2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yemek yiyince çoook şişiyorum ben sizlerdede oluyomu acaba midem çatlayacak nerdeyse hamileliktenmi yoksa başka bişidenmi bilmiyorum

cnm ben idrar verdim hastaneye ve ordan anladılar cnm ama sen şuan hamilesin sana uygun antibiyotikler de var doktoruna danış cnm ama sen yinede ayağını sıcak tutmaya bak birde b:10:ol su iç lütfen bu nedenle bebişi düşenler varmış ilihap dan dolayı tabi bunu doğruluk payı yok annem der hep :1: bunun için bol su iç ki hemen temizlensin cnm :16: seni çok iyi anlayabiliyorum cnm :54:

tesekkur ederim canim cok yardimci oldun, ya ben su icmeye nefret ediyorum karnim hemen sisiyor sanki patliycak gibi oluyorum ama bebeyimiz icin her zorluga katlanmak zorundayiz :49: :71:

cox sagol canim ben yeni evliyim daha 6 aylik ama ben de bu yanma hissi hamileliyin ilk gunlerinden basladi doktorum da bolsu onerdi ama ilac yazmadi hamile oldugum icin oluyorum yaa resmen cok kotu,bi de benim bobreklerimde kum var :50: :53:

inşallah bebiş anne vücüdundaki hastalıkları dökermiş cnm duydun mu bilmeme hayırlısıyla geçer inşallah ben hatırlarım saat başı bir sürahi su içtiğimi ve yerlere düştüğümü geçsin diye yaptım ama işte :1:

bende geldim c.teside bugünde d.gününe gittim c.tesi arkadaşımın oğlunundu ama yoruldum hem defne biraz zorladı öğlen uyumadı die huysuzlandı falan sonraa metrobüste uyudu falan merdivenleri kucağımda çıktım belim ayrıldı sandım hemde korktum eve gelibnce ayaklarımı kaldırıp yattım biraz eşimde kızdı daha yeni nie bu kadar zorluyosun die tahminb etmedim öle olcağını dedim zaten eğer bide sen götürebiliyosan giderim yoksa gitmem bugünde görümcemin torunun vardı neyseki oraya diğer görümcemin arabasıyla gittik rahattım defne iyiydi normaldi yani yumlu ışımlı söz dinleyen yanında götürdüğü kitabı bile başka çocukla paylaştı ama yine belim ağrıyo topuklu giydim ondan heralde

anne deme ya o kadar özledim ki
bugün zaten sulugözlülüğüm üstümde
hep ağlıyorum:43:
düşük riskim olmasa kalkıp gidicem valla ya

kiz ALLAH muahfaza otur oturdun yerde kalkim deme :20::1:
sende benim gibi tel ve internet ile özlem gider napalim, birde eski zamani düsünelim onlar nasil yapiordu ne cep telefonu ne internet RABBIM bize bu güzel nimeti vermis iyi degerlendirelim ins :34:
üzme kendini hamilelikten dir bende de o duygular cok oluyor sulugöz :43: normaldidr:1:[/QUOTE]

aman yok kalkmıyo zaten benimki koymaz zaten:20::20:
ama çok özledim ya hazirandan beri görmüyorum
internette cepte sarılamıyosun ki
kokusunu duyamıyosun:43::43:
şimdi çok isterdim ya sarılıp ağlamayı bende senin gibi olucam diye
ay ben çok fenayım ya:43::43:
bugün hiç durmadım hep ağlıyorum
ne olcak benim halim

bende geldim c.teside bugünde d.gününe gittim c.tesi arkadaşımın oğlunundu ama yoruldum hem defne biraz zorladı öğlen uyumadı die huysuzlandı falan sonraa metrobüste uyudu falan merdivenleri kucağımda çıktım belim ayrıldı sandım hemde korktum eve gelibnce ayaklarımı kaldırıp yattım biraz eşimde kızdı daha yeni nie bu kadar zorluyosun die tahminb etmedim öle olcağını dedim zaten eğer bide sen götürebiliyosan giderim yoksa gitmem bugünde görümcemin torunun vardı neyseki oraya diğer görümcemin arabasıyla gittik rahattım defne iyiydi normaldi yani yumlu ışımlı söz dinleyen yanında götürdüğü kitabı bile başka çocukla paylaştı ama yine belim ağrıyo topuklu giydim ondan heralde

