2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ne güzel inşallah biz de hamilelik boyunca bol bol sevap kazanırız:)hamileyken bol bol Meryem ve yusuf surelerini okumak ve de dinlemek gerekiyor.ben çalışıyorum fırsat buldukça pcden açıp dinliyorum ve inşallah öğrencilerimle ramazana kadar 11 hatim indirecez.

aynen cnm valla inşallah tabide nasıl aç hissediyorum kendimi ama yemek düşünemiyorum(

siyah zeytin ve ekmek denesene bi. onun bastırması lazım ama. bide bu bulantılar süresince bebeği besleyemiyorum diye düşünmemek lazımmış. yemeğe zorlamayın o beslenir diyorlar.

valla cnm peynir yedim,çubuk kraker yedim,leblebi havuç yedim hiçbişe işe yaramıyor

niyetlerin cok güzel canim RABBIM niyetlerine göre verir insaALLAH
bagislama yaparken bizleri de duaniza katin insaALLAH olurmu
ögrencilerim dedin nerde calisiyorsun sormamda sakinca yoksa :26:

niyetlerin cok güzel canim RABBIM niyetlerine göre verir insaALLAH
bagislama yaparken bizleri de duaniza katin insaALLAH olurmu
ögrencilerim dedin nerde calisiyorsun sormamda sakinca yoksa :26:

tabiki katarım inşallah.Rabbim herkese salih evlat versin.edebiyat öğretmeniyim.edebiyat ilahiyatın yarısıdır misali tasavvufa ve maneviyata meraklı oluyoruz:)

kızlar benim sat 1 şubat googledan baktım Allah tan bişey çıkmazsa hayırlısıyla doğum olursa o gün Kurban Bayramı na denk geliyo Ya Rabbim hayırlısını verir inşllh

hoşgeldinnn hayırlı olsun.....kaç haftalıksın peki dr gittin mi?

Geç cvp veriyorum kusura bakma doktora gittim tabi kalp atışlarını gördüm şu an 7 haftalık doktora gittiğimde 6 haftalıktı herşey normal görünüyor dedi doktor. Testler istedi bakalım pazartesi tekrar gidicem umarım herşey yolundadır ama bulantılar mahvediyor beni ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. bulantı ilacı ile folik plus kullanıyorum umarım herşey yolundadır. 6 kasım doğum görünüyor inşallah . Sizler ne durumdasınız kızlar

kızlaarr ben geldim kesemizi gördük çok şükür ama pıt pıtları duyamadık onun için 2haft sonra gideceğiz. 6+2olmuşuz haftamızla uyumluymuşuz. ee keseyi gördüğümüze göre artık bende listeye yazdırayım kendimi

hayırlı olsun canım. ben yarın tam 6 haftalık oluyorum. dr a gidicem. inşallah kalp atışlarını duyarım. beklemek çok zor ya zaman geçmiyo. benim akıntı dışında pek şikayetim yok

ya cnm aynı durumdayız(bende bişe yiyemiyorumda yapamıyorumda ne içiyosun sen bulantı için?

kızlar bende aranıza katıldım. aynı heyecanları paylaşmak çok güzel.internetten baktığıma göre 5+3 günlük.bu akşam doktora gideceğim.acayip heyecanlıyım.

ay google de arattim simdi aslan ile arasi kötü imis yani benle kizimla anlasamicak babasi ile ne iyi ne kötüymüs cok komik ya hihihi

içini rahat tut. bir ailede bireylerin arası ne kadar kötü olabilir ki :)bana göre burçlar biraz da fal gibi. gerçeği her zaman yansıtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…