- Konu Sahibi bebegim_01
- #6.881
selam kizlarr nasilsiniz dicem ya pek bi neeli gozukuyor, cizelge ve gobus konulaari acilmis baya heyecanlanmis topik :)
bide kimsenin cinsiyet belli degil sanirim ,bizimkide kesin demedi ama buyuk bi ihtimall oglusum olcak Rabbim onu korusun benden almasin
3 hafta once kanamamdan dolayi acile gittim devamli yatmam gerekiyordu o kadardir zamandir yatiyorum
bu hafta fazla yatmayip oturdum Allahim dun gece bir kanamam oldu durduramadim ,resmen saril saril aktiacile gittikki giderken bile bacagimi acamiyorum hemen bosaliyor ,tuvalete gidemedim dusecek diye korktum
bunda cok korktum kesin dustu dedim cunku normal bi kanama degildi, ve Allaha bin sukur bebegim benimle beni birakmiyordu ,on gorunce nasil agladim,umudumu yitirmisken tam onu gordum
dun aksam kabuslu bir gun gecirdim suan hala kanamam var ama fazla degil ,insallah kesilir ve sanirim bi 3 hafta daha hic kalkmadan yaticam
kanamanin sebebi ise ben tup bebekle hamile kaldim ,iki tane emriyo konuldu biri tuttu biri tutmayinca o tutunamayan kese kayboluyomus bu yuzden kanama oluyormus, doktor dedi dikkat et o giderken bebegide goturebilir diye
sizler bana gore daha sanslisiniz ,tup bebekte hep risk oluyor insallah Rabbim kucaguima almayi nasip eder
ah canım cok cok gecmiş olsun neyseki bebeğine bişey olmamıs.. panik yok bu dönemde stres yok.. Bizler dünyanın en özel ve önemli kadınlarıyız :) kıymetini bilelim... rik misk kalmadı hayırlısıyla senin içinde .. bol bol yat dinlen şekerim... Hepimiz sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah.