- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.221
kılar bugn buzdolabını temizledim sanki bana o kadr pis kokuyo ki anlatamm birde peynirr görmek bile istemiyorum ark yiyoo tadı ii diyo ben yiyorum çok kötüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt canm biraz öleee olduu
valla ben 2. kere kan vedm başkada vermm kolumn hayrı kalmadıı
şimdi küçük kese gzükmez moralim bozulmasn diye gitmiyorum
ama ben büyük ihtimal 40 haftayı doldurmam doğum sezaryan![]()
kılar bugn buzdolabını temizledim sanki bana o kadr pis kokuyo ki anlatamm birde peynirr görmek bile istemiyorum ark yiyoo tadı ii diyo ben yiyorum çok kötüü
kızlar daha 4 haftalık hamileyim ama karnım çok çıktıı anlatamm normalde kesnlikle göbek möbek yokk gören herkes şaşırıyoo kabızlık başladı gibi birde sonuçta hastalanmadık ya onunda mı şişkinliği var bilemiyorumm
hoş geldiniz kızlar listemiz oldu yanlışlık varsa söleyin![]()
Kubi benide listeye yaaaaazz :84: bu arada ne listesi bu?![]()
hoş geldin cnm nasılsın ? hamilelerin listesi cnm sende gel buyur![]()
tesekkür ederim canım hosbuldukgecen hafta gittigimde doktor hic bisey göremedi. haftaya gidicem tekrar ve haftaya kadar 6 artı 4 oluyo. ozaman kalp atıslarınıda duyarmıyım sence ne dersin?
sen kac haftalıksın canım?
sertapcım cnm eksik okumuşum yazını evt haftaya görürsün sabreden derviş muradına ermiş inşallah görürsün kalp atışlarınıda duymak nasip olur aminnnn![]()
amin canım! bebegim insallah gösterir kendinide annesini cok meraklarda bırakmaz![]()
aaaaa kız birden nere kayboldun gidiyom demeden:26:
sükürler olsun iyi olmaya calisioz canim ALLAH bizleri iyilerden eyler insaALLAH sen nasilsin bakim bugün görüsemedik :) hamisligin nasil geciyor umarim cok iyi geciyordur![]()
iyiyim tatlım evet görüşemedik:)))
allaha şükür güzel geçiyor şimdilik sorun yok
mide bulantım gene geçti
bir gün oluyorsa bir gün olmuyo
anlamadım gitti![]()
iyiyim tatlım evet görüşemedik:)))
allaha şükür güzel geçiyor şimdilik sorun yok
mide bulantım gene geçti
bir gün oluyorsa bir gün olmuyo
anlamadım gitti![]()
amin cnm yaşın kaç hangi ildesin doktor tahmini doğum tarihini söledimi bunları bana söleki listeye yazımm cnm![]()