2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canim burada her cesit meyve var tropikalinden tut bizim can erigimize,yenidunyamiza kadar ama can erigi henuz gelmedi yinede bu hafta sonu bakacagim turk marketlerine

inş.sen gidene kadar gelirde yersin canım buralardada yeni çıktı oralara gelmesi yakındır bebişin için inş.çabuk gelir

insallah canim

ben daha yeni kahvalti yaptim havada cok guzel tam yaz geldi sanirsin aksama yagmur yagmazsabiraz yuruyup gelecegim parkta sonra gorusuruz kizlar :82:

insallah canim

ben daha yeni kahvalti yaptim havada cok guzel tam yaz geldi sanirsin aksama yagmur yagmazsabiraz yuruyup gelecegim parkta sonra gorusuruz kizlar :82:

güle güle canım bende yemek yapmaya kalkacağım nasıl olacaksa görüşürüz

arkadaşlar, baş ağrısı yaşayan var mı???
benim başım iki gündür çatlamak üzere.. ve inanmayacaksınız belki ama başımın ağrısı midemi bulandırıyo aynı durumda olan var mı?? eğer böyle devam ederse hergün bir minoset içicem

slm arkadaşlar inş bende kasım annesi olucam ilk haftası gibi tahmin ediliyo allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağimiza almayı nasip etsin inşallahh

merhaba arkadaşlar ben yeni gelebildim.. .. ben sağlık ocağına kayıdımı yaptırdım arkadaşlar,boy , kilo, tansiyon, bide hemogram yaptılar.., oradaki ebenin dediğine göre annenin ve bebeğin aşılarını aile hekimleri takip ediyormuş.. ben seni aşı zamanları arıcam, ben arayınca gelirsin dedi bana..

sen ne zaman ikiliye giriosun şeker
hengi hastaneye gidiosun
2 li test olan arkadaşlarım
ultrasonda ne kadar süre geçio
kaç yüp kan alıolar
aç tok farkedio mu

16 nisanda inşallah
Medicana çamlıcaya gidiyorum
ense kalınlığı ölçecekleri için biraz daha uzun sürebiliyormuş
Kan ne kadar alıyorlar bilmiyorum :26:
Aç tok fark etmiyormuş onu biliyorum ben tok gidicem bebeğim oynasın diye bide tatlı yiycem hatta

çok geçmiş olsunnnn.....desene doğurana kadar yatış pozisyonuna devam.....inş bir daha tekrar etmez....

örendim şimdi arkadaştan
tek tüp kan
aç tok farketmiomuş
10 dk sürmüş ultrason
dvd ye kaydedip vermişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…