2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar dün giremedim nette problem vardı nasılsınız biz idare ediyoruz ama bu kabızlık öldürecek beni ya çok fena 3 haftadır doğru düzgün gidemiyorum tuvalete yaşayanınız varmı acaba?tabi bide gaz problemim var

bende kızım olsun istiyorum .. hep istedim .. bi kadının mutlaka kız evladı olması lazım bence daha hayırlı evlat oluyorlar çünkü.. hatta hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda bile gördüm kızımı sarem diye seviyordum .. anlamına baktım prenses demekmiş saf temiz katıksız demekmiş Hz İbrahimin güzelliği dillere destan hanımının adıymıs..

Eşim de cok etkilendi .. Allah herkese hayırlı evlat versin..

dimi yaaaa......

bende pek dile getirmiyorum ama genede gönlümden kız geçiyor....ama erkekte olsa hiç önemli değil 2 side bizden bir parça sonuçta....

aaa çok güzel bir rüya......inş rabbim gönlündekini hayırlı eder senin için.....

duphalac die bi şurup var ondan iç
kabız olma bu dönem

ben olsam senın yerınde kızım olursa adını sarem kordum :) cok guzel rüya..

bızde bu anı cok bekledık..ne olursa basımızın tacı ama tum ıctenlıgımle dıyorum kız olmasını esım benden cok ıstıyor benım ıcın farketmez ılk cocugumuz ama o nedense kız ıstıyor :)

kısmet,gerıde kaldı erkek devrı ,kızlar daha hayırlı..

slm kızlar nasılsnız:79:

cinsiyet konusu geçmiş Rabbim herkezin gönlündekini hayırlı eylesin sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil diyoruz ama aklımızın bi köşesinde istediğimiz var hep gteçmişe şöle göz attım şuan nickini hATIRlayamadım arkadaşımızın birisi kız isteyen yalan söler hep ilkler erkek olsun derler demiş ama bence öle değil biz eşimle ilk hamileliğimde hep kız istiyoduk şimdi ikinci olacak nasip olursa akloımızdaki yine kız benim kızkardeşim yok kızım tek kalmasın istiyorum hem kız bi farklı bence hayırısı ne ise o olsun tabi ama gönlüm hep kız istiyo

bulantılarınız varmı kızlarrrrr yaaa ben çok kötüyüm

aybenim bebeğim 1 e özelden mesajatsana kaydetsin senide

gülsümüm nasılsın canım benim. Benim içinde farketmez tabi ama sanki bende erkek ağır basıyor gönlümden geçen o ama ben rüyamda erkek bebek görmüştüm. Hamile birinin rüyada erkek bebek görmesi kız çocukla müjdelenirmş. Hayırlısı. Saplıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsunda. Hiç önemli değil cinsiyeti.

iyi değilim aybenim yaaa bulantılar mahvediyo beni doğru dürüst bişey yiyemiyorum
tabi canım benim sağlıklı olsunda cinsiyet çokt önemli değil ama dediğim gibi herkezin ağır basan bitarafı var ama ben senin için erkek düşünüyorum daha öncede sölemiştim geçen akşam bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm ama kız istediğim içinmi bilmem kız olacak hissi ağır basıyo hayırlısı yakında öğreniriz sana daha az kaldı bakalım tahminler ne çıkacak

bulantıya ne iyi gelir yaaaa kraker felanda yiyemiyorum

ben bebegim olsun diye cok bekledim onun icin cinsiyeti hic onemli degil yeterki saglikl iolsun.biz birde akrabayiz Rabbim insallah eli, ayagi duzgun,saglikli,hayirli evlatlar nasip eyler cumlemize.

benim 4 kiz kardesim var cok mutluyuz birbirimize cok bagliyiz ben hepimiz ayri yerlerde olsak bile, ha erkek kardesi aramadikmi aradik. bizi kollayacak,koruyacak babamiza ilerde destek olacak bir abimiz yada bir erkek kardesimiz olsa iyi olurdu ama ne yapalim Rabbim demekki nasip etmicekmis anneme,babama.simdi 4 kizlari ve 2 tanede aslan gibi damatlari var oglu olsa bu kadar olmazdi inanin.damatlari oglu yerine koydu babam,annem.onlarda gercek babasi ve annesi gibi sevip sayarlar ailemi.

simdi benim ailem ilk bebegimin erkek olmasini ister,oyleydide beni birakip gitmeseydi ilk yavrum erkek olacakti ama Rabbim nasip etmedi.

esimin ailesi ise kiza hasret onlardada hic kiz yok onlarda kiz ister ama bizim icin hic onemi yok yukardada dedim ya yeterki saglikli olsun.bir evladimi kaybettim bunuda kaybetmeyi istemiyorum.kiz veya erkek basimin taci olacak gozumun nuru olacak,kiyamadigim olacak.

benimde bulantım oluyor gülsümüm. su içemiyorum. içmem lazım ama almıyor midem. kraker falan da yiyemiyorum bende. zorlamaya çalışıyorum kendimi. ama napalım bebeklerimiz için katlanıcaz. yapacak bişey yok. çok zor amaaaaaaaaaa:85:

havuc ye canim bulantiya iyi geliyor.

evet canım cinsiyetin önemi yok haklısın ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlı evlat olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı hangisi olacaksa onu versin
havucu hiç duymamıştım canım yaa deneyim evde yok akşam eşim alsın yiyem yoksa midem berbat kendim kötüyüm hayırlısıyla geçseydi bebişim iyi olsunda önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…