- Konu Sahibi bebegim_01
- #1.661
çokk sabırsızlanıyorum iki gün var daha nasıl geçecek .. inşallahh ksımet olur bizede kalp atışlarını duyabilmek Allahımm ..
Aynen bende çok sabırsızlanıyorum yarın öğleden sonra randevum var bakalım duyabilcekmiyim miniğin kalbini..
kizlar insallah hepiniz hayirlisiyla duyarsiniz pit pitlari.Helencim yanlis hatirlamiyorsam senin kanamam yada lekelenmen vardi sanirim drun ne dedi neler yapiyorsun bu durumda .ayni problem bende var iki gundur hicbirsey yoktu dun gece yine basladi kahverengiler progesteron fitil kullaniyorum ve dinleniyorum 1 nisanda gidicez kontrolehepimizn aynı şeyi bekliyoruz desenize bende inşallah cmtsi duyacam![]()
Lımburg ben şuan 5 haftalığım sadece keseyi gördük haftaya kalp atışını duyucaz inşallah benim ikinci hamileliğim bide kızım var onda da 6 haftalıkken duymuştuk
ALLAH bagislasin yavrularini insallah haftaya duyarsiniz ben sizi duydu zannettim o yuzden sordum kac haftaliksin diye.benimde bu 5.hamileligim ilk 3U dusuk oldu 4.u erken dogumda kaybettim oglumu bunu kucaklamak nasip olur insallah