fatma günaydın bir haftadır yoktun cumartesi doktora gidecektin ne oldu????
günaydın canım.. anca okudum gecmişi..
cuma günü aksam dr randevusu stresiyle eve gittim. iptal filan olacaktı .. ay eşim bi hasta adam ateşler içinde resmen.. unuttum bebişi.. o arada aradılar 1 saat ertelendi 10:30 da gelin diye.. bende nasıl gidecez diyorum eşime.. gideriz dedi..sabah gittik doktora.. giderken çikolata yemiştim.. ama bizimki anası kılıklı olcak sanırım fosur fosur uyuyo. 20-25 dk bekledik yok kalkmıyo. dr biraz ara verelim dedi.. eşim o kadar hastaki ama ayakta zor duruyor o haliyle kameraya çekmeye calısıyor..
2.kez tekrar girdik tabi diyetisyen randevum iptal oldu burası uzayınca.. bu kez uyanmıs. doktorun söylediklerini aynen yazıyorum
-plasentam üst duvarda olusmus bu gayet ii ama büyük bebeği kesenin alt tarafına itmesine neden oluyor .. kilomdan dolayı yag dokumda var bu nedenle bebeğin öyle taklalar atacak yeri yok.. cok bilmişimya hemen ''dr hanım kıza hamile olanların karnı yana gidiyor ondan mı acaba dedim '' alakası yok dedi.
-kafamız ii , burnumuz ii
-ense boyumuz 1.05 ..
-8 cm 61 gr
-gayet ii kan testi sonucunu bekliyoruz 23 mayısta cıkacak inşallah
-veeeeeeee en önemlisi %55 kızzzzz..
ama beni göreceksiniz dr kız dediğinde ... eşim kafasını egmiş bana öyle bi baktıki.. evet dedim suan bende kendimde cok korktumm..
ben daha hamile oldugumu bilmeden bebeğimin kız oldugunu adının Sare oldugunu görmüştüm rüyamda.. hem kızım prensesim diye sevdim bebeğimi.. dr anneler hissediyor demişti..
1 haftadır evde eşime bakıyordum.. o kadar hastaydıki salgın varmıs ateşli bağırsak enfeksiyonu.. dr dikkat edin bulaşıcı dedi.. bugün toplarlandı o işe gidince bende geldim :)