- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.781
evet aybenim katlanacaz kızımdada böleydim ben çok kötü olurum ilk 3-4ay sora herşeyi yerim rahatlarım bende kraker su çizi hiç bişey yiyemiyorum sadece meyva yiyebiliyorum şükürbenimde bulantım oluyor gülsümüm. su içemiyorum. içmem lazım ama almıyor midem. kraker falan da yiyemiyorum bende. zorlamaya çalışıyorum kendimi. ama napalım bebeklerimiz için katlanıcaz. yapacak bişey yok. çok zor amaaaaaaaaaa:85:
benım hıc yok bulantım..
annemınde olmamıs ona mı cektım acaba
canim dene havucu ben her sabah bi tane yiyorum yada sIkIp suyunu iciyorum.
canım cok cok gecmiş olsun.. kanamanın sebebi neymiş peki öğrenebildin mi .. doktorum halk arasında üstüne görme diye bişey var kanama olursa panik yapma demişti.. seninki de bundan dolayımı olmus? Acıklama yaptılar mı?
buarada cumanız mübarek dualarınız kabul olsun Rabbim hakkınızda hayırlısını versin sağlıklı mutlu huzurlu güzel hamislikler geçiririz inş.
kızlarrrrrrrrrrrrr yardıma ihtiyacım var dr bana salı gel demişti kalp atışları için ben salıyı bekliyemiycem ölüyorum meraktan kanamamda yok gibi acaba gün içinde gitsem ne olur duyabilirmiyim kalp atışlarını birinin bana ne duruyorsun kalk git demesine ihtiyacım var gidiyimmiki kızlar bana bişey diyin ne olur :18:
Meysa cım çatlaklar için badem yağının tek başına çok etkili olmadığını söylüyorlar.üçlü karışımın( susam yağı,badem yağı ve kakao yağı) daha etkili olduğunu duydum.duşlardan sonra da ıslakken bebek yağını sürüp havluya sarılmak gerekiyo.vücodun nemli olmasında etkili olduğunu düşünüyrm.
slm arkadaşlar inş bende kasım annesi olucam ilk haftası gibi tahmin ediliyo allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağimiza almayı nasip etsin inşallahh
Herkese merhaba:)Ben de kaç gündür yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum fırsat buldukça,bugün ben de yazayım dedim.7 hafta 5 günlüğüz biz de:)İnşallah sağlıklı sıhhatli doğururuz:)
Bu arada ben de halsizim,yorgunum,uykum var,belim ağrıyor,midem kötü,kokulardan nefret ediyorum:)Ama şikayet etmiyorum...Hoşçakalın hepinizle tanıştığıma memnunum.
selammmm arkadaşlarr yaa birşey sormak istiyorum ya hani herkes diyor ki annenin yada babanın içine doğarmış kız erkek olduğu benim de eşimin de hiç doğmuyor çevremdekiler diyor ki yok ben hissettim oğlum olacağını yada kızım olacağını falan diyor. Ya ben niye hissedemiyorum hiçbirşey. canım sıkılıyor bazen bu duruma yanii annelik duygularını ben hissedemeyecek miyim diye. yani ekranda görünce bebeğimi evet ordasın diyorum çok mutlu oluyorumm. Amannn ne bileyimm kafam karışık sanırım bugün biraz benim...
ya canım ne alaksı var.....boşuna gereksiz yere canını sıkıyorsun....kimi insanların 6. hissi kuvvetli olur hisseder....bu herkeste olacak diye bir durum yok.....bende hissetmiyorum bunun içinde üzülmüyorum....nasılsa 2 ay sonra inş cinsiyetini öğreneceğiz hissetmiş olmak yada olmamak hiç önemli değil.....takılma bunlara boşverrr....tadını çıkar bu günlerin.....
Canım çok sağol yazdıkların içinn.. Evet haklısın yaa İnşallah Allahın izniyle geçsin de bu günler Allah kucağımıza almayı nasip etmiş olsun... Şimdi kendime gidip bebeğim için bir ziyefet vereceğim :) meyve tabağı hazırlayacağımm :):) dimi tadını çıkartalım bu günlerinn...
tabii yaaa....hayatımızın en özel en farklı 9 ayı....boşverrr hiç bir eşy takma kafana tadını çıkar....afiey olsun 2 nizede şimdiden.......
bizde yoğurtlu yarma çorbası içtik bebişimle.....1 kase bana yarım kasede onun için
hava cokkkkkkkkk guzel kizlar biz carsiya cikiyoruz hazirlandim,suslendim,puslendim bebisimle beraber
kendimize ciciler alacagiz vucut kremleri,gobis kremleri alacagiz catlaklara karsi,mis gibi
ay bugun agrilarim gitti cok sukur dun cok agrim vardi 2.adet gunumdu dun cok agrim oldu ya cok korktumama bugun cok mutluyum. havaninda etkisi var tabi oh sefamiz olsun diyelim hepinize iyi gunler optum.
soguk yogurtlu yarma corbasimiydi sulisimen sevdigimden bende yapcem
tabii yaaa....hayatımızın en özel en farklı 9 ayı....boşverrr hiç bir eşy takma kafana tadını çıkar....afiey olsun 2 nizede şimdiden.......
bizde yoğurtlu yarma çorbası içtik bebişimle.....1 kase bana yarım kasede onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?