2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın

siz ne yaptınız merak ettim ama benim karnım çok kaşındığından palmer's ın nemlendiricisini
chicco nun sıkılaştırıcısı ve çatlak gidericisini aldım
çok mu erken başlamışım :)

kaçıncı ayındasın cnm ya onlar kesin çözümmü.bende almak isterimde

slm kızlar,
okadar halsizimki yazacak halim bile yok bişe yiyemeyince suda içemiyorum bulantı yapıyo maalesf sıvıda alamıyorm heralde bugün gidip serum takılırım ilaç içiyorum ama yinede yiyemiyorum:((

arkadaşım bence yemelisin zorlada olsa ..doktorum bana çıkarsanda ye diyor..bende şimdi kahvaltı yaptım birazdan burdan uçarak gidebilirim lavobaya..

canım hayırlı olsun benim de 17 kasım tahmini doğum tarihi inşallah:66:senin de bebiş hayırlı olsun canım:49::nazar:
ayy ne guzel aynı gundemıyız?ınsallah saglıkla zamanında kucaklarız kuzucukları
zuzzuu,bol, günaydın kızlar bugün nasılsınız?

Isimleriniz neydi ben zuhal....
gunaydın ben arzu m.o
arkadaşım inş.herşey sonuna kadar böle güzel gider.kalp atışı 6.haftadamı duyuluor.benim 5 haftalik şimdi tam 6.haftaya gireceğimiz gün dr.a gitcem acaba o gün duyulurmu
amın canım ya ınsallah hep boyle mutlu haberlerle donerız evımıze hepımız.evet 6 haftalıkken duyulmaya baslıyor daha oncekı hamılelıgımdede 6+1 de duymustum ınsallah sende guzel haberlerle donersın
günaydın tatlı bayanlar okula girmeden bi merhaba diyeyim dedim akşama görüşürüz
gunaydın kolay gelsın sana da

kaçıncı ayındasın cnm ya onlar kesin çözümmü.bende almak isterimde

8,5 haftalığım cnm yaaa
ama biraz kilolu hamile kaldım tüp bebek tedavisi de kilo ekledi üzerine
kaşıntılar da başlayınca aldım
araştırdım en iisi palmer's mış (Gratis ten aldım) ama kokusu beni öldürüyor kakao yağı
tahammül edemiorum chicco sipariş ettim bende bakalım o nasıl

Kızlar moralınızı bozmak ıstemem ama malesef catlaklara bır cozum yok ıstedıgın kadar pahalı markalı krem al vucudun musaıtse catlıosun tescıllı onaylı yanı :))

8,5 haftalığım cnm yaaa
ama biraz kilolu hamile kaldım tüp bebek tedavisi de kilo ekledi üzerine
kaşıntılar da başlayınca aldım
araştırdım en iisi palmer's mış (Gratis ten aldım) ama kokusu beni öldürüyor kakao yağı
tahammül edemiorum chicco sipariş ettim bende bakalım o nasıl

maşallah sana...haklısın cnm bende kilolu hamile kaldım benimde tüp bebek tedavisi ile .kakao yağı bronzlaştırıo bnm beyaz tenli arkadaşım vardı inanırmısın yüzü beyaz göbeği kapkara.ama olsun çatlak izleri olmasında ..

arkadaşım bence yemelisin zorlada olsa ..doktorum bana çıkarsanda ye diyor..bende şimdi kahvaltı yaptım birazdan burdan uçarak gidebilirim lavobaya..

cnm çaılışıyorm ve müdürüm zaten sorunlu bi insan oyüzden sürekli gidince iyce dikkat çekecek zaten ağzıma lokma koyamıyorumki mümkün değil yemem düşününce bile kalkıyo midem:((

slm kızlar,
okadar halsizimki yazacak halim bile yok bişe yiyemeyince suda içemiyorum bulantı yapıyo maalesf sıvıda alamıyorm heralde bugün gidip serum takılırım ilaç içiyorum ama yinede yiyemiyorum:((

bol,

canim ya ben senin yazdiklarini okudukca bir üzülüyorum anlatamam ya :59: ne kadar zor geciyor senin böyle günlerin. İlac aldim demistin bir etkisi olmadimi hic peki???

