- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.701
ikisinide kullanmak gerekiyormuş sonuç alabilmek için?
örendim şimdi arkadaştan
tek tüp kan
aç tok farketmiomuş
10 dk sürmüş ultrason
dvd ye kaydedip vermişler :)
10 dk iyi gibi 2 dk bakıp yolluyolar kontrolde
Ama ensesini göstermesse 1 saat bile bakıyolarmış öyle okumuştum bir arkadaşınki göstermemişte
Inşallah banada yaparlar öyle bir kıyak ben geçen hafta dvd götürdüm yanımda ama bu makinanın kaydetme özelliği yok dedi doktor
Acaba ense kalınlığı için başka ultrason cihazınımı kullanıcaklar neyse biz eşimle ayarladık kameraya çekicek
merhaba arkadaslar.. Ben de Kasım annesı olmaya adayım :))) bugun tam 6 haftalık hesaplıyorum ama Gecen pazartesı dr. 4.5-5 haftalıksın dedı.. 2 hafta sonra cağırdı yenıden...tabı bebısımın kesesını de gördüm :))) Henuz cok ıyıyım, sadece kasık ağrılarım var o kadar...
merhaba arkadaşlar.bende bu sayfada kasım annesi olacağımı duyurmuştum ama malesef olmadı bu sefer kısmet değilmiş.umarım sizler bebeklerinizi sağsalim kucaklarınıza alırsınız.
arkadaşlar, baş ağrısı yaşayan var mı???
benim başım iki gündür çatlamak üzere.. ve inanmayacaksınız belki ama başımın ağrısı midemi bulandırıyoaynı durumda olan var mı?? eğer böyle devam ederse hergün bir minoset içicem
slm arkadaşlar inş bende kasım annesi olucam ilk haftası gibi tahmin ediliyo allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağimiza almayı nasip etsin inşallahh
mrb sevde cim öncelikle kreme ne kadar erken başlarsan o kadar ii olcağını söylüyorlar.ben duştan sonra bebek yağı kullanmaya ilk aydan itibaren başladım kakao yağını araştırdım çok önerenler var ara ara onu da kullanıyrm.ayrıca aktarcıdan badem yağı,kakao yağı,susam yağı karışımının ii geldiğini öğrendim çatlaklar için.doktorum çatlak kremini zamanı gelince söyleyeceğini belirtti.çatlak önlemenin diğer püf noktası bol su içerek vücudu nemli tutmak.
Herkese merhaba:)Ben de kaç gündür yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum fırsat buldukça,bugün ben de yazayım dedim.7 hafta 5 günlüğüz biz de:)İnşallah sağlıklı sıhhatli doğururuz:)
Bu arada ben de halsizim,yorgunum,uykum var,belim ağrıyor,midem kötü,kokulardan nefret ediyorum:)Ama şikayet etmiyorum...Hoşçakalın hepinizle tanıştığıma memnunum.
