• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi doktordan çıktım artık bende tabloya yazılabilirim kese gözüktü💕💕
Yaş 32, 1. Çocuk, 19 ekim sat, kese 4+6 kalp atışı için 10 gün sonra inşallah tahmini doğum 26 temmuz💕
Hayırlı olsuuun 🩷 benim sat 20 Ekim 4+5 te bende bugün kese gördüm 10 gün sonra ya banada randevu verdi doktorum kese görünmesine çok sevindim 🌸

Cok teşekkür ederim ben burda birçok sey okudum sizlerden bilgi aldim sürecimi birsekilde az cok tahmin ettim. Evet bebeklerim cok savaşçı çıktı. Bu beni mutlu etti inşallah kucağımada alabilirim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra her şey sağlıkla ve güzellikle kolayca ilerler ❤️

Maşallah kızlar💖🌸🌸 pzt bende gidicem daha keseyı gormeye gitmemiştim banada dua edin inşallah hersey yolundadır dun anlık kanama benı çok korkuttu şükür cok az olup bitti

Gittiniz mi doktora
Evet gttım, çok şükür bebeği gördüm ama kalp atısı dinleyemedık, ıdrara sıkısık olmadığım için zorladı, ama kalp atısı var görüyorum dedi kalp atısı olunca kan akısı kırmızı mavi renkli yanıp sonuyormus falan dinletmeye calıstı da anlamadım, cuma günü Allah izin verirse ıdrara sıkısık gideceğim

Back
X