- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
- #6.381
günaayydın kızlarrr nasılsınızz bakalımmm
bende geri sayıyorum artık son 6 gün rabbim melegimi nasip etsinde ne ignesi olursa vız gelir bana bebegim için herşeye katlanırım yeterki o saglıkla gelsinn
canım insaallah güzel haberlerle gelirsinnn
geçmiş olsun canım aramıza h.geldinn.dr.ziin verdiyse problem yok demektir.slm ben aranıza yeni katıldım ve şuan doktorumun izniyle kanal tedavisi ve çekim yapıyorum iltihap bebeğe zararlıymış çünkü canım..
selam canım nasılsınnn.ya ben bu igneleri nasıl vuruyorsunuz onu çok merak ediyorumm.göbektenmi ignenin ucu kalınmı canınız yanıyormucok gecm,iş olsunson durum nedir?umarım hersey yolundadır tubacım
hmm :93: oh iyi yapmıssın ozaman.uğursuzluk aslında batıl bi inanc.erken kıyafet-eşya alınmamasının asıl sebebi: allah korusun bebek 7. aydan önce doğarsa yaşama şsansı cok az.bu dönem içinde alınan eşyalarda bu kötü olaydan sonra annenin psikolojisni bozucağından böyle bişey yapmıslar.yani kıyafet aldık die bebeğe kötü bişi olucak die bişey yook.canı veren allah.eşya mı alıcak canım
tatlım tedavim 0,4 lük fraxiparine (sabah) coraspin 100 aksam :87: doktorada aslında nerdeyse 3 veya 4 haftada bir gidiyorum.ama dayanamadıgım için bi bahane uydurum haftada bir gidiyorumyok kasıgım ağrıdı yok cok kustum falan
cok ama cok aptalca
bende memleketimi ösledim
kızlar ikili teste gidicem yarın ama ac mı tok mu nasıl gidiliodu![]()
canım Cranberry suyu bu nedir nasıl birşey hangi enfeksiyonlarda kullanılıyor?bebege bir zararı yokmu hani derlerya bazı şeyler söktürücü gibidir bu öyle deil galiba.üzülme canım her hamilelikte yaşanan kötü olaylar digerindede yaşanacak diye birşey yok bol bol dua etinsaallahh saglıkla alacaksın bebbişini kucagınacanim benimde 0.3luk fraxsparine 100 luk aspirin bide 200.3 progestoron kullaniorum;birde ben oglusu enfeksiondan kaybettim ya simdi enfeksiyona takmis durumdayim sanki gene ayni seyler olacak diye korkuyorum.burda kac senedir kullanan ve harika sonuclar alan insalarin tavsiyesiyle Cranberry suyu iciyorum sabah bir aksam bir cay bardagi.insallah saglikla bu kez kucagimiza alma nasip olur canim yaaa
kızlar bugün ikili testimiz için ultrasona gireceğiz akşam ,yarın sabah da kan testi var, çok heyecanlıyım
canım insaallah güzel haberlerle gelirsinnn