- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.301
yemek yiyince çoook şişiyorum ben sizlerdede oluyomu acaba midem çatlayacak nerdeyse hamileliktenmi yoksa başka bişidenmi bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben idrar verdim hastaneye ve ordan anladılar cnm ama sen şuan hamilesin sana uygun antibiyotikler de var doktoruna danış cnm ama sen yinede ayağını sıcak tutmaya bak birde bol su iç lütfen bu nedenle bebişi düşenler varmış ilihap dan dolayı tabi bunu doğruluk payı yok annem der hep
bunun için bol su iç ki hemen temizlensin cnm
seni çok iyi anlayabiliyorum cnm
![]()
cox sagol canim ben yeni evliyim daha 6 aylik ama ben de bu yanma hissi hamileliyin ilk gunlerinden basladi doktorum da bolsu onerdi ama ilac yazmadi hamile oldugum icin oluyorum yaa resmen cok kotu,bi de benim bobreklerimde kum var![]()
![]()
KUBI cim liste cok guzel olmus ellerine saglik.Simdi baktimda. Beni yanlislikla isvec yazmissin. Ben isvicredeyim ama![]()
anne deme ya o kadar özledim ki
bugün zaten sulugözlülüğüm üstümde
hep ağlıyorum
düşük riskim olmasa kalkıp gidicem valla ya
bende geldim c.teside bugünde d.gününe gittim c.tesi arkadaşımın oğlunundu ama yoruldum hem defne biraz zorladı öğlen uyumadı die huysuzlandı falan sonraa metrobüste uyudu falan merdivenleri kucağımda çıktım belim ayrıldı sandım hemde korktum eve gelibnce ayaklarımı kaldırıp yattım biraz eşimde kızdı daha yeni nie bu kadar zorluyosun die tahminb etmedim öle olcağını dedim zaten eğer bide sen götürebiliyosan giderim yoksa gitmem bugünde görümcemin torunun vardı neyseki oraya diğer görümcemin arabasıyla gittik rahattım defne iyiydi normaldi yani yumlu ışımlı söz dinleyen yanında götürdüğü kitabı bile başka çocukla paylaştı ama yine belim ağrıyo topuklu giydim ondan heralde
kiz ALLAH muahfaza otur oturdun yerde kalkim deme
sende benim gibi tel ve internet ile özlem gider napalim, birde eski zamani düsünelim onlar nasil yapiordu ne cep telefonu ne internet RABBIM bize bu güzel nimeti vermis iyi degerlendirelim ins
üzme kendini hamilelikten dir bende de o duygular cok oluyor sulugöznormaldidr
![]()
aman yok kalkmıyo zaten benimki koymaz zaten
ama çok özledim ya hazirandan beri görmüyorum
internette cepte sarılamıyosun ki
kokusunu duyamıyosun
şimdi çok isterdim ya sarılıp ağlamayı bende senin gibi olucam diye
ay ben çok fenayım ya
bugün hiç durmadım hep ağlıyorum
ne olcak benim halim
bende ıs yapınca fılan agrıyor belım ..
amin ya bugün hep böyleyim
çok sulugözlü olmaya başladım
öncedende ağlardım ama bu kadar değil ya
ağlamakta istemiyorum ama insanın elinde olmuyo ki
ee kızlar eşlerinizin tavrı nasıl değişti mi merak ettim şimcik benim eşim hala şokta aa kaynanamlardan dolayı sevinemedik bile aynı evin içinde zor oluyo az kaldı gidiyolar bende yazcam eşimin ne duyguda olduğunuayy bende sulu göz oldum hep meysanur la izmitli
:83:
![]()
![]()
ya ben annemi özledim
![]()
evt cnm anlayabiliyorum seni nedeni ise bebişten dolayı hormonlarımız bozuldu ve duygusal olduk ağlamak iyidir insanın içi açılıyo valla ama benim eşim sulu gözü sevmez o yokken ağlim bari![]()