- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.821
ayyy burayı okudum kalktım hemen bende yaptım yedim ohhh be zaten açtım bişey yiyemiyorum iyi oldusoguk yogurtlu yarma corbasimiydi sulisimen sevdigimden bende yapcem
sabahtan berı yatıyordum ,lavaboya gıttım bı baktım kahverengı leke
nasıl korktum basladım aglamayA ,esımı cagırdım o da annesını aradı hemen o da doktoruma demiş ,gıttık hastaneye
ama gözlerım durmuyor sureklı aglıyorum..
doktora gırdık hemen kayınvalıdem sagolsun..
ıcerı gectım ben doktora ama aglıyorum doktor alttan muayene etmek ıstedı ama ne mümkün
sıkma kendı sıkarsan daha cok canın yanan hadı ayşegül kasma kendını dıyor ama yok kasıyorsun hala kendını dıyor ben bırakmaya calıssam da kendımı olmadı..bekledı bıraz sakınlesmemı
tekrar deneyelım mı dedı tamam dedım ama zor oldu hemen kısa surdu zaten aktıf bı kanama degıl dedı aglama dedı..
bı de ultrasyonla bakalım dedı,
ben yattım karnımdan baktı bak burada dedı düzgün mü dedım aglayarak düzgün dedı
kalbı dedım daha cok küçük dedı..
aglama ama bak iyi dedı ,bız zor sahıp olduk dedım aglayarak
saglam mı dedım evet dedı senın üzüntün gecsın dıye demıyorum ama üzülürsen düşük riskin artar dedi..
ölçtü,biçti..
bi iğne verdı bı de hap yat dınlen dedı..
progrestron kullanacagım hap olrak ,haftaya kalp atısını duyacagız
ama ne olur bırsey olmasın ne olur
bebişin kaç haftalık hayırlısıyla??tesekkur ederım hepınıze
tam 6 haftalık ..
cok yazamıyorum ama hepınızı okudum kızlar bıraz daha sakınlestım
tesekkur ederım hepınıze dua edın bana emı baskasının yaptıgı dua kabul olurmus
Allah razı olsun sızden
gfr afiyet olsun canim bende hem sicagini hem sogunu severim yogurtlu corbanin bende yarin yapcem sogugundan.
merhaba arkadaşlar. nasılsınız, dün akşamdan beri.. benimde canım çorba çekiyodu bugün, ben tarhana yaptım içtim, çok canım istemişti, 2 kase içmişiim, süperdi:)
sağol canım sanada şimdiden afiyet olsun bişey yiyince 10dk iyi midem sora yine başlıyo offffffff biraz rahatladım gerçi böle olanınız varmı benim sabah ve gündüz oluyo bulantılarım akşam daha rahatım:26:
canım valla seni okudukça ne kadar şanslı olduğumuanlıyorum.. bende hiç bişi yok, daha erken mi, olurmu şimdiden sonra bilemiyorum ama şimdilik çok iyiyim, 6+4 oldum bende.. tek sorunum uyku ve yorgunluk hissi.. ilk değil heraldesenin bebiş, öncekinde de olmuşmuydu böyle
tabii ben son adete göre hesaplıyorum, doktorumda öyle dedi, 21 şubat bnim SAT... annemin günü geçemeden bulantıları başlarmış, bulantıdan anlarmış hamile oldugunu ama ablamın hiiiçç bi sıkıntısı olmadı hamileliğinde benimde şimdiye kadar yok, olursa şimdiden sonra olur filan diyolar ama bilemiyorum, inşallah böyle gider, kalp atışlarını duyamadın dimi sende? benim randevu 18 nisanda.. böylede hamile değilmişim gibi hisseiyorum:)
tabii ben son adete göre hesaplıyorum, doktorumda öyle dedi, 21 şubat bnim SAT... annemin günü geçemeden bulantıları başlarmış, bulantıdan anlarmış hamile oldugunu ama ablamın hiiiçç bi sıkıntısı olmadı hamileliğinde benimde şimdiye kadar yok, olursa şimdiden sonra olur filan diyolar ama bilemiyorum, inşallah böyle gider, kalp atışlarını duyamadın dimi sende? benim randevu 18 nisanda.. böylede hamile değilmişim gibi hisseiyorum:)
keseyi ancak ayın 4 ünde gördük zaten, doktorum kendi belirledi randevu tarihinde, benim doktor da baya uyuşuk gerçekten.. nasıl beklicem 2 hafta bilmiyorum, başka doktora giderim belki arada
hakkaten çok atmış canım yaaa ben dayanamadım geçen hafta gittim inş.buhaftada pıpıtları duyarım yarın duyarsam haber veririm gerçi erken geliyo pek duyacama umudum yok ama hayırlısı
benim son adette 22şubat birgün var arada ama ben çatlatma iğnesi olmuştum martın 4nde ona göre 5haftalığım ultrasondada öle çıkmıştı geçen hafta doktoras gittim canım kendi özel doktoruma haftaya tekrar gel demişti kalp atışları duyulurmu dedim duyarız deöişti inş.yarın gideceğim duayarım pıtpıtları rahatlarım bende hamile gibi hissedemiyorum tabi bulantılar olmasabenimde adet günümden önce çok hafif olmuştu bulantım bikaçgündürde çok fazlalaştı hayırlıs olsun bebişim iyi olsunda önmeli olan o
benim son adette 22şubat birgün var arada ama ben çatlatma iğnesi olmuştum martın 4nde ona göre 5haftalığım ultrasondada öle çıkmıştı geçen hafta doktoras gittim canım kendi özel doktoruma haftaya tekrar gel demişti kalp atışları duyulurmu dedim duyarız deöişti inş.yarın gideceğim duayarım pıtpıtları rahatlarım bende hamile gibi hissedemiyorum tabi bulantılar olmasabenimde adet günümden önce çok hafif olmuştu bulantım bikaçgündürde çok fazlalaştı hayırlıs olsun bebişim iyi olsunda önmeli olan o
bendeimde klomen ve ovitrelle ile oldu, benimde iğne 6 mart:) aynıyız belkide seninle, 19-20 mm iken çatlatıldı.. senin zor geçicek demekki, Allah yardımcın olsun canım, belki azalır biraz zamna geçtikçe.. benim doktor neden bu kadar ileri attıki kalp atışlarını, hamile psikolojisinden hiç anlamıyolar ya
bende de iki yumurta vardı, ikizden şüphelenmişti önce doktor ama keseyi görünce, bi tane kese var ikiz değil dedi.. bakalım bi ararım olmazsa, sabırsızlanıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?