2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese selamlar nasılsınız kızlar bugün bebişimin kesesini ve bebişimi gördüm çoook mutluyum gözlerim doldu çok güzel bi duygu inşallah kalp atışınıda duyarım allah her isteyene nasip eder imşallah :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın kızlar nasılsınız? kızlar ben 2 gündür hiç bişe hissetmiyorum ne midem bulanıyo hiç bulanmadı zaten ne de kasklarım ağrıyo. ağrı vardı 2 gündür yok sadece dokununca göğüslerim ağrıyo benim gibi olan var mı yarın gidicem doktora:26:

canım ben 6+5 im bende aynı senin gibiyim sadece uyku var bende de valla bende çok korkuyom:18: bana da normal gelmiyo sen ne kadarlıksın:49:

canım ben 6+5 im bende aynı senin gibiyim sadece uyku var bende de valla bende çok korkuyom:18: bana da normal gelmiyo sen ne kadarlıksın:49:

hiç korkma biz %30 luk şanslı kısımdanız....bende uykuda yok..içinizi ferah tutun keyfini çıkarın bu günlerin....ben öyle yapıyorum....hergün şükrediyorum böyle olduğum için....

benim annemde böyleymş bana hamileyken hiç fark etmemiş hamileliğini mutlaka sizlerde ailede vardır böyle rahat hamilelik geçiren

hiç korkma biz %30 luk şanslı kısımdanız....bende uykuda yok..içinizi ferah tutun keyfini çıkarın bu günlerin....ben öyle yapıyorum....hergün şükrediyorum böyle olduğum için....

benim annemde böyleymş bana hamileyken hiç fark etmemiş hamileliğini mutlaka sizlerde ailede vardır böyle rahat hamilelik geçiren

ohhhh ne güzel valla çok şanslısın benim daha başlamadı bulantılar ama benim hamileliğim pis gerçer

ohhhh ne güzel valla çok şanslısın benim daha başlamadı bulantılar ama benim hamileliğim pis gerçer

çokk şükür evet şimdilik güzel gidiyor.....eğer seninde cinsiyet farklı olursa belki daha kolay geçer hamileliğin hiç belli olmaz....inş sende çok rahat edersin bu sefer...

selam kızlarrrr ,

ben 6+ 4 ıken gıdıcegım doktora ınsallah kalp atısını duyarım :)

çokk şükür evet şimdilik güzel gidiyor.....eğer seninde cinsiyet farklı olursa belki daha kolay geçer hamileliğin hiç belli olmaz....inş sende çok rahat edersin bu sefer...

valla bilmemki canım ilk hamileliğimdede düşüğümdede çok çekmiştim bulantıdan oyüzden şuan yemek yerken dikkatli yiyorum tiksinti felan olmasın diye anneme çekmişim bende oda ölemiş bulantısı çok olurmuş bakalım haftaya kadar başlar gibi geliyo hayırlısı olsun bebişim iyi olsunda dayanırım

kızlar bulantıyla cinsiyetin alakası nasıl oluyor? komşu teyzye bulantım yok diyorum o zaman erkek diyor, uykum var diyorum o zaman kız diyor :1::1: bide sen çirkinleştin senin kızın olacak diyor :1:

selam kızlarrrr ,

ben 6+ 4 ıken gıdıcegım doktora ınsallah kalp atısını duyarım :)

duyarsın canım inş ben 6+5 iken duymuştum....

valla bilmemki canım ilk hamileliğimdede düşüğümdede çok çekmiştim bulantıdan oyüzden şuan yemek yerken dikkatli yiyorum tiksinti felan olmasın diye anneme çekmişim bende oda ölemiş bulantısı çok olurmuş bakalım haftaya kadar başlar gibi geliyo hayırlısı olsun bebişim iyi olsunda dayanırım

hımmm inş bu sefer rahat geçer bol bol dua et.....Allah yardımcın olsun...

alttan baktıramam cnım ,daha once bı kez yasadım o durumu bı daha yasamak ıstemıyorum

bı de esımın yanımda olmasını ıstıyorum ama esımın benı o durumda gormesını ıstemıyorum da

bı ıhtımal haftaya gısıp karından baktırabılırım ama bılemıyorum

kızlar bulantıyla cinsiyetin alakası nasıl oluyor? komşu teyzye bulantım yok diyorum o zaman erkek diyor, uykum var diyorum o zaman kız diyor :1::1: bide sen çirkinleştin senin kızın olacak diyor :1:

valla canım bunlar kadınların yorumları ne kadar gerçek bilmem gerçi banada kızıma hamileyken herkez oğlun olacak karnın sivri bilmem popon şöle böle birsürü şey diyolardı ama kızım oldu şükürler olsun çirkinlik konusuna katılıyorum yalnız ama sen daha başındasın 6-7aydan sora yüz değişiyo gerçekten ben kızımda bayağı çirkinleşmiştim hergören şaırıyodu nasıl olsun böle diye gelinimizde bayağı güzelleşişti oğlu oldu ne kadar doğru bilmem

iyide bu kişiden kişiye değişir bunun için bence 2. çocuğu olanlar karşılaştırma yapabilir... annem öyle bilmiş kardeşlerimin erkek olacağını... annem bana hamileyken hiç buluntı yaşamamış çok rahat geçmiş hamileliği kardeşlerimde aşırı değilmiş ama bulantı yaşamış bana hamileliğinden farklıymış....

bulantıyı bılmıyorum ama cırkınlesme guzellesme durumunu bılıyorum bende

benı her goren oglun olucak dedı hatta hamıle oldugumu bılmedıgım zamanlarda herkes sende var gıbı dedı

hatta yok dedıgımde ıse varda saklıyor demısler herkes anlamıstı

ben erkek hıssedıyordum yogun olarak ama su an hıssetmıyorum bırsey
kızımsa gucenmesın dıye

:1:

valla canım bunlar kadınların yorumları ne kadar gerçek bilmem gerçi banada kızıma hamileyken herkez oğlun olacak karnın sivri bilmem popon şöle böle birsürü şey diyolardı ama kızım oldu şükürler olsun çirkinlik konusuna katılıyorum yalnız ama sen daha başındasın 6-7aydan sora yüz değişiyo gerçekten ben kızımda bayağı çirkinleşmiştim hergören şaırıyodu nasıl olsun böle diye gelinimizde bayağı güzelleşişti oğlu oldu ne kadar doğru bilmem

bunu bende duydum kız kendini oğlan anneyi güzelleştirir derler bizde.....

sulisim nasıl geçti yolculuk, dönüş ne zaman?

güzeldi canım çok şükür geze geze geldik....bol bol uyudum yollar ve hava çok güzeldi....

dönüşümüz cuma inş bir aksilik olmazsa öğlene doğru yola çıkacağız....

Back
X