- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.721
hadii listemizdekii haişlerimizzz neden ara evrdinizzz hepinizin güncel durumunu pıtpıtlar duyuldu olarak deiştirmek istiyorumm.güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bişey soracam sizlere adate yakın günlerde aynı yumurtlama zamanındaki gibi akıntı geldimi sizdede yani demek istedigim uzayan akıntı sünen benden bugün geldi ve ben çok şaşırdım insaallah güzel haberlere delalettir birde arada sırada kasıklarıma agrı giriyor ayy insaaallah hamileyimdirrrrr
kocamaan bi geçmiş olsunda bendeniyi akşamlar arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sagolun allah biran önce şifa verirde ayaga kalkarım inşallah okadar çok meyvelerden bahsetmişiniz ki insanın istemesede isteyesi geliyor valla
canım benim o akıntı yumurtlma zamanında gelmişti sonrada azar azar devam etmişti hamilelikte akıntı oluyor diye biliyorum bende senin gibi bu akıntıya güvenerek hamile olduğumu düşünmüştüm neyseki sonuç pozitif çıktı inşallah sendekide hamilelik belirtisidir
iyi akşamlar arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sagolun allah biran önce şifa verirde ayaga kalkarım inşallah okadar çok meyvelerden bahsetmişiniz ki insanın istemesede isteyesi geliyor valla
iyi akşamlar arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sagolun allah biran önce şifa verirde ayaga kalkarım inşallah okadar çok meyvelerden bahsetmişiniz ki insanın istemesede isteyesi geliyor valla
zuzzu haklı valla 2 gündür yokum ne çabuk ilerlemişsiniz maşallah ben bu arada başıma neler geldi anlatayım size salı gün gece saat 11 buçuk gibi kanamam oldu yine ama çok az oldugundan umursamadım yattım ama 12 buçukta birden kanamam çogaldı eşimi aradım gececiydi bende bacaklarımı diktim yattım hemen o gelinceye kadar eşim geldi dogru hastaneye ve saglık personeli olarak devlet hast gittim ama büyük bi hata yapmışım hemşire alttan muayene etti fazla kanaman yok dedi vw dogum servisinde bi odaya yatırdılar bir kere tansiyonum ölçüldü okadar başka hiç birşey yapılmadı sabah doktor gelene kadar doktor geldi sabah beni sancı odasına aldılar ultroson için bu arada benim kanamam çogaldı dr yanımdaki kadını ultrosana aldı benim saglıkçı oldugumu hemşireler söylemesine rahmen aşagıya ultrasona gönderdi yayan ben yürüdükşe kanamam çogalıdıbenim kanaman oluyor deyincede git napalım dediler hemen eşimi arayıp götür beni burdan özel hastaneye diye agladım hemen özele gittik doktor hemen ilgilendiler öncelik verdiler allaha şükür kuzum iyi kalp atışları normal hatta hareket etmeye bile başlamış bugun 9+2 günlük oldu ve bir gece hastanede yatırdı doktor allaha şükür kanamam azaldı artık ama artık özelde dogum yapmaya karar verdim allah nasip ederse ilgi alaka süper doktor gece 12:30da bile gelip konturol etti bugun sabah 11dede taburcu etti ve yatmaya devam anlayacagınız.yani başıma böyle işler geldi.uzun uzun yazdım umarım canınızı sıkmadım
ben baktırdım kız görünüyo o hesaba göre, eşimde zatn kızımız olacak diye dolaşıyo ortalıkta:)
gunaydin kizlar bizde iyiz cok sukur, anneannemizle konustuksabahtan beri ozlemisim annemi hamileyken dahada bir ozleniyor anne sanki ya
helencigim korkmana gerek yok canim uzmanlar haftada ikikere somon ve sardalya yememizi oneriyorlar iclerinde omega oldugu icin.
bende tuketiyorum korkmadan
hosgeldin kahvekolik ev tasiyormussun dikkat et kendine canim kolay gelsin
taşınmışsın arkadaşım hayırlı olsun...
dün gece aklıma gelmişti ezgim gelmemiştin bi kaç gündür.
çok şükür birşey yokmuş...
her yer aynı tanıdığın yoksa devlet hast. kimse takmıyor.
bende özele gidiyorum....
