınde.

kahvelokum ve Luna..

asağıda görüyorum sizi.. bu iyisiniz anlamına geliyor benim için..

yoksa hergün bir mesaj yazın kızlar iyiyiz diye.. merak ediyoz..

kızlar hemen acil doktora gittim gitmem ii oldu nst'ye de girdim ilk defa sancı görünmedi çok şükür zaten hissetmiorum.krem ve fitil verdi banada hememn kullandım sanki rahatladım.
dün gece ilk defa sanki hafif bir sırt ağrısı hissettim ama çok şükür doktor bir sakınca görmedi.işşllh oğlum bayramdan sonraya kadar bekler.:55:

kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.

ayy hem çok sevindim hemde çok heyecanlandım sıra bize geliyo diye. allah analı babalı büyütsün canım. cankatta mı yaptın doğumunu?? en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz...

DOLL_

Canım çok geçmiş olsun allahtan bişi olmamış dikkat etmek lazım ben de bazen tutamıyorum kendimi koşup duruyorum sağa sola okulda bi de çocuklar çarpcak diye korkuyorum ben iznimi fazladan uzatmışım 3 hafta kalaya kadar çalışmam gerekirken 2 hafta kalaya kadar çalışcam neyse bu işime de geldi doğum sonrasına aktarabileceğim o haftayı da doktorum yanlış hesapladığı için oldu tabi bu yanlışlık hayırlısı yaa erken doğum yapmış gibi görünüp aktaracağım doğum sonrasına bu durumda 3 hafta daha çalışacak oluyorum bu hafta da dahil umarım bir kaza olmadan atlatırım:D :nazar:

Back
X