- Konu Sahibi bebegim_01
- #1.621
Emeğine sağlık Allah razı olsun faydalanırız inşAllah
amiiin ALLAH cümlemizden razi olsun ins
ve canim funda dogan nasil biri cankat daha hic gitmemistim hastaneden ve funda hanim dan bahsedermisin biraz cünkü konak hastanesi bana baya uzak geliyor cankat da muayene ve sezeryan dogum kac tl bilgilendirirsen beni sevinirim :)

ve hastasını unutmuyo bir sonraki gidişinde sen öncesini anlatmana gerek kalmıyor bu çok güzel bence. muayene 30 tl ama sezeryan ne kadar bilmiyorum
 ve hastasını unutmuyo bir sonraki gidişinde sen öncesini anlatmana gerek kalmıyor bu çok güzel bence. muayene 30 tl ama sezeryan ne kadar bilmiyorum 
 kesemizi gördük 8mm 5+5 günlük çok farklı bir duyguymuş kahverengi akıntım vardı bir gece önceside kanamam olmuştu onun için ilaç verdi hayırlısı artık inşallah birşey olmaz dinleniyorum sürekli
 kesemizi gördük 8mm 5+5 günlük çok farklı bir duyguymuş kahverengi akıntım vardı bir gece önceside kanamam olmuştu onun için ilaç verdi hayırlısı artık inşallah birşey olmaz dinleniyorum sürekli 
 bi karar veremedim ya birde sen birseyler duydum diye yazmisin ne duydunu da merak ettim yani :) hep 9 ay boyunca 30 tl mi kaliyo yoksa belirli haftadan sona degisiyomu aceb konak da degisiyorda 18 ci haftadan sonra ve izmitli dedigim diger bacimiz aslen izmitli ama izmire gelin gitmis
 bi karar veremedim ya birde sen birseyler duydum diye yazmisin ne duydunu da merak ettim yani :) hep 9 ay boyunca 30 tl mi kaliyo yoksa belirli haftadan sona degisiyomu aceb konak da degisiyorda 18 ci haftadan sonra ve izmitli dedigim diger bacimiz aslen izmitli ama izmire gelin gitmis  cok heyecanli idi o gün bende simdi ne oldu diye merak ediyom onu ama daha gelmedi
 cok heyecanli idi o gün bende simdi ne oldu diye merak ediyom onu ama daha gelmedi  

ücretin artması konusunda hiç bilgim yok
 ücretin artması konusunda hiç bilgim yok dayanamam ben yaa
  dayanamam ben yaa 

ama bir daha doktora gittigimizde yine soracagiz bakalim ne doyecek doktor.gerci benim canim hic istemiyor ya
ama bir daha doktora gittigimizde yine soracagiz bakalim ne doyecek doktor.gerci benim canim hic istemiyor ya istek yok bende hamile kaldigimdan beri
 istek yok bende hamile kaldigimdan beri