maşallah sana...haklısın cnm bende kilolu hamile kaldım benimde tüp bebek tedavisi ile .kakao yağı bronzlaştırıo bnm beyaz tenli arkadaşım vardı inanırmısın yüzü beyaz göbeği kapkara.ama olsun çatlak izleri olmasında ..

:)
tüp arkadaşıyız demek :)
hangi merkez kaçıncı deneme :)

çok teşekkür ederim cnm

23 şubat sat.
tahminide 30 kasım
özel bi notta ne olsun....hasretim bitiyor

http://lbdf.lilypie.com/ZQiLp3.png bak canım bu linki kopyala kontrol panelinde profil düzenleye git orda kişisel bilgilerin altında çizelge kutusu var oraya yapıştır...sonra değişiklikleri kaydet de oluyor..umarım beğenirsin...

Canım hani sana sormuştum ya Metformin'i, 3 gün içmedim bırakmıştım, hamile olduğumu öğrenince. Sonra doktorumla konuştum. Keseyi görene kadar iç dedi, bazen kese gelişmeyebiliyor o yüzden içmeni tavsiye ediyorum dedi. Öyle olunca tekrar başladım. Keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz inşallah Perşembe günü ve ilacı bırakırım artık inşallah. :16:

Kalp atışları için 6.haftaya randevum var. Ama bu hafta keseyi görmek istiyorum inşallah. Ona göre ilacı bırakıcam çünkü. Allah'ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım iyi yapmışsın, bende zaten keseyi görmeden 3-4gün önce bırakmıştım 3 aydır içiyordum çok sıkıldım artık. bende yarın gidecem kalp atışlarını duymaya inşallah herşey yolundadır:nazar:

günaydın kızlar nasılsınız? kızlar ben 2 gündür hiç bişe hissetmiyorum ne midem bulanıyo hiç bulanmadı zaten ne de kasklarım ağrıyo. ağrı vardı 2 gündür yok sadece dokununca göğüslerim ağrıyo benim gibi olan var mı yarın gidicem doktora:26:

günaydın

siz ne yaptınız merak ettim ama benim karnım çok kaşındığından palmer's ın nemlendiricisini
chicco nun sıkılaştırıcısı ve çatlak gidericisini aldım
çok mu erken başlamışım :)

günaydin crafty,

yazdiklarini okuyunca sevindim demekkin yanliz degilmisim :32: benimde simdiden gögüsümde ve karın bolgemde kaşıntılarım başladı. Erken başladım önlem almaya bende, öncelikle bebe yağı kullanıyorum ıslak cildime 5 dk emmesini bekliyorum ve ardından nemlendirici krem kullanıyorum. Doktorum ne kadar erken başlarsan o kadar iyi demisti ve çatlakları önlemek icin kesinlikle kaşımamak gerekiyormuş....

cnm çaılışıyorm ve müdürüm zaten sorunlu bi insan oyüzden sürekli gidince iyce dikkat çekecek zaten ağzıma lokma koyamıyorumki mümkün değil yemem düşününce bile kalkıyo midem:((

müdüründe insafsızmış ama olmazki insan bu durumda anlayışlı olur biraz..desene zor geçecek senin hamilelik

ayyy canım ya ne zor bır durum druna soyle dedıgı gıbı belkı aksamları falan serum taktırır bır sıse senın ıcın rahat olsun bebek ac kalıyor falan dıye dusunme o alacagını alıyor zaten senden.ama sen ac ac dolasıyorsun.bende aksıne acayıp ıstahım acıldı hep cok yemek ıstıyorum gozum doymuyor ama tıkanıp kalıyorum bıraz yeyınce nerdeyse 1 vermısım ıkı haftada

bol,

canim ya ben senin yazdiklarini okudukca bir üzülüyorum anlatamam ya :59: ne kadar zor geciyor senin böyle günlerin. İlac aldim demistin bir etkisi olmadimi hic peki???

