2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hadii listemizdekii haişlerimizzz neden ara evrdinizzz hepinizin güncel durumunu pıtpıtlar duyuldu olarak deiştirmek istiyorumm.güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bişey soracam sizlere adate yakın günlerde aynı yumurtlama zamanındaki gibi akıntı geldimi sizdede yani demek istedigim uzayan akıntı sünen benden bugün geldi ve ben çok şaşırdım insaallah güzel haberlere delalettir birde arada sırada kasıklarıma agrı giriyor ayy insaaallah hamileyimdirrrrr

iyi akşamlar arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sagolun allah biran önce şifa verirde ayaga kalkarım inşallah okadar çok meyvelerden bahsetmişiniz ki insanın istemesede isteyesi geliyor valla

canım benim o akıntı yumurtlma zamanında gelmişti sonrada azar azar devam etmişti hamilelikte akıntı oluyor diye biliyorum bende senin gibi bu akıntıya güvenerek hamile olduğumu düşünmüştüm neyseki sonuç pozitif çıktı inşallah sendekide hamilelik belirtisidir

insaallah canım aminn ayy günler geçmek bilmiyorrrrrrr çoksabırsızım galiba
insaallah budefa herşey yolunda giderde bebegimi sag salim kucagıma alırım

iyi akşamlar arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sagolun allah biran önce şifa verirde ayaga kalkarım inşallah okadar çok meyvelerden bahsetmişiniz ki insanın istemesede isteyesi geliyor valla

geçmiş olsun canım ben görmemşim neyin var

ben baktırdım kız görünüyo o hesaba göre, eşimde zatn kızımız olacak diye dolaşıyo ortalıkta:)

ezgimm çoooook geçmiş olsun ne mutlu ki ikinizde iyisiniz.kendine çok çok dikkat et.............

ben baktırdım kız görünüyo o hesaba göre, eşimde zatn kızımız olacak diye dolaşıyo ortalıkta:)

hayırlısı olsun kuzumm eşin eger kız istiyorsaaa ne mutlu sana çok şükür takıntılı biri deil demkki bazı erkekler illa oglu olsun ister ama bakarsın süprizde olabilir herşeyi Allah bilir.kız derken oglan oglan derken kız çıkan çok oldu canım

sağolun kızlar nerden biliyosunuz buraya yazmışmıydım :s
sumak mı söyledi yoksa?
k.validem geldi annemler, yengelerim falan beni yormadılar hiç otur sen dediler.
işler baya bitti yani.

canım sen yine de bugünleri değerlendir, çalışmalara devam et, belki geç yumurtlamış da olabilirsin.
benim de dediğin gibiydi, adete doğru kuru olunur normalde benim baya akıntım vardı gerçi hala var.
akıntımdan dolayı hamilemiyim diye düşünüyordum zaten.

yoookk eşim erkek çocuk istiyo tabii, çok seviyo erkek çocukları... ama kızımız olacak gibi geliyo diyo.. öyle çokta takıntılı değildir zaten.. ne gelirse Allahtan. çin takvimine görede kız görünüyo bizim:)

ayy canım ya cok gecmıs olsun nasıl bır uzuntu yasadıgını tahmın edebılıyorum ama cok sukur kı bebısını gormussun ıcın nasıl rahatlamıstır ya kuzummm;canım ınsallah bır daha tekrarlamaz da saglıkla gelır kuzucugun

bende gorunce baktırdım hemen benım de erkek cıkıyor;zaten esım ılk kalp atısını gordugumuz muayeneden cıkınca buda erkek bence demıstı ınsallah esımde bende cok ıstıyorum erkek olsun saglıkla sıhhatle zamanında gelsınler ınsallah

YA KIZLAR BENIMDE ACAYIP ISTAHIM ACILDI HIC DOYMUYORUM SANKI CANIM HEP BISEYLER YEMEK ISTIYOR BIRDE KASIKLARIMDA HAFIF AGRI VAR BAZEN ADET OLUCAKMISIM SANIYORUM(dun benim 2.adetim gecti ACABA ONDANMI) BOYLE BATMA GIBI OLUYOR BAZENDE CEKME GIBI BIDE GOGUSLERIM BIR ACOK ACIYOR BI BAKMISIM BAZEN HIC YOK NORMALMI SIZCE?

benimde yarın 2.adetim bakalım ağrı olacak mı? rahim büyüyor ya ondan olabilir. göğüsler aynı ne zaman geçecek çok merak ediyorum

canım benim adet sekmez hiç geç yumurtlama olmadı çok şükür beklenmeyen gün haftaya çarşamba bakalım insaallah gelmezzz :18:
canım sen dua et rabbim hayırlı neyse onu verir.inanki istedigin şeyin hep tersi oluyor bir şeyi çok istemeyeceksin ben bunu ögrendim:26:

canım yarabbimden hayırlısı herkes erkek dogurmak ister heralde erkek gücün simgesimidir neden acaba bunu tartışmak lazım masaya yatıralım neden erkek bebek bende erkek bebegim olsun istiyorumbenim isteme sebebim benim çektigim sıkıntıları üzüntüleri kızım çekmesin ezilmesin hep kız çocuklar sınırlandırılıyor maalesef erkeklerede hep pof pof ben bundan dolayı istiyorum rabbim kalbimi biliyor.
her hamile erkek dogurursa erkekler oglan anneleri napacak dimii ama

inşallah gelmez kırmızılar.
cinsiyet konusunda haklısın ben kızım olsun istiyorum diyene hiç inanmıyorum.
ha bi oğlu olur 2.yi kız ister o ayrı ama ilk çocuğum kız olsun diyen yalan söylüyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…