2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
siz de mi ekiim... bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, gördüm gördüüm gördüümm. kaçma sakın.. naber nasılsın nerelerdesin.. özlettin valla.. himmmeeeellllll sende geeeelll noluurrr...

Tesekkur ederim hayatım 2 dünya da tum sevenler hep beraber olsun insallah..
allah ayırmasın...
sizi de bizi de herkesi de

merhabaaa:)
cok bosladm buralari coook kimbilir neler kacirdmm

eveet çok boşladıın.. neredesn sen yaa.. valla özledim.. kaç kere andık adını ama yoksun yoksuun.. evet çok şey kaçırdın çook.. bakalım nasıl yakalayacaksın ipin ucunu.. seviyorum seni, hoşgeldiinn... oğlun nasıl.. kocaman bir adam oldu mu oda hı?

Neye pes dedin anlamadım ben de diyim kacirmiyimmmm

10 dakikada bir msj atma hakkı var yaa.. ondan az bekleyecez..

bu arada ben can tugba.. kullanıcı adımı değiştim bende happy gibi.. onun kim olduğunu kendi sölicek.. bu oğlanların sevgisi bizi bizden etti, onlara uyduk.. böle işte..

Nurdan kiiiiiiiizzzzz
erdem kaaan in annesiiiiiiii
bak ben buraya yazıyorum gerisini sen bilirsin haaaaa
pazartesi gunü alt komşuna geliyorum yine muhabbete
İn aşağı oglunla
Dövmeyim haaaaa
bu sefer in de bizle çay iç..
ilknur a söyledim o inmezse biz çıkalım dedim..
bana bak kaçma haaaa
geliyorum Pazartesi..
butungun ordayimmmm
erdem Kaan a sebze çorbası yap benim erdem de icsin

Asıl Kasım'da aşk başkadır.Adımın altında da göreceğiniz üzere benim iki aşkım da Kasım'da doğdu.Eşimle ilişkimiz bir Kasım günü başlamıştı yıllar önce,e minik kuşum da Kasım'da doğdu.Ay ne kadar çok söyledim Kasım Kasım Kasım Kasım...

Ayol sefan olsun... Ne mutlu..
asklar birbirine karıştı..
hangi aya sevincem bilemedim..
muslum e bağladım olayı..
haziran a miiiii Ekim me miiiii kasim a miiiii
en iyisi alakasız bir ağustos a bağlanayım....
Allah im geyikler doldurdu yine odamiiii

neyliim hoşgeldin sefa geldin artık daha sık gel lütfen..
sen geldin ben kaçacam ama öyle denk geldi, deli gibi öksürüyom, çocuğu uyandıracam diye yatmıyodum ama dayanamıyom, çok yorucu bir gündü.. gidip azıcık dinleneyim, yoksa feci hastalanacam sanki..

herkese iyi geceler, tatlı muhabbetler..

Behlul kaçar..
ay pardon happy kaçar..
azciiiiiikkk kitap okuyayım..
Grange okurken burası olmuyo aynı ana..
hic ürperemiyorum..
hossss kalın..

oohhh kızlar gece gece döktürmüşsünüz.seviyorum sizin geyik muhabbetlerinizi.koca başımda dır dır etmese ben de girecem katılacam sizin sohbetlerinize ama.onunla ilgileneyim diye çok söyleniyo bilgisayarı açınca.ne yapayım kocadır,erimdir,beyimdir,sevgilidir,candır,herşeydir.ben bilmem beyim biliraşktan bahsetmişsiniz dün.işte bu da lise aşkıdır.liselimmm

gökçe kızda hiçbişey çıkmıyacak inşallah.allah o drları bildiği gibi yapsın.evlatlarımızı onların eline düşürmesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…