- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.121
Ben de olmadım hala ya. Herkes sütün koruyordur dedi diye doktora da gitmedim. Aslında gitmek lazım. Sıkıldım çok ya :)
kızlar bu arada dün jinekoljiye gittim hala regl olamadm bende gideym aklımda kalmasın dedim aklıma hiç vajinal ultrason gelmemişti dogumdan sonra ilk muayenemdi acayip korktum ben bu korkyla ikinciyi nası dogururm neyse rahmim yumutralıklar normal bide hormonlara bakılacak pazartesi bakalım sütüm hala koruyomu??
bugün ipek izin verdiği sürece nöbetci topikçiyimhadi sizi bekliorum kızlarrrrrrrrrrrr hava cok sogudu ya ankaralılar sizde üşüyo musunz
cnm bende normal dedim ama bigideym dedim bin pişman oldumBende olmadim daha Gamze´cim,doktorumdan kontrol icin gelin diye mektup aldim ama daha gitmedim bende.Ama emziren annelerde olabiliyormus normaldir diye gitmedim bende.Dogumgününü bilmioyorum esimin amcasinin kizi var onlar gelirler herhalde yoksa bizde kendimiz kutlariz.Bu arada benim oglumda 5-6 adim atiyor ama dün gece kizimin bebek arabasiyla baya yürüdü odanin icinde.
merhaba benim kızımında tek göz sag gözümüzde var .zaman zaman geçiyor gibi ama tekrarlıyor.rüzgarda çok akıyor gözü.biz ANTALYA manavgattayız.2 ay Ankarada kaldık hava kuruya orada gözü çok aşırı kaşındı uyuyamıyordu kuzum.ANKARADA göz bankasına gittik.çok temiz biryer.özel hastanelerden daha temiz inanın.orada hergöz rahatsızlıgı için ayrı bir bölüm var.biz gözyaşı kanalı yıkanıklıgı ile ilgili bölüme gidiyoruz.bir adı varda unuttum şimdi.bize çapaklanma arttıgında bir damla verdi ,birde kaşıntıyı önlemesi için suni gözyaşı verdi zaman zaman damlatıyorum.masajda yapmaya çalışıyorum.doktor yaşını doldurunca bir bakalım şikayetler geçmezse çok beklememek gerek dedi çünkü şimdi sondalama işlemi yapıyoruz olmazsa birdaha sonraki açık bir ameliyat olucak olmazsaaa dediiiio yüzden ihmal etmeyin derim .
bu arada salıncak hangi marka ?bizde düşünüyoruz.
Masaallah kuzuna canim benim kücükten deldirince cok seker oluyor benimkide az biraz aglamisti gecmisti sonra,simdi kendi sürekli degisik küpeler takmak istiyor daha 4 yasinda :))))))Sağol gamzecim benim minikte 10 aylıktan beri 3-4 adım atıyodu şimdi 11 aylık ve 10 gündür iyce serbest yürüyo dünde kulaklarını deldirdim çok tatlı oldu
doğru mu anladım acaba canım seni :44: 40 da mevlüd yapmadık nasip olmadı kuran okutcam akrabaları davet edip kuran bitiminde pilav tavuk et kavurma ayran tatlı düşünüyom biraz zaman geçincede resimli pasta çok hoşuma gidiyo geçen yl eşime de yaptırmışdım çok sevinmiştiöle işte aslında aklı ermez bu yaşta çocukların doğum günlerine ama ilerde göstereceğim bir resim olur ilk yaşını kutladım diye bişeyler bişeyler doğrumu anlamışım :44:
Masaallah kuzuna canim benim kücükten deldirince cok seker oluyor benimkide az biraz aglamisti gecmisti sonra,simdi kendi sürekli degisik küpeler takmak istiyor daha 4 yasinda :))))))
kızlar bu arada dün jinekoljiye gittim hala regl olamadm bende gideym aklımda kalmasın dedim aklıma hiç vajinal ultrason gelmemişti dogumdan sonra ilk muayenemdi acayip korktum ben bu korkyla ikinciyi nası dogururm neyse rahmim yumutralıklar normal bide hormonlara bakılacak pazartesi bakalım sütüm hala koruyomu??
valla benim de değişik araştırmalarım var ama kararsızım. inş bi aksilik olmaz da oğlum ilk yaşına güzel girer. internette gördüm açık büfe gibi masa hazırlamıştı bi bayan hoşuma gitti. herkes ne isterse alsın. zaten çok kişi çağırmam. hediye konusunda da valla bugune kadar doğum günlerine giderken özellikle çocuklara hediye almak onalrı mutlu etmek beni de mutlu ediyordu. ama eğer ben çağırdığımda hediye olarak algılayacak insan gelmesin valla..oğluma ne giydirsem diye düşünmüştüm ama teyzemizin düğünü için aldığımız takım vardı gömlek ve papayonunu takıp kot giydiririm spor şık olur oğluşumm.. bakalım daha ilerde de burdan herkes buldukalını paylaşsın fikir olsun.Slm kızlar bebeklerimizin birinci yaş günlerîne az kaldı ne gibi planlarınız var ?
bundan bizde alıcaz sanırım çünkü yaazın çok alıştı sallanmaya şimdi kış geliyor evde oyalanmaya şey lazım artık..
Bizim de vaar ama istemiyor ...Bende şu parkta olan salıncaklardan alıcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?