- Konu Sahibi bebegim_01
- #6.701
Sağol canım inşallah öyle olur bizim de. Ben karar veremiyorum, öncelikle dörtlü test ve ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğiz tabi. Orda da riskli çıkmaz umarım. Çünkü bir diyorum amniyosentezi yaptırıp kafamın rahat olması lazım hamilelik böyle nasıl geçer diyorum, sonra işlemin 1/200 de olsa düşük riski var, nasıl göze alırım diyorum. Bana kaç yıldan sonra gelen bebeğim, Allah korusun bişey çıksa 5 aylık kocaman bir bebek olacak, nasıl kıyarım diyorum. Ama sağlıksız olma ihtimalini bile düşünmek içimi acıtıyor, uykularımı kaçırıyor. Yani anlayacağınız çok zor bir durum ve bizim verebileceğimiz bir karar değil bu. Allahım o durumda bırakmasın bizleri. En hayırlısını, doğrusunu O nasip etsin inşallah. Ama ben inanıyorum benim bebeğim sağlıklı,ya da inanmak istiyorum bilmiyorum. Doktor diyor ki ; ultrasonda son derece hareketli bir bebek, burun kemiğini görüyoruz, ense kalınlığını normal ölçüyoruz, hiç tahmin etmiyorum birşey olduğunu diyor. Ama tabi o riski göze alamayacağı için kararı hastaya bırakıyorlar. İnşallah güzel yazılar yazmış olsun Rabbim. Sağlıkla sıhhatla miss kokulumuzu kucağımıza almak, güle güle büyütmek nasip olsun inşallah. Tüm anne adayları için bu dileklerim...
Hamileliğimi çok mutlu ve huzurlu geçiriyordum. Bir kaç gündür kabusun içinde gibiyim. Ama buna hakkım yok. İki yüzde bilmem kaç ihtimal için, daha büyük bir ihtimalle sağlıklı olan yavrumu strese sokmaya hakkım yok. O bizim herşeyimiz. Öyle alıştım, öyle sevdim ki ben onu şimdiden... Allahım bu mucizeyi bize verdi, inşallah sağlıkla kucağımıza da verir diyorum. Tamam tıp, tetkik herşeye varım, yaptırıyorum da, ama biryerden sonrası tevekkül biraz da. Allahım güzel şeyler yaşatsın inşallah...
öncelikle cok gecmis olsun canim diyecek bisey bulamiyorum seni ii anliyorum hepimiz ayni durumda olabilirdik.. Ama inan cok kisi soylemistir birebir sahit oldum boyle sonuc cikip saglikli olan cok bebis var rabbim korusun bu mubarek gunde cok dua et inaniyorumki saglikla alacaksin bebisi kucagina cok dua edicem senin icin haklisin tevekkul onemli rabbim ne mucizeler veriyo uzme kendini bebiside uzme sen saglam dur ki o daha saglam olsun kendine cok ii bak mevlam senide bebisinide korusun yardimciniz olsun