- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.761
inşallah gelmez kırmızılar.
cinsiyet konusunda haklısın ben kızım olsun istiyorum diyene hiç inanmıyorum.
ha bi oğlu olur 2.yi kız ister o ayrı ama ilk çocuğum kız olsun diyen yalan söylüyor :)
aynen canım hep bi kız kardeşin eksikliğini yaşadımm tek kız olmak çok zor..gönlümden kız geçiyor ama dile getiremiyorum bana arkadaş olsun istiyorum sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez bizim yavrumuz..
bende kızım olsun istiyorum .. hep istedim .. bi kadının mutlaka kız evladı olması lazım bence daha hayırlı evlat oluyorlar çünkü.. hatta hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda bile gördüm kızımı sarem diye seviyordum .. anlamına baktım prenses demekmiş saf temiz katıksız demekmiş Hz İbrahimin güzelliği dillere destan hanımının adıymıs..
Eşim de cok etkilendi .. Allah herkese hayırlı evlat versin..
aaa çok güzel bir rüya......inş rabbim gönlündekini hayırlı eder senin için.....
günaydın kızlar dün giremedim nette problem vardı nasılsınız biz idare ediyoruz ama bu kabızlık öldürecek beni ya çok fena 3 haftadır doğru düzgün gidemiyorum tuvalete yaşayanınız varmı acaba?tabi bide gaz problemim var
bende kızım olsun istiyorum .. hep istedim .. bi kadının mutlaka kız evladı olması lazım bence daha hayırlı evlat oluyorlar çünkü.. hatta hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda bile gördüm kızımı sarem diye seviyordum .. anlamına baktım prenses demekmiş saf temiz katıksız demekmiş Hz İbrahimin güzelliği dillere destan hanımının adıymıs..
Eşim de cok etkilendi .. Allah herkese hayırlı evlat versin..
slm kızlar nasılsnız:79:
Cinsiyet konusu geçmiş rabbim herkezin gönlündekini hayırlı eylesin sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil diyoruz ama aklımızın bi köşesinde istediğimiz var hep gteçmişe şöle göz attım şuan nickini hatırlayamadım arkadaşımızın birisi kız isteyen yalan söler hep ilkler erkek olsun derler demiş ama bence öle değil biz eşimle ilk hamileliğimde hep kız istiyoduk şimdi ikinci olacak nasip olursa akloımızdaki yine kız benim kızkardeşim yok kızım tek kalmasın istiyorum hem kız bi farklı bence hayırısı ne ise o olsun tabi ama gönlüm hep kız istiyo
aybenim bebeğim 1 e özelden mesajatsana kaydetsin senide
gülsümüm nasılsın canım benim. Benim içinde farketmez tabi ama sanki bende erkek ağır basıyor gönlümden geçen o ama ben rüyamda erkek bebek görmüştüm. Hamile birinin rüyada erkek bebek görmesi kız çocukla müjdelenirmş. Hayırlısı. Saplıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsunda. Hiç önemli değil cinsiyeti.
bulantıya ne iyi gelir yaaaa kraker felanda yiyemiyorum
iyi değilim aybenim yaaa bulantılar mahvediyo beni doğru dürüst bişey yiyemiyorum
tabi canım benim sağlıklı olsunda cinsiyet çokt önemli değil ama dediğim gibi herkezin ağır basan bitarafı var ama ben senin için erkek düşünüyorum daha öncede sölemiştim geçen akşam bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm ama kız istediğim içinmi bilmem kız olacak hissi ağır basıyo hayırlısı yakında öğreniriz sana daha az kaldı bakalım tahminler ne çıkacak
havuc ye canim bulantiya iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?