- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.661
slm güzel nneler nasılsnız benim çok bulantım var hiç bişey yiuemiyorum offf çok kötüyüm
arkadaşlar selammmm ilk defa dün akşam aşerdim diyebilirim nasıl birşeydi o yaa şimdi canınız istemesin diye yazmıyorum yanii şöyle diyeyim akşam 8-9 gibi burnuma poğaça çay kokusu geliyorr poğaça diyorumm da hamurişi istedi canım yanii baktım apartmandan mı geliyor acaba çalıcam kapılarını komşulardan geliyorsa diye yokk benim evimde var o koku. sonra akşam eşimle kalktıkk bir güzel yaptık 23.30 du çayda demledimm bir yedimm Allahımmm nasıl güzel geldi öyle. :):) derlerdi de inanmazdım aşerme olunca burnuna koku gelirmiş falan doğruymuş valla yaşayınca anladımm :):)
bende fenayım yaaaaaaa
çubuk kraker bile kesmio
bende hergun var sanki o asermelerden.
her gun bir yenisi ekleniyor aserme grubuma gecenlerde kavun ve karpuz istedim nasil koktu var ya burnuma of of sorma
Allahtan esim hemen markete gidip aldiartik eve hergun kavun, karpuz tasiyor
ama canim istemiyor artik can ve papaz erigi istiyor canim oda henuz ingiltereye gelmedi gelse ilk ben alacagim
dun lahana dolmasi ve domates tursusu cekti canim ama nerde bulacagim onlari
bugunde yesil mercimek yemegi aksama yapacagim onu
oyyyy hepimiz aynıyız heralde ama ben bi yediğimden biadaha yiyemiyorum karpuz bikez yedim çok istediğim halde çorbalar felanda öle bikezden başka yiyemiyorum ne yesem sora tiksiniyom
bende erik istiyorum ulusda biyerde varmış galiba aşeren maket diye biyer hafta sonu alacağız eşimle gidip
erikten bana da yolla kiz sevabina
erikten bana da yolla kiz sevabina
ayyy
uzak olomasan keşke
ben bi hafta önce yedim o meretten
balık pazarında var kızlar beyoğlu
ama yemeyin ne tadı var ne tuzu
canım tadı tuzu olması değil ağıza alıp umudumuzun kesilmesi burdada varmış inş.bulabiliriz çok istiyorum pazara annemler gelecek yanıma onlarada sipariş verdim şunları getirin diye
ahhh anam yakin olsam yollarsinizda uzagim iste
erik dedigin eksi olacak ohhhhtuza banip banip yiyeceksin ayyyyyyyy kizlar bana bisicikler oluyor
2 haftaya büyükleri çıkarmış
ii diolar bekleyelim doyalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?