2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın. Kızlar nasılsınız? Biz 5+1 günlük olduk çok şükür. Sabırla keseyi göreceğimiz günü bekliyoruz. 5+3günlükken doktora gideceğim, sizce görülür mü kese? İnşallah sağlıkla gelişimini görebilirim bebişimin... Allah'ım Sen bebişlerimizi bize bağışla...:16:

Günaydın. Kızlar nasılsınız? Biz 5+1 günlük olduk çok şükür. Sabırla keseyi göreceğimiz günü bekliyoruz. 5+3günlükken doktora gideceğim, sizce görülür mü kese? İnşallah sağlıkla gelişimini görebilirim bebişimin... Allah'ım Sen bebişlerimizi bize bağışla...:16:

slm canım bende 5+4 de keseyi gördüm üstelik karından. seninde görünür büyük ihtimalle, ama karından görünmezse ve beklemek istemiyorsan 1 hafta daha alttan baktırabilirsin:34:

slm canım bende 5+4 de keseyi gördüm üstelik karından. seninde görünür büyük ihtimalle, ama karından görünmezse ve beklemek istemiyorsan 1 hafta daha alttan baktırabilirsin:34:

günaydın kızlarr bizde geldik bugün 6+5 olduk:65: benim için dua edin cumartesi kalp atışını duyayım:71::18:

büyük bir ihtimal gözükür canım bende aynı günlerde gittim kese gözüktü fakat kalp atışı için çok erken dedi bende beklemedeyim bakalım hayırlısı olsun:49:

günaydın kızlarr bizde geldik bugün 6+5 olduk:65: benim için dua edin cumartesi kalp atışını duyayım:71::18:

günaydın dualarımdasınız inşallah duyulur bende bugün itibari ile 6+2 oldum ne zaman gitsem acaba diye düşünüp duruyorum bakalım sen git duyarsan birde ben denerim şansımı :nazar:

Canım hani sana sormuştum ya Metformin'i, 3 gün içmedim bırakmıştım, hamile olduğumu öğrenince. Sonra doktorumla konuştum. Keseyi görene kadar iç dedi, bazen kese gelişmeyebiliyor o yüzden içmeni tavsiye ediyorum dedi. Öyle olunca tekrar başladım. Keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz inşallah Perşembe günü ve ilacı bırakırım artık inşallah. :16:
büyük bir ihtimal gözükür canım bende aynı günlerde gittim kese gözüktü fakat kalp atışı için çok erken dedi bende beklemedeyim bakalım hayırlısı olsun:49:
Kalp atışları için 6.haftaya randevum var. Ama bu hafta keseyi görmek istiyorum inşallah. Ona göre ilacı bırakıcam çünkü. Allah'ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba...

bir adaşım varmış buralarda :66: ben aşırı iyiyim ve bu durum beni korkutmaya basladı....sen nasılsın bugun bakalım???

selam kızlar bende inşallah kasım annesi olucam. sat 11 şubat doğum 18 kasım.6+4 şuanda. cumartesi doktora gidicem kalp atışlarını duyacagımızı söylemişti doktor 2 hafta önce gittiğimde.şimdilik hafif bulntım var ve akşam erkenden yatıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorum.yine görüşmek üzere hoşçakalın

merhaba hanimlar nasilsiziz keyifler iyidir umarim;
biz bugun dr gittik teyzelerim 6+4gunluk olmusum boyumda neredeyse 1CM olmus benide kalbimin atisini da gordu annemle babam dr amcamiz bir ay sonra gene cagirdi bizi

arkadaşım inş.herşey sonuna kadar böle güzel gider.kalp atışı 6.haftadamı duyuluor.benim 5 haftalik şimdi tam 6.haftaya gireceğimiz gün dr.a gitcem acaba o gün duyulurmu

selam kızlar bende inşallah kasım annesi olucam. sat 11 şubat doğum 18 kasım.6+4 şuanda. cumartesi doktora gidicem kalp atışlarını duyacagımızı söylemişti doktor 2 hafta önce gittiğimde.şimdilik hafif bulntım var ve akşam erkenden yatıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorum.yine görüşmek üzere hoşçakalın

RABBİM kucağına almak nasip etsin.bende kalp atışlarını bi duysaydım içim rahat etcek

Son düzenleme:
kızlar şu aşağıdaki cetveller var ya bebeişlerin kaç aylık olduğunu gösteren ondan yapabilen varsa banada yapsa nolur bende istiyorum

merhaba...

bir adaşım varmış buralarda :66: ben aşırı iyiyim ve bu durum beni korkutmaya basladı....sen nasılsın bugun bakalım???

Tahmin ettim adaş olduğumuzu... :9:Ben pek ii değilim tansiyonum düşük ve midem bütün gün kötü...uykusuzum v çalışıyorum .:14:nasıl geçicek bu günler böyle bilmiyorum...

günaydın

siz ne yaptınız merak ettim ama benim karnım çok kaşındığından palmer's ın nemlendiricisini
chicco nun sıkılaştırıcısı ve çatlak gidericisini aldım
çok mu erken başlamışım :)

slm kızlar,
okadar halsizimki yazacak halim bile yok bişe yiyemeyince suda içemiyorum bulantı yapıyo maalesf sıvıda alamıyorm heralde bugün gidip serum takılırım ilaç içiyorum ama yinede yiyemiyorum:((

Back
X