kızlar dün ultrasonum vardı 2li test için, herşey çok güzel çıktı, darısı hepinize, bebeğim gülümsüyo r sanki, öyle hareketlikii :))
canım maşallahhhh
Merhaba kasım anneleri. Bizim ikili test sonucumuz pek iyi çıkmadı maalesef, 1/216 risk çıktı. Ultrasonda ense kalınlığı gayet iyi ama kandaki değerler kötü. O da riski baya artırıyor. Tabi sadece tarama testi bunlar, tanı koymuyor ama insanın elinde değil, moralim yerle bir oldu. Doktorlar kesin bir şeyi göstermez, sadece ileri tetkik gerekir diyor. Yani 16.haftaya kadar bekleyip, dörtlü test ve detaylı ultrason ve hatta amniyosentez gerekebilir. Bu psikolojiyle 4 hafta nasıl beklenir ve bu stresle nasıl başa çıkılır bir fikrim yok. Ve Allah korusun orda kötü bir sonuç alma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bunca yıl bekledikten sonra gelen bebeğim, ihtimali bile allak bullak etti beni. Allahım kimseyi böyle bir karar durumunda bile bırakmasın inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah hepimize. Sizlerin ikili sonuçlarınız iyi çıkar umarım.
güzelim Allah sabır versin ama sakın moralini bozma daha yapılabilecek bir sürü test var insallah hayırlı ve saglıklı bir bebegin olacak insallaaah
agdamı yaptırdım geldım cok rahatladım valla :)
canım ben de gittim bacagıma ve koltuk altıma yaptırdım o bolgemi de kısalttım napiim cok tırstım..
bu arada kızlar dün kontrolumuz vardı ve nihayet abdominale gectik 11. haftamda

bebegim ilk kez bebek sekline girmisti canım benim, tam doktor kontrol ederken birden bir oynadı esimle ben "aaa oynuyo" diye bi bagırmısız inledi ortalık

doktor sohbet arasında bi baktım basladı burnunu ensesini olcmeye .. her sey yolunda cok sukur dedi

bu arada benim bebisin eller kollar resmen havada iki yanagının yanında devamlı cok komikti

bi ara bacaklarını kaldırdı sıpam ve popo kısmı gozuktu doktor sanırım kız olacak , henuz erken dedi ama poposunun ust iç kısmında bosluk var sanırım kız olabilir dedi.. eşimin gozleri parladı ben se hicbir sey hissedemedim cunku gercekten de kız erkek hiic onemli degil benim icin sadece saglıklı olması onemli

kan orneklerimi de aldılar iste o kan sonucunu beklemeye sıra geldi simdi kızlar, kısmetse cumartesi belli olacak..insallah guzel cıkar canlarım..
hepimizin bebislerini Allah korusun

bu arada kan sonuclarından sonra doktor mu sizi arıyor siz mi doktoru? telefonda mı degerlendiriyor canlarım?
sevgili
rumuz adlı arkadasımız verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.. ne zaman baslıyoruz surmeye ? bir de her yere degil mi? bu lierac zaten cok meshur bir kremdir de fazla kozmetik deil mi? hamilelere uygun muymus? benim zaten kalcam catlak dolu bu arada.. sen neden kapıda odemeyi sectin canım?
ne sıklıkta ne zaman nasıl kullanıyorsun? nerelerine suruyorsun?