arkadaslar ben su anda 18 haftamdayım

4,5 kilo aldım ama kabızlıktan da fazla cıkıyorum yine de 4 kilo kesin aldım yani..
doktoruma en son gittigimde 3.5 kilo aldıgımı soyledigimde beni baya bi kalayladı..
neden aldın dedi?
almak zorunda mısın dedi?
hocam dedim gercekten bir sey yemiyorum zaten anca istahım yerine geldi deyince.. bebegin 160 gr geri kalan kiloları bana bi acıklar mısın dedi..
e dedim goguslerim sisti goberigm cıktı bi de normal yemegime devam ediyorum dedim..ekstra hicbir sey yemiyorum dedim..
neden devam ediyorsun? gerekirse aksam 6 dan sonra bile yemeyebilirsin .. hamilelik tıka basa yemek yenmesi sart bir donem degildir asla ve asla kendinizi kandırmayın dedi.. sonra basıma şeker di tansiyondu cıkarma ben binlerce kadın dogurttum hepsinde bir sure sonra ekstra şişmeler tansiyon seker cıkıyor biraz kontrol edin kendinizi gerekirse salata ile gecistirin dedi ogunlerinizi.. bulantı gecince hemen yemeye baslıyorsunuz..
lutfen dikkat et dedi sonra kendine yazık edersin.. yediginin ne kadarı bebege yararlı, o senin depolarının ne kadarından yararlanıyor bir bilsen bosuna kendini kandırma.. yemeden kilo alınmaz dedi..
bir de sakın meyveye de yuklenmeyin sırf sekerdir meyve dedi.. sadece erik bol bol yenilebilir dedi..
ben de dut yemis bulbule dondum