- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.341
ezgim geçmiş olsun güzelce dinlen.bende aynıyım bulantılarım fazlalaştı ama en önemlisi dün akşam kanamam oldu doktora gittik allaha şükür bebegim iyi kalp atışları görünüyo ama bizi çok korkuttu doktor yemekle tuvalet hariç kalkma yat dedi annem geldi o bakıyor şimdi bende yatıyorum artık
bugün ben hiç iyi değilim içimde kötü hisler var
garip garip rüyalar da gördüm hayır olsun.
şu çarşamba bi olsa da doktora gitsem.
ezgim geçmiş olsun güzelce dinlen.
ekim29, gülden79, gamze19 hoşgeldiniz aramıza
bebegim_01 rica ederim asıl biz tşk ederiz:)
bilmiyorum bu bebeğime de kötü bişey olursa ben nasıl dayanırım..ayy bende nasıl sıkılıyorum anlatamam patlıcak gibiyim kendimi dışarı atmak istiyorum.rüyalar klasik cnm zaten psikolojik heralde banada oluyo.
yoktur inşallah kahvekolik bişey içini ferah tut kötü şeyler düşünme
sendemi yarın gidiceksin bende yarın gidicem keseyi görcem inşallah
kızlar başta kilo muuda söledik ama yinede ayrı bi liste oluşturulsa kio için 9 ay boyunca ne kadr kilo aldığımızı her ay yazsak olmazmıı en azından fala klo alınca frenleyebilirzz
bugün ben hiç iyi değilim içimde kötü hisler var
garip garip rüyalar da gördüm hayır olsun.
şu çarşamba bi olsa da doktora gitsem.
kızlar kiloya falan takmayalım bence.biz nasıl olsa emzirirken ve doğumdan sonraki koşuşturmacada kilomuzu toptan veririz. yiyelim içelim bebişler beslensin
kızlar kiloya falan takmayalım bence.biz nasıl olsa emzirirken ve doğumdan sonraki koşuşturmacada kilomuzu toptan veririz. yiyelim içelim bebişler beslensin
evet daha pıtpıtlara erken gibi. inşallah görürüzkahvekolik cok haklisin bende senin gibi dusunuyorum bence de hepsi gidiyor zaten sonra biz her ayin her gunu hamile degiliz sonucta bu ozel bir durum ve bebislerimiz bizden sorumlu ye ic bebisini besle.
bu arada insallah keseyi gorursunuz kalp atisi icin henuz erken sanirim tickerindan gordugum kadariyla
canm benm ben 2. ye hamileyim
ilk bebegimde toplamda 13 kilo aldım 59la başladım 72 ile gittim doğumdan çıktığımda 63 düşmüştüm ama ben kızım emmedi tutturamdık bir türlüü
bence ilk bebişlernz dikkatedin yanii
15 kilodan sonrası kalıcı mı oluyormuş? :26:bne öyle düşünmüyorum.....önemli olan bebğin sağlıklı kilo alması benim değil.... ark 25 kilo ya yakın aldı ne bulduysa yedi hamileyim diye oğlu bir doğdu 2kilo 700 gr hepsini kendine almış....
o yüzden sağlıklı beslenerek sağlıklı kilo almak en güzeli....10-15 kilo arasına ideal diyorlar doğumdan sonra kalmayan bunun üstü direk + kilo olarak kalıyormuş.....
15 kilodan sonrası kalıcı mı oluyormuş? :26:
geçenlerde m.ali erbilin programında rastlamıştım. kızın biri diyor ki işte ben formuma çok dikkat ederim, hamile kalırsam yarım kilo alırım ,onu da doğumdan sonra veririm demez miiii
m.ali de '' sen yarım kilo alarak anca serçe doğurursun'' dedi
bismillahirrahmanirrahim
umut listemizii yapıyorum kızlarrrrr :d بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
bismillahirrahmanirrahim allah ım insaallah hepimize ugur getirirr.
işte hamişlerimiz :d rabbim saglıklı hamilellikler saglıklı dogumlar nasip etsin
| kk nick | sat | tahmini d.t. | kilo | yaş | yaşadığı şehir | güncel durum
1| zuzuipek | 8 şubat | 15 kasım| 52 | 28 |istanbul |
2|kardelen23 | 8 şubat | 15 kasım |83 | 29 | aksaray |
3|elfinya | 13 şubat | 22 kasım | 59 | 24 | balıkesir |
4|kahvekolik | 15 şubat | 22 kasım | 63 | 27 | istanbul |
5|bol |9 şubat |16 kasım| 60 | 26 | adana |
6|yağmurbuse |7 şubat |14 kasım| 63 | 28 |istanbul |
7|nazabülo |16 şubat | 23 kasım | 58 | 28 |istanbul |
8|derya2807 | 2 şubat | 9 kasım | 63 | 30 |istanbul | pıt pıtları duyuldu
9|arm0606 | 28 ocak| 4 kasım | 58 | 26 |antalya |
10|sulisim | 2 şubat| 9 kasım | 52,5 | 29 |nevşehir | pıt pıtları duyuldu
11|zuzzuu | 19 ocak| 3 kasım | 65 | 28 |düzce | pıt pıtları duyuldu
12|princess of rain | 11 şubat| 18 kasım | 70 | 26 |ingiltere |
13|ezgim112|27ocak|4kasım|66|26|manisa|pıt pıtları suyuldu
14 |ekim.29|26şubat|dr.dan ögrenecek|65|22|kırıkkale |
15 |gulden79 |14şubat |21kasım | | | |
teşekkürleryeni gelen hamisler hosgeldiniiiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?