2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
örendim şimdi arkadaştan
tek tüp kan
aç tok farketmiomuş
10 dk sürmüş ultrason
dvd ye kaydedip vermişler :)

10 dk iyi gibi 2 dk bakıp yolluyolar kontrolde
Ama ensesini göstermesse 1 saat bile bakıyolarmış öyle okumuştum bir arkadaşınki göstermemişte
Inşallah banada yaparlar öyle bir kıyak ben geçen hafta dvd götürdüm yanımda ama bu makinanın kaydetme özelliği yok dedi doktor
Acaba ense kalınlığı için başka ultrason cihazınımı kullanıcaklar neyse biz eşimle ayarladık kameraya çekicek

benim içim çekilio
benim dr da 40 saat bakıo
ben göremiom anlayamiıorum uyuz oluorum

hosgeldin canim hayirli olsun bebisin insaALLAH hepimiz sagsaglim aliriz kucagimiza

merhaba arkadaşlar.bende bu sayfada kasım annesi olacağımı duyurmuştum ama malesef olmadı bu sefer kısmet değilmiş.umarım sizler bebeklerinizi sağsalim kucaklarınıza alırsınız.

üzülme canim hayirli vakit sizin icin hangisi ise o zaman olur insaALLAH

evet gülüm öyle oluyor ilk hamileligimde de aynisiydi hatda aglaya aglaya uykuya daliyordum beynim patlicakti sanki ama oda geciyor helede bebisi kucagina alinca hersey unutuluyor

sende bendensin yani.. bu konularda hiç bişi bilmiyorum ya, internette olmasa ne yaparmışım acaba:)

canim sadece badem yagi kullanilsa olmaz mi illa 3 cü bir arada karisimi mi olcak tam anlamadim :44:

Herkese merhaba:)Ben de kaç gündür yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum fırsat buldukça,bugün ben de yazayım dedim.7 hafta 5 günlüğüz biz de:)İnşallah sağlıklı sıhhatli doğururuz:)
Bu arada ben de halsizim,yorgunum,uykum var,belim ağrıyor,midem kötü,kokulardan nefret ediyorum:)Ama şikayet etmiyorum...Hoşçakalın hepinizle tanıştığıma memnunum.

bu arada bu göğüslerdeki ağrı ve şişkinlik geçecekmi, 9 ay boyunca böyle mi kalacak yoksa, ben çok kötü durumdayım, yürüken bile sızlıyor..

hosgelmisin canim hepsini takip etmek biraz zor oluyor demi :))
bebisinde hayirli olsun ins ve RABBIM sifa versin ins ama hamilelikteki dogal agrilar bebisler icin deger :))

benim içim çekilio
benim dr da 40 saat bakıo
ben göremiom anlayamiıorum uyuz oluorum

nasıl ya göremiyosun anlamıyosun
Bizimki popo ve el salladı geçen cumartesi izlemeye doyamadım
Babasıda bana el salladı popoyu sana salladı diyo

nasıl ya göremiyosun anlamıyosun
Bizimki popo ve el salladı geçen cumartesi izlemeye doyamadım
Babasıda bana el salladı popoyu sana salladı diyo

8. haftada gittim ben kuzu yaa
hiç bişi belli diildi
kalbini bile eşim gördü dr gösterio ben göremedim
beceriksizlik benda zahar :)

2 li testten önce bi başka dr a gideyim bu hafta :)

kendi dr um kızıo çünkü habire gidip bakmaya :)

ANLADIM CANIM O ZAMAN NORMAL BENDE 8.HAFTAMDA SADECE SİLÜYETİNİ VE KALBİNİN ATIŞINI GÖRMÜŞTÜM
10 HAFTALIKKEN TEKRAR GİTTİM ŞOV YAPTI BABASIYLA ANNESİNE
ŞİMDİ 12.HAFTAYI BEKLİYORUZ ÇOK SABIRSIZLANIYORUM
DARISI HEPİNİZİN BAŞINA

:)
bende gideceğim bu hafta başka bi yere
inş iidir ultrason da görürüz adam gibi :)

neyseeeeee
25 inde de ikili test var :) tırsıyorum ne garip

Canım çok geçmiş olsun..Bende devlette mi yapsan diye düşündüm ama sırf tahlil yaptırmak için gittiğimde bile yanlış seçim olduğunu anladım...Allah bebişlerimize sağlık versin...

selam kızlar, ben geldim!
herkes iyidir inşallah.
taşınmışsın arkadaşım hayırlı olsun...

dün gece aklıma gelmişti ezgim gelmemiştin bi kaç gündür.
çok şükür birşey yokmuş...
her yer aynı tanıdığın yoksa devlet hast. kimse takmıyor.
bende özele gidiyorum....

acıbadem ve kardelen canlarım bilgilerinizi alabilirsem sizede listeye ekleyecem ben listedesiniz zannedip güncel durumuzu düzeltim dedim ama baktım yoksunuz.hemen bekliyorum saglıklı günlerrr

canımm ben özelden msj yazdım sana ama göderemedim 100 msj olmadığı için 28 yaşındayım ankaradayım 70 kiloyum pıt pıtları da duydum çokk şükürr

kızlar nasıl besleniyorsunuz. doktorlarınızın tavsiye ettiği yiyecekler var mı ya da kaçının dediği. benm doktorum sadece hergün mutlaka yumurta ye dedi. ama ben bulantıdan yiyemiyorumki

canımm ben özelden msj yazdım sana ama göderemedim 100 msj olmadığı için 28 yaşındayım ankaradayım 70 kiloyum pıt pıtları da duydum çokk şükürr

canım ayrıca sat ve tah. d.tarihi de önemli ken.ibak şimdilik bunları yazıyorum öptümm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…