benim içim çekilio
benim dr da 40 saat bakıo
ben göremiom anlayamiıorum uyuz oluorum
nasıl ya göremiyosun anlamıyosun
Bizimki popo ve el salladı geçen cumartesi izlemeye doyamadım
Babasıda bana el salladı popoyu sana salladı diyo
8. haftada gittim ben kuzu yaa
hiç bişi belli diildi
kalbini bile eşim gördü dr gösterio ben göremedim
beceriksizlik benda zahar :)
2 li testten önce bi başka dr a gideyim bu hafta :)
kendi dr um kızıo çünkü habire gidip bakmaya :)
ANLADIM CANIM O ZAMAN NORMAL BENDE 8.HAFTAMDA SADECE SİLÜYETİNİ VE KALBİNİN ATIŞINI GÖRMÜŞTÜM
10 HAFTALIKKEN TEKRAR GİTTİM ŞOV YAPTI BABASIYLA ANNESİNE
ŞİMDİ 12.HAFTAYI BEKLİYORUZ ÇOK SABIRSIZLANIYORUM
DARISI HEPİNİZİN BAŞINA
zuzzu haklı valla 2 gündür yokum ne çabuk ilerlemişsiniz maşallah ben bu arada başıma neler geldi anlatayım size salı gün gece saat 11 buçuk gibi kanamam oldu yine ama çok az oldugundan umursamadım yattım ama 12 buçukta birden kanamam çogaldı eşimi aradım gececiydi bende bacaklarımı diktim yattım hemen o gelinceye kadar eşim geldi dogru hastaneye ve saglık personeli olarak devlet hast gittim ama büyük bi hata yapmışım hemşire alttan muayene etti fazla kanaman yok dedi vw dogum servisinde bi odaya yatırdılar bir kere tansiyonum ölçüldü okadar başka hiç birşey yapılmadı sabah doktor gelene kadar doktor geldi sabah beni sancı odasına aldılar ultroson için bu arada benim kanamam çogaldı dr yanımdaki kadını ultrosana aldı benim saglıkçı oldugumu hemşireler söylemesine rahmen aşagıya ultrasona gönderdi yayan ben yürüdükşe kanamam çogalıdıbenim kanaman oluyor deyincede git napalım dediler hemen eşimi arayıp götür beni burdan özel hastaneye diye agladım hemen özele gittik doktor hemen ilgilendiler öncelik verdiler allaha şükür kuzum iyi kalp atışları normal hatta hareket etmeye bile başlamış bugun 9+2 günlük oldu ve bir gece hastanede yatırdı doktor allaha şükür kanamam azaldı artık ama artık özelde dogum yapmaya karar verdim allah nasip ederse ilgi alaka süper doktor gece 12:30da bile gelip konturol etti bugun sabah 11dede taburcu etti ve yatmaya devam anlayacagınız.yani başıma böyle işler geldi.uzun uzun yazdım umarım canınızı sıkmadım
taşınmışsın arkadaşım hayırlı olsun...selam kızlar, ben geldim!
herkes iyidir inşallah.
zuzzu haklı valla 2 gündür yokum ne çabuk ilerlemişsiniz maşallah ben bu arada başıma neler geldi anlatayım size salı gün gece saat 11 buçuk gibi kanamam oldu yine ama çok az oldugundan umursamadım yattım ama 12 buçukta birden kanamam çogaldı eşimi aradım gececiydi bende bacaklarımı diktim yattım hemen o gelinceye kadar eşim geldi dogru hastaneye ve saglık personeli olarak devlet hast gittim ama büyük bi hata yapmışım hemşire alttan muayene etti fazla kanaman yok dedi vw dogum servisinde bi odaya yatırdılar bir kere tansiyonum ölçüldü okadar başka hiç birşey yapılmadı sabah doktor gelene kadar doktor geldi sabah beni sancı odasına aldılar ultroson için bu arada benim kanamam çogaldı dr yanımdaki kadını ultrosana aldı benim saglıkçı oldugumu hemşireler söylemesine rahmen aşagıya ultrasona gönderdi yayan ben yürüdükşe kanamam çogalıdıbenim kanaman oluyor deyincede git napalım dediler hemen eşimi arayıp götür beni burdan özel hastaneye diye agladım hemen özele gittik doktor hemen ilgilendiler öncelik verdiler allaha şükür kuzum iyi kalp atışları normal hatta hareket etmeye bile başlamış bugun 9+2 günlük oldu ve bir gece hastanede yatırdı doktor allaha şükür kanamam azaldı artık ama artık özelde dogum yapmaya karar verdim allah nasip ederse ilgi alaka süper doktor gece 12:30da bile gelip konturol etti bugun sabah 11dede taburcu etti ve yatmaya devam anlayacagınız.yani başıma böyle işler geldi.uzun uzun yazdım umarım canınızı sıkmadım
acıbadem ve kardelen canlarım bilgilerinizi alabilirsem sizede listeye ekleyecem ben listedesiniz zannedip güncel durumuzu düzeltim dedim ama baktım yoksunuz.hemen bekliyorumsaglıklı günlerrr
canımm ben özelden msj yazdım sana ama göderemedim 100 msj olmadığı için 28 yaşındayım ankaradayım 70 kiloyum pıt pıtları da duydum çokk şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?