- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.921
Normal doğuma karar verdim iş yerinde de herkesle yaşıtız. 5 tane hamile vardı benden hariç. Hepsi nasıl doğuracaksın bilmem ne. Ben hep dua ettim Allaha . Kaldıramayacağım yük verme diye. Ve o kadar rahattım ki doğumda hiç ağlamadım ve bağırmadım inan. Şimdi hayal gibi geliyor bana. Çok hafif sancılarla irdim doğuma. Eşim de girmişti doğuma o ağladı düşün ben ağlamadım. Çok rahattı Allaha şükür. Yani diyeceğim kötümser düşünmeyeli hep iyi düşünelim. Ben okuyorum burada çoğu arkadaşımız endişeli hep tereddütler . İnsan etkileniyor da. Hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alacağız kucağımıza inş. Seneye bu sıralar bizi tanıyor olacaklar gülmeye başlayacaklar. Belki dönmeye bile başlayacaklar : )
ağzına sağlıkk cnmm ..

en son gittiğimde doktor kapısında bi bayanla konuştum 2 gebelik yaşamış birisi sorunluymuş birinde kalbi durmuş şimdi üçüncüye hamileymiş o kadar etkilendimki ondan hep aklımda anlattıklarıı ben bu çocuğa çok zor kavuştum tedaviden sonra normal yolla geldi çok kıymetli bizim için o kadar negatif etkilediki beni doktor kesenin içinde bebeği çok aradı çok korktum kalp atışlarını tam duyamadım şimdi diyorum keşke hiç dinlemeseydim hiç duymasaydım o bayanı ..Allahımm Sağlıkla hayırlısıyla versin kucağıma yavrumu tamamına erdirsin inşallah..