hadii listemizdekii haişlerimizzz neden ara evrdinizzz hepinizin güncel durumunu pıtpıtlar duyuldu olarak deiştirmek istiyorumm.güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bişey soracam sizlere adate yakın günlerde aynı yumurtlama zamanındaki gibi akıntı geldimi sizdede yani demek istedigim uzayan akıntı sünen benden bugün geldi ve ben çok şaşırdım insaallah güzel haberlere delalettir birde arada sırada kasıklarıma agrı giriyor ayy insaaallah hamileyimdirrrrr
zuzzu haklı valla 2 gündür yokum ne çabuk ilerlemişsiniz maşallah ben bu arada başıma neler geldi anlatayım size salı gün gece saat 11 buçuk gibi kanamam oldu yine ama çok az oldugundan umursamadım yattım ama 12 buçukta birden kanamam çogaldı eşimi aradım gececiydi bende bacaklarımı diktim yattım hemen o gelinceye kadar eşim geldi dogru hastaneye ve saglık personeli olarak devlet hast gittim ama büyük bi hata yapmışım hemşire alttan muayene etti fazla kanaman yok dedi vw dogum servisinde bi odaya yatırdılar bir kere tansiyonum ölçüldü okadar başka hiç birşey yapılmadı sabah doktor gelene kadar doktor geldi sabah beni sancı odasına aldılar ultroson için bu arada benim kanamam çogaldı dr yanımdaki kadını ultrosana aldı benim saglıkçı oldugumu hemşireler söylemesine rahmen aşagıya ultrasona gönderdi yayan ben yürüdükşe kanamam çogalıdıbenim kanaman oluyor deyincede git napalım dediler hemen eşimi arayıp götür beni burdan özel hastaneye diye agladım hemen özele gittik doktor hemen ilgilendiler öncelik verdiler allaha şükür kuzum iyi kalp atışları normal hatta hareket etmeye bile başlamış bugun 9+2 günlük oldu ve bir gece hastanede yatırdı doktor allaha şükür kanamam azaldı artık ama artık özelde dogum yapmaya karar verdim allah nasip ederse ilgi alaka süper doktor gece 12:30da bile gelip konturol etti bugun sabah 11dede taburcu etti ve yatmaya devam anlayacagınız.yani başıma böyle işler geldi.uzun uzun yazdım umarım canınızı sıkmadım
ben baktırdım kız görünüyo o hesaba göre, eşimde zatn kızımız olacak diye dolaşıyo ortalıkta:)
YA KIZLAR BENIMDE ACAYIP ISTAHIM ACILDI HIC DOYMUYORUM SANKI CANIM HEP BISEYLER YEMEK ISTIYOR BIRDE KASIKLARIMDA HAFIF AGRI VAR BAZEN ADET OLUCAKMISIM SANIYORUM(dun benim 2.adetim gecti ACABA ONDANMI) BOYLE BATMA GIBI OLUYOR BAZENDE CEKME GIBI BIDE GOGUSLERIM BIR ACOK ACIYOR BI BAKMISIM BAZEN HIC YOK NORMALMI SIZCE?
canım benim adet sekmez hiç geç yumurtlama olmadı çok şükür beklenmeyen gün haftaya çarşamba bakalım insaallah gelmezzz :18:
sağolun kızlar nerden biliyosunuz buraya yazmışmıydım :s
sumak mı söyledi yoksa?
k.validem geldi annemler, yengelerim falan beni yormadılar hiç otur sen dediler.
işler baya bitti yani.
canım sen yine de bugünleri değerlendir, çalışmalara devam et, belki geç yumurtlamış da olabilirsin.
benim de dediğin gibiydi, adete doğru kuru olunur normalde benim baya akıntım vardı gerçi hala var.
akıntımdan dolayı hamilemiyim diye düşünüyordum zaten.
canım sen dua et rabbim hayırlı neyse onu verir.inanki istedigin şeyin hep tersi oluyor bir şeyi çok istemeyeceksin ben bunu ögrendim:26:yoookk eşim erkek çocuk istiyo tabii, çok seviyo erkek çocukları... ama kızımız olacak gibi geliyo diyo.. öyle çokta takıntılı değildir zaten.. ne gelirse Allahtan. çin takvimine görede kız görünüyo bizim:)
canım yarabbimden hayırlısı herkes erkek dogurmak ister heralde erkek gücün simgesimidir neden acaba bunu tartışmak lazım masaya yatıralım neden erkek bebekbende gorunce baktırdım hemen benım de erkek cıkıyor;zaten esım ılk kalp atısını gordugumuz muayeneden cıkınca buda erkek bence demıstı ınsallah esımde bende cok ıstıyorum erkek olsun saglıkla sıhhatle zamanında gelsınler ınsallah
canım benim adet sekmez hiç geç yumurtlama olmadı çok şükür beklenmeyen gün haftaya çarşamba bakalım insaallah gelmezzz :18:
canım sen dua et rabbim hayırlı neyse onu verir.inanki istedigin şeyin hep tersi oluyor bir şeyi çok istemeyeceksin ben bunu ögrendim:26:
canım yarabbimden hayırlısı herkes erkek dogurmak ister heralde erkek gücün simgesimidir neden acaba bunu tartışmak lazım masaya yatıralım neden erkek bebekbende erkek bebegim olsun istiyorumbenim isteme sebebim benim çektigim sıkıntıları üzüntüleri kızım çekmesin ezilmesin hep kız çocuklar sınırlandırılıyor maalesef erkeklerede hep pof pof ben bundan dolayı istiyorum rabbim kalbimi biliyor.
her hamile erkek dogurursa erkekler oglan anneleri napacakdimii ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?