2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Yok canım yeni değilim aslında ama evlendikten snra ewimde net olmadığı için çok fazla giremedim siteye... şimdi bebişimin heyecanıyla bide benzer heyecanlara ortak olmak adına ara sıra bakınıyorum... kesinlikle doktorunu değiştir derim bende... 20 gün snra tekrar gidicem... bişi sorcam tam 9+4 haftalık hamileyim.... ve her yemekten snra istifar edyiroum ne kadar normal bilmiyorum... ama zayıflamaya başladım...

canim benim bildigim erkek adamin kizi olur cünki kizin sorumlulugu daha fazla daha agir erkegin erkekligi iste ozaman belli oluyo hep kizin pesinde koscak dikkat etcek oglanda ne varki gece salsan disari basina bisey gelirmi diye pek düsünmesin ama kizi evlenene kadar koruyup kolamak zorundasin. canim babam üc kizi var bikerede bitanede oglum olsun demedi yumurta gibi koruyup koladi allahtan herseyin hayirlisi allah hangisini hayirli görürse onu versin oglan olmus hayirsiz olmus ne fayda rabim eli ayagi düzgün akli zihni yerinde hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

maşallah canım gez valla bizim yerimizede gez ben yatıyorum ya insan çok sıkılıyo bizim yerimizede alışveriş yap

kubicim ben bilgilerimi gönderemedim özel mesajla, çünkü 100 mesajı geçmem gerekiyomuş özel mesaj gönderebilmem için.. seni eklemeyi de beceremedim.. ayrıca böyle bişeylere cevap niteliğinde cevap vermek istediğiniz iletiyi giriyosunuz ya onu nasıl yapıyosunuz biri bana anlatsın
bilgilerimi yazıyorum .. antalya- sat 06.02.2011 :) hadi potaya girelim biz de.. ay kızımla potaya girelim yazacaktım, kızım mı olcak ne

canımcım yağlara ne kadar erken başlarsan o kadar etkili, faydalı oluyomş.ben ilk aydan beri duşlardan sonra bebek yağı kullanıyorum.ayıca ara ara kakao yağı.ne zaman üşengeçliğim tutarsa netten catlaklara bakıyorm.yağlları kullanmak için ilham veriyo:)

sabahtan berı yatıyordum ,lavaboya gıttım bı baktım kahverengı leke

nasıl korktum basladım aglamayA ,esımı cagırdım o da annesını aradı hemen o da doktoruma demiş ,gıttık hastaneye

ama gözlerım durmuyor sureklı aglıyorum..

doktora gırdık hemen kayınvalıdem sagolsun..

ıcerı gectım ben doktora ama aglıyorum doktor alttan muayene etmek ıstedı ama ne mümkün

sıkma kendı sıkarsan daha cok canın yanan hadı ayşegül kasma kendını dıyor ama yok kasıyorsun hala kendını dıyor ben bırakmaya calıssam da kendımı olmadı..bekledı bıraz sakınlesmemı

tekrar deneyelım mı dedı tamam dedım ama zor oldu hemen kısa surdu zaten aktıf bı kanama degıl dedı aglama dedı..

bı de ultrasyonla bakalım dedı,

ben yattım karnımdan baktı bak burada dedı düzgün mü dedım aglayarak düzgün dedı
kalbı dedım daha cok küçük dedı..

aglama ama bak iyi dedı ,bız zor sahıp olduk dedım aglayarak

saglam mı dedım evet dedı senın üzüntün gecsın dıye demıyorum ama üzülürsen düşük riskin artar dedi..

