2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kılar bugn buzdolabını temizledim sanki bana o kadr pis kokuyo ki anlatamm birde peynirr görmek bile istemiyorum ark yiyoo tadı ii diyo ben yiyorum çok kötüü

kızlar daha 4 haftalık hamileyim ama karnım çok çıktıı anlatamm normalde kesnlikle göbek möbek yokk gören herkes şaşırıyoo kabızlık başladı gibi birde sonuçta hastalanmadık ya onunda mı şişkinliği var bilemiyorumm

ewt canm biraz öleee olduu
valla ben 2. kere kan vedm başkada vermm kolumn hayrı kalmadıı
şimdi küçük kese gzükmez moralim bozulmasn diye gitmiyorum

bende ıkı kere verdım ama sımdı 7 tup alacaklarmıs bı de ac karnına bayılmazsam iyidir yahu..
sonuclar ıyı cıksa barı

ama ben büyük ihtimal 40 haftayı doldurmam doğum sezaryan :39:

bende doldurmam gıbıme gelıyor :)

kılar bugn buzdolabını temizledim sanki bana o kadr pis kokuyo ki anlatamm birde peynirr görmek bile istemiyorum ark yiyoo tadı ii diyo ben yiyorum çok kötüü

senın kızın mı olucak yoksaaa :)

kızlar daha 4 haftalık hamileyim ama karnım çok çıktıı anlatamm normalde kesnlikle göbek möbek yokk gören herkes şaşırıyoo kabızlık başladı gibi birde sonuçta hastalanmadık ya onunda mı şişkinliği var bilemiyorumm

benım de pantolonlarım zor kapanıyor sanırım hasta olmadıgımız ıcın sıs
gobek kocaman oldu

ama hıc onemlı degıl :69:

kızlar herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum hava çok güzel :46::46:

valla bilemiyorum kız erkek sağlıcakla gelsn de ama kız çoçuğuda bi ayrı yaaa

ewt pantolonlar zor oluyoo ama çoğu zamn eşofman veya tayt giyorum sıktırmak istemiyom göbüşüü

niye 7 tüpmüş anlamdım hangi tahliller için ki

hani kızlar nerdesiniz gerçi bugün pazar havada güzel bebişlerde iyi :1::1: valla çok güzel rabbim bütün hamileleri korusun bebişlerimiz bizden ayrılmasın aminnnnnn :nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

hoş geldiniz kızlar sevde bilge listen eksik bigilendir beni ekliyim :73::16:

hoş geldin cnm nasılsın ? hamilelerin listesi cnm sende gel buyur :73:

tesekkür ederim canım hosbulduk :16: gecen hafta gittigimde doktor hic bisey göremedi. haftaya gidicem tekrar ve haftaya kadar 6 artı 4 oluyo. ozaman kalp atıslarınıda duyarmıyım sence ne dersin? :31: sen kac haftalıksın canım?

tesekkür ederim canım hosbulduk :16: gecen hafta gittigimde doktor hic bisey göremedi. haftaya gidicem tekrar ve haftaya kadar 6 artı 4 oluyo. ozaman kalp atıslarınıda duyarmıyım sence ne dersin? :31: sen kac haftalıksın canım?

tekrardan hoş geldin aramıza en son adet tarihin ne zaman dı cnm bebek ufaktır gözükmez ama korkma elbette göstercek kendini :emir_bebek::nazar: ben 8 hafta oldum 26 martta en son adet tarihim ocak 26 böle hesaplıyorum ben cnm netten hesaplarsan fazla çıkarıyo hakkında hayırlısı olur inşallah birde şöle bişey duydum erkek çabuk çıkarmış ultras. kız bebekde biraz geç abiki doğruluk payını bilemem :1: :48:

sertapcım cnm eksik okumuşum yazını evt haftaya görürsün sabreden derviş muradına ermiş inşallah görürsün kalp atışlarınıda duymak nasip olur aminnnn :nazar::nazar:

sükürler olsun iyi olmaya calisioz canim ALLAH bizleri iyilerden eyler insaALLAH sen nasilsin bakim bugün görüsemedik :) hamisligin nasil geciyor umarim cok iyi geciyordur :40::49::49::49::49:

iyiyim tatlım evet görüşemedik:)))
allaha şükür güzel geçiyor şimdilik sorun yok
mide bulantım gene geçti
bir gün oluyorsa bir gün olmuyo
anlamadım gitti:49::49:

mide bulantım gene geçti

katılıyorum sana aynı benimde öle cnm nasılsın nasıl gidiyo pazar günü ordada hava güzel mi :1:

iyi pazarlarrrrr güzellerrrrrrrrrr:16:
nasılsınız bakalım

mide bulantım gene geçti

elhd iyi olduna sevindim :D evet aynen bende de öyle bi kac gün bulanti yok sonra ard arda :1:
eee anne olmak kolay degil insan kendisi anne olunca annelerimizin neler cektigini daha iyi anliyorz kiymetlerini bilelim insaALLAH demi :1:
ahh canim annem özledim onu :43:

amin cnm yaşın kaç hangi ildesin doktor tahmini doğum tarihini söledimi bunları bana söleki listeye yazımm cnm :16:

yurtdısındayım ben canım. buradaki doktorlarda türk doktorları gibi son adet tarihinin ilk gününü hamileligin birinci günü olarak sayıyorlar. benim sat 17 subat. tahmini dogum tarihide 24 kasım olarak hesapladı buradaki doktorlar. tabi sezeryan bu tarihi etkiler sanırım. listeyi ne zaman ve nerden görücez peki?

Back
X