kendini çok yorma çocuğunu falanda babası kaldırsın
sen birazcık kendine dikkat et
senin ne kadarlık canım

kiz ALLAH muahfaza otur oturdun yerde kalkim deme :20::1:
sende benim gibi tel ve internet ile özlem gider napalim, birde eski zamani düsünelim onlar nasil yapiordu ne cep telefonu ne internet RABBIM bize bu güzel nimeti vermis iyi degerlendirelim ins :34:
üzme kendini hamilelikten dir bende de o duygular cok oluyor sulugöz :43: normaldidr:1:

ne olcak benim halim[/QUOTE]

cnm arkadaşım allah yardımcın olsun :43: tek ağlama kız benide ağlatıcan şimcik :14::59::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: hep beraber ağlayalım ne olsa hep birlik beraberlik olucak doğuma kadar doğumdan sonra :43::43::43:

ne olcak benim halim

cnm arkadaşım allah yardımcın olsun :43: tek ağlama kız benide ağlatıcan şimcik :14::59::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: hep beraber ağlayalım ne olsa hep birlik beraberlik olucak doğuma kadar doğumdan sonra :43::43::43:[/QUOTE]

amin ya bugün hep böyleyim
çok sulugözlü olmaya başladım
öncedende ağlardım ama bu kadar değil ya
ağlamakta istemiyorum ama insanın elinde olmuyo ki

ee kızlar eşlerinizin tavrı nasıl değişti mi merak ettim şimcik benim eşim hala şokta aa kaynanamlardan dolayı sevinemedik bile aynı evin içinde zor oluyo az kaldı gidiyolar bende yazcam eşimin ne duyguda olduğunu :43::43::43::43: ayy bende sulu göz oldum hep meysanur la izmitli :61: :83: :63: :1::1: :43::43::43: ya ben annemi özledim :43::43::43:

benim neden midem bulanmıyo arkadaşlar kötü bişeymi var acaba allah korusun yarın 6 hafta oluyo ama hiç tiksinme bulantı yokkkk

amin ya bugün hep böyleyim
çok sulugözlü olmaya başladım
öncedende ağlardım ama bu kadar değil ya
ağlamakta istemiyorum ama insanın elinde olmuyo ki

evt cnm anlayabiliyorum seni nedeni ise bebişten dolayı hormonlarımız bozuldu ve duygusal olduk ağlamak iyidir insanın içi açılıyo valla ama benim eşim sulu gözü sevmez o yokken ağlim bari :43::43::43::43::43:

ee kızlar eşlerinizin tavrı nasıl değişti mi merak ettim şimcik benim eşim hala şokta aa kaynanamlardan dolayı sevinemedik bile aynı evin içinde zor oluyo az kaldı gidiyolar bende yazcam eşimin ne duyguda olduğunu :43::43::43::43: ayy bende sulu göz oldum hep meysanur la izmitli :61: :83: :63: :1::1: :43::43::43: ya ben annemi özledim :43::43::43:

valla benim eşim pek ilgili çok da güzel naz yapıyorum
olsun o kadarcık alt tarafı çekeceği 9 ay
bende kayınvaldemle bir oturuyorum
bende ekimde evime çıkıcam allah nasip ederse
yeni eve yeni bebek yani
kayınvaldemde sağolsun bulaşık bile yıkatmıyo
ben sadece yemeği yapıyorum halim olmazsa onu da o yapıyo
şanslıyım yani:16::16:

evt cnm anlayabiliyorum seni nedeni ise bebişten dolayı hormonlarımız bozuldu ve duygusal olduk ağlamak iyidir insanın içi açılıyo valla ama benim eşim sulu gözü sevmez o yokken ağlim bari :43::43::43::43::43:

inanırmısın bir dizide ağlanmıycak yere bile ağkıyorum
kayınvaldemde şakasına 9 ay yandık desene diyo:1::1:

Back
X