- Konu Sahibi bebegim_01
- #6.041
Slm kızlar nasılsınız ben çok iyiyimde eşimle oğlum ufak bi kaza atlattı oğlumda sorun yokta eşim yatıo ayağına dikiş falan atıldı pek giremiom geçmişi okuyayım dedim ama bugünü bile bitiremedim maşallah size
cinsiyetler de öğrenilmeye başlanılmış ikili testlerde iyi gidio hadi güzel haberlerinizi beklioruz
biz daha küçüğüz 12 . Haftayı beklioruz ense kalınlığı için gidicez![]()
canım geçmiş olsun geçen okumuştum cevap yazamadım verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş.
evet cani olmustu ama sadece sabahlari bulaniyo du bunda daha farkli ac tok farketmiyodu gun boyu ara ara bulantim oluyodu ama cok sukur gecti simdi turp gibiyim masallah ben 60 kilayken basladim ilk hamilelimde yakin 80 kiloyla gittim doguma bunda da 60 kilayla basladim simdi 13+1 haftalik 62.5 kiloyum bakalim bunda da balina gibi mi olacam simdiye kadar ii gidiyorum zannediyorum ama bilmem yine de bu zamana kadar kac kilo aldi diger kizlar yazsin da bakalim cok mu sisman gidiyoruz
ben 900 gr vermişim. tiksintiden sanırım. ilk anda üzüldüm bebeği besleyemedimmi acaba diye ama problem olmaz dedi dr. bundan sonra amann ne kadar şiştim diye üzüleceksin dedi