ölçtü,biçti..

bi iğne verdı bı de hap yat dınlen dedı..

progrestron kullanacagım hap olrak ,haftaya kalp atısını duyacagız

ama ne olur bırsey olmasın ne olur

aa sakın öyle düşünme. bak benimde içime bişey doğmuyor. rüyamda kız görüyorum bide çirkinleştim galiba ondan kız diyorlar :)) hissetmemek çok doğal. ben çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum bile. kaçıncı haftadasın? en az 8. haftada anne bebeği kabulleniyormuş. hele bi kıpırdasın asıl o zaman anlıycaz bence, şimdi rüya gibi

ay canım yaa hemen kendini üzme lütfen kahverengi kan eskiden kalmış demekmiş. kırmızıysa kork. tabi insan o manzarayı görünce iyi şey düşünemiyor. bol bol dinlen, yat. hem kesede sağlammış bak maşallah kötü bişey olsaydı kese sağlam olur muydu hiç? ben şunu anlamadım senin hcg çoktan yükselmiştir neden karından bakmadı?

keseye karındAn baktı cnım kan ıcın vajınadAN baktı

vajınaya aletle bakmadı o aletı kullandı sonra aktıf bır kan degıl dedı

sonra karından keseye bktık ..

cok korkuyorum :18: gıttım sımdı yıne gelmıs ,yatıyorum hep hepte yatıcam

hım şimdi anladım. aman yat, sen geçen temizlik falan yaptın belki o tetikledi. kırmızıdan kork, ondan bişey olmaz, korkma. bırak evi b.k götürsün, yemeği dışardan söyleyin ama çok dikkat et. Allaha emanet olsun benim tatlı yeğenim.

Son düzenleme:
tesekkur ederım ne olur dualarını eksık etme cnım

evım temız zaten aksam ıcınde yemegım vardı bundan sonrasını esım yapıcak

erkek kardesım var o yapar bırılerı yapıcak artık ben aglaMAKTAn bırsey yapamam zaten

belkı yarın kayınvalıdem gelıcekmıs

evımın de sadece halıları serılecektı gelmısken supurur sıler serer artık

ne olur bırsey olmasın

cnm üzüldüm ben yaşamışım gibi oldum, ama lütfen sende hemen panik yapma bütün doktor sitelerinde hafif kanamanın normal olduğu yazıyor, teleşlanma dinlen, kaç haftan oldu buarada??

ezgim canim benim senin yerinede gezerim birtanemm sen ve bebisin iyi olsun yeterki bende gezdim ama yoruldum guneste vardi bol, bol tuhaf oldum yeni geldim yaticam simdi uykum var:85:

sumak canim gecmis olsun lutfen korkma yat dinlen dun sabah bendende geldi kahverengi leke 2.adet gunumdu ondan oldu diye dusundum.benimki azdi sanki ic camasirimi bir kahve kalemle ordan burdan boyamislar oyleydi ama bende cok korktum

yat dinlen temizlik felan yapma inan benim evi b.k goturuyor ne yapayim canimdan kiymetlimi hafta sonu geldi iste bir supurge yapar kocis tamam.

sen simdi yatacakmisin hep ya Allah sabir versin sana ve ezgime

offffff bende korkmaya basladim ya valla

canım bende de olmustu hatta adetimin sanki son günü gibi leke gelmişti bende paniklemiştim . kızkardeşim bebek tutunmaya calısırken rahimi parcalıyor onun kanamasıdır demişti. doktorumu aramıstım hemen sonra oda onaylamıstı randevuma 2 hafta vardı kanaman cok olursa gel olmazsa panik yapma demişti. Bide benim doktorum progestana hemen basladı. kızkardesim eskiden sadece düşük tehlikesi olanlara kullanıldıgını ama faydalı oldugu için tüm hamilelere gebeliğin ilk iki ayında kullanılmasının önerildiğini söylemişti. kalp sesini duyduktan sonra doktorum artık içmene gerek yok bırakabilirsin dedi.sen de rahat ol.. kendin ii olursan bebeğin ii olur unutma hic.. stres yok üzüntü yok yorgunluk yok 9 ay :) erteleyin hepsini :):)

Çok çok geçmiş olsun sumak ama ne olur üzme kendini herşeyin hayırlısını isteyelim ..Kendine dikkat et hep dinlen bebişinide üzme büyüsün annesi...

bugün 8 haftalık olduk doktorada gittik bebişimizide gördük kalbinide duyduk pıt pıt pıt çok güzel kolları minnacık elleri nokta gibi ah meleğim benim karnımın sol tarafına kurulmuş öylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…