evt cnm hadi çalışmasam okadar önemli değilde 8-8.30 kadar burdayım bide çok anlayışlı bi insanla çalışıyorum:50::50:adam hamileyim diye daha kötü davranıyo resmen ama mecbur katlanıyorum işte.
ilaç alıyorum cnm her sabah çıkardıktan sonra:(( ama oda yememi falan sağlamıyo biraz bulantıyı hafifletiyo sadece bişe yemek içmek yok oyüzden halsiz kalıyorum işte:((hayırlısıyla atlatsaydım şu günlerimi..

günaydin crafty,

yazdiklarini okuyunca sevindim demekkin yanliz degilmisim :32: benimde simdiden gögüsümde ve karın bolgemde kaşıntılarım başladı. Erken başladım önlem almaya bende, öncelikle bebe yağı kullanıyorum ıslak cildime 5 dk emmesini bekliyorum ve ardından nemlendirici krem kullanıyorum. Doktorum ne kadar erken başlarsan o kadar iyi demisti ve çatlakları önlemek icin kesinlikle kaşımamak gerekiyormuş....

offff kaşımamak mümkün diil ki yaaaaa
bebe yağına dikkat et :) direkt kıllandı göbek bölgem

konak hastanesi evimin dibinde. erkan beyinde ismini duyunca bide ona gideyim dedim. gökhan bey aile doktoru gibi bir şey oldu. sülalemdeki herkes ona gitti..

kiz o zaman ne o yolu cekeceksin birde o sicaklar basinca bence ayaginin dibinde olana git :)
keske benim de öyle bir imkanim olsaydi hemen konak hastanesine giderdim ama iste beni o yol ve birde orda cok bekletiliyormus o korkutuyor :53: akademi iste biraz bana yakin ama orda ki fiyatlar konusunda tam bilgim yok cok da tuzlu olsun istemem :1: bakalim hayirlisi

müdüründe insafsızmış ama olmazki insan bu durumda anlayışlı olur biraz..desene zor geçecek senin hamilelik

evt cnm şansımdan işte maalesf:((

ayyy canım ya ne zor bır durum druna soyle dedıgı gıbı belkı aksamları falan serum taktırır bır sıse senın ıcın rahat olsun bebek ac kalıyor falan dıye dusunme o alacagını alıyor zaten senden.ama sen ac ac dolasıyorsun.bende aksıne acayıp ıstahım acıldı hep cok yemek ıstıyorum gozum doymuyor ama tıkanıp kalıyorum bıraz yeyınce nerdeyse 1 vermısım ıkı haftada

negüzel bende ogünlere gelmek istiyorum..evt cnm artık akşam takılacam serum..

hayırlı olsun kalp atışını görmüşsün bebeğini görmüşsün ne büyük saadet darısı başımıza:16::16::16:

ah canım ya sezeryan olmasa kendi dr mu tavsiye edeceğim ama sezaryan konusunda doktor hakındada hastane hakında da hiç bilgim yok bide uzak senin için yazın haklısın zor olur gidip gelmek Beni 8 haftalık olunca gel renkli 3 boyutlu bakarız bebişe dedi sabırsızlıkla bekliyorum of ya daha iki hafta var:97:

yemek yemek istiyorum artık acıkmak istiyorum :84: herşeye böğ ona böğ buna böğ kurudum kaldım zaten 48 kiloyum içerde minik fasülyem ne yapıyo acaba.:97:

canim peki orda nasil yani cankat da randevun olunca yine cok bekliormusun yoksa vaktinde aliniyonmu iceri ? :44:

Back
X