- Konu Sahibi bebegim_01
- #11.821
iyimis valla sizin orasi burada dogduktan sonra baya veriyorlar sonrada her ay az bir miktar veriliyor sadece bebegin ihtiyaclarini karsilayacak kadar.
insalah canim sende ayri bir eve cikarsin bizim derdimiz ev almak ama cok pahali burasi fiyatlar acaip ucuk hayatta o kadar parayi bulup ev alamayiz ama en azindan bahceli kucuk bir eve cikmak istiyoruz iste.bende oda yapmak istiyorum ama bos yere masraf bize burada odalar cok kucuk eeee butcemizde ancak kucuk ev kiralrina yetiyor ne yapalim.bizde oda yapmayiz bir yatak ve cekmeceli bir dolap yeter bana bu evden cikarsam,cikamasam sadece cekmece ve yatak alacagim yeni yila dogru,bebek dogduktan sonra 3-4 ay bebek sepetinde yatabilir diye dusunuyorum.yeniyilda indirimler olacagi icin o zaman alacagim yatagini.
sizin ordada veriliyomus ama dogduktan sonraymis bizde demekki once oluyo
insallah canim ,senelerdir icimdeki istegim
bu evine yapamazsan baska eve ciktigimda oda musait olursa yaparsin canim hep bebek kalcak degiller
bende bu eve kendi odama alcam, besikmi alsam seoetmi bilmiyorum
esime kalirsa dogumdan sonra ayriliriz diyor ,oyle olursa sepet olur bikac aylik icin yeni evede tum takim alinir
zaten ben heralde bi esya alirim, kaynim,gorumcem var zaten birisi heralde besuik dolap alir digeride bebek arabasi falan filan ,yani hediye alicaklar cok heralde indrimde bunlara bakmam sadece giyecege yonelirim :)
zaten esim pek fena her gozun aydin bebegin olcakmis diyene eee hediyemizi hazirlarsin artik diye herkesin yuzune soyler