- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.381
ne güzel inşallah biz de hamilelik boyunca bol bol sevap kazanırız:)hamileyken bol bol Meryem ve yusuf surelerini okumak ve de dinlemek gerekiyor.ben çalışıyorum fırsat buldukça pcden açıp dinliyorum ve inşallah öğrencilerimle ramazana kadar 11 hatim indirecez.RABBIM hassasiyetini daim etsin insaALLAH canim
evet asr suresi birde sabah ve aksam namazlarindan sonra da okumak gerekir o gün aksama ölecek olursan sehit olarak sabaha ölecek olursan gene sehit olarak ölünüyor hadis asr suresinden bahsedince bunu ekleyim dedim :)
cok güzel bilgiler birde bizzim hocamizin yeni kitabi cikmis evliklik hakinda onda da cok yararli bilgiler var helede hamile kadinlara müjdeler :) onu en kisa zamanda alinca burda paylasmak isterim sukadarini söleyim ki EFENDIMIZ sav o sevaplari anlatinca ayse anamazi ya RESULALLAH siz erkeklere bisey kalmadi ya diye bir latife yapmis cok hos :)
Aynı durumdayız canım sabah kalkarken öyle bir aç uyanıyorumki ama hemen banyoya koşup rahatlamaya çalışıyorum..mide boşkende çıkacak bişey yok..Sonrasında çıkacak diye korkumdan yiyesim yok....Bu ne yawww.Bukadar sıkıntı sonunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Heran kendimi dinlemekten paranoyak olucam ondan korkuyorum...
siyah zeytin ve ekmek denesene bi. onun bastırması lazım ama. bide bu bulantılar süresince bebeği besleyemiyorum diye düşünmemek lazımmış. yemeğe zorlamayın o beslenir diyorlar.
bu konuda bilgim yok ama netten karşılaştırma yap istersen. sizinki de çok karışıkmışş
ne güzel inşallah biz de hamilelik boyunca bol bol sevap kazanırız:)hamileyken bol bol Meryem ve yusuf surelerini okumak ve de dinlemek gerekiyor.ben çalışıyorum fırsat buldukça pcden açıp dinliyorum ve inşallah öğrencilerimle ramazana kadar 11 hatim indirecez.
niyetlerin cok güzel canim RABBIM niyetlerine göre verir insaALLAH
bagislama yaparken bizleri de duaniza katin insaALLAH olurmu
ögrencilerim dedin nerde calisiyorsun sormamda sakinca yoksa :26:
hoşgeldinnn hayırlı olsun.....kaç haftalıksın peki dr gittin mi?
gozunaydin tuuba darisi bize insallah canim
tabiki katarım inşallah.Rabbim herkese salih evlat versin.edebiyat öğretmeniyim.edebiyat ilahiyatın yarısıdır misali tasavvufa ve maneviyata meraklı oluyoruz:)
Geç cvp veriyorum kusura bakmadoktora gittim tabi kalp atışlarını gördüm şu an 7 haftalık doktora gittiğimde 6 haftalıktı herşey normal görünüyor dedi doktor. Testler istedi bakalım pazartesi tekrar gidicem umarım herşey yolundadır ama bulantılar mahvediyor beni ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. bulantı ilacı ile folik plus kullanıyorum umarım herşey yolundadır. 6 kasım doğum görünüyor inşallah . Sizler ne durumdasınız kızlar
Geç cvp veriyorum kusura bakmadoktora gittim tabi kalp atışlarını gördüm şu an 7 haftalık doktora gittiğimde 6 haftalıktı herşey normal görünüyor dedi doktor. Testler istedi bakalım pazartesi tekrar gidicem umarım herşey yolundadır ama bulantılar mahvediyor beni ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. bulantı ilacı ile folik plus kullanıyorum umarım herşey yolundadır. 6 kasım doğum görünüyor inşallah . Sizler ne durumdasınız kızlar
ay google de arattim simdiaslan ile arasi kötü imis yani benle kizimla anlasamicak babasi ile ne iyi ne kötüymüs cok komik ya hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?