- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.801
semucum evet gitmistim ama cok ters bi hastane demode ultrasyonmakinasi renkli degil duyamadim malesef ama atislarini gördük elhamdulillah :) hastaneyi helede doktoru degistirmeye karar verdim akademi hastanesine gidicem insaALLAH dua edinde bida degistirmeye gerek kalmasin insaALALH :) bacim sen yenimisin topikde ?
kızlar bebişinizin cinseyeti elimizde olsa daha doğrusu içinizde hangi istek var kız mı erkek mi diye ama tabiki herşey rabbimden hakkımızda hayırlısı ama ben eşim için erkek bebiş istiyorum ama asla diretmiyorum sadece içimdeki duygu eşim erkek istiyorum demiyo ama hani derler ya erkek adamın oğlu olur diye gerçi biraz saçma amahakkımızda herşeyin hayırlısı ama ben yine demerak ediyorum ya sizz :44::26:
hava cokkkkkkkkk guzel kizlar biz carsiya cikiyoruz hazirlandim,suslendim,puslendim bebisimle beraber
kendimize ciciler alacagiz vucut kremleri,gobis kremleri alacagiz catlaklara karsi,mis gibi
ay bugun agrilarim gitti cok sukur dun cok agrim vardi 2.adet gunumdu dun cok agrim oldu ya cok korktumama bugun cok mutluyum. havaninda etkisi var tabi oh sefamiz olsun diyelim hepinize iyi gunler optum.
selammmm arkadaşlarr yaa birşey sormak istiyorum ya hani herkes diyor ki annenin yada babanın içine doğarmış kız erkek olduğu benim de eşimin de hiç doğmuyor çevremdekiler diyor ki yok ben hissettim oğlum olacağını yada kızım olacağını falan diyor. Ya ben niye hissedemiyorum hiçbirşey. canım sıkılıyor bazen bu duruma yanii annelik duygularını ben hissedemeyecek miyim diye. yani ekranda görünce bebeğimi evet ordasın diyorum çok mutlu oluyorumm. Amannn ne bileyimm kafam karışık sanırım bugün biraz benim...
sabahtan berı yatıyordum ,lavaboya gıttım bı baktım kahverengı leke
nasıl korktum basladım aglamayA ,esımı cagırdım o da annesını aradı hemen o da doktoruma demiş ,gıttık hastaneye
ama gözlerım durmuyor sureklı aglıyorum..
doktora gırdık hemen kayınvalıdem sagolsun..
ıcerı gectım ben doktora ama aglıyorum doktor alttan muayene etmek ıstedı ama ne mümkün
sıkma kendı sıkarsan daha cok canın yanan hadı ayşegül kasma kendını dıyor ama yok kasıyorsun hala kendını dıyor ben bırakmaya calıssam da kendımı olmadı..bekledı bıraz sakınlesmemı
tekrar deneyelım mı dedı tamam dedım ama zor oldu hemen kısa surdu zaten aktıf bı kanama degıl dedı aglama dedı..
bı de ultrasyonla bakalım dedı,
ben yattım karnımdan baktı bak burada dedı düzgün mü dedım aglayarak düzgün dedı
kalbı dedım daha cok küçük dedı..
aglama ama bak iyi dedı ,bız zor sahıp olduk dedım aglayarak
saglam mı dedım evet dedı senın üzüntün gecsın dıye demıyorum ama üzülürsen düşük riskin artar dedi..
ölçtü,biçti..
bi iğne verdı bı de hap yat dınlen dedı..
progrestron kullanacagım hap olrak ,haftaya kalp atısını duyacagız
ama ne olur bırsey olmasın ne olur
keseye karındAn baktı cnım kan ıcın vajınadAN baktı
vajınaya aletle bakmadı o aletı kullandı sonra aktıf bır kan degıl dedı
sonra karından keseye bktık ..
cok korkuyorum :18: gıttım sımdı yıne gelmıs ,yatıyorum hep hepte yatıcam
cnm üzüldüm ben yaşamışım gibi oldum, ama lütfen sende hemen panik yapma bütün doktor sitelerinde hafif kanamanın normal olduğu yazıyor, teleşlanma dinlen, kaç haftan oldu buarada??tesekkur ederım ne olur dualarını eksık etme cnım
evım temız zaten aksam ıcınde yemegım vardı bundan sonrasını esım yapıcak
erkek kardesım var o yapar bırılerı yapıcak artık ben aglaMAKTAn bırsey yapamam zaten
belkı yarın kayınvalıdem gelıcekmıs
evımın de sadece halıları serılecektı gelmısken supurur sıler serer artık
ne olur bırsey olmasın
nasıl korktum basladım aglamayA ,esımı cagırdım o da annesını aradı hemen o da doktoruma demiş ,gıttık hastaneye
ıcerı gectım ben doktora ama aglıyorum doktor alttan muayene etmek ıstedı ama ne mümkün
sıkma kendı sıkarsan daha cok canın yanan hadı ayşegül kasma kendını dıyor ama yok kasıyorsun hala kendını dıyor ben bırakmaya calıssam da kendımı olmadı..bekledı bıraz sakınlesmemı
tekrar deneyelım mı dedı tamam dedım ama zor oldu hemen kısa surdu zaten aktıf bı kanama degıl dedı aglama dedı..
ben yattım karnımdan baktı bak burada dedı düzgün mü dedım aglayarak düzgün dedı
saglam mı dedım evet dedı senın üzüntün gecsın dıye demıyorum ama üzülürsen düşük riskin artar dedi..
ölçtü,biçti..
ölçtü,biçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?