2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ellerine sağlık canım...

güle güle kullansın Ada hnm inşallah...

ayakkabı ve patik kısmını az önce eşime yolladım.. bizim kızın sadece 1 tane varda ayakkabısı.. onu da teyzesi aldı.. daha yorum yok bakalım..

babamız diyor ki bebeğin kız olacağı ayakkabılarından belli :) anası gibi ayakkabı manyağı olacak galiba :35:

babamız diyor ki bebeğin kız olacağı ayakkabılarından belli :) anası gibi ayakkabı manyağı olacak galiba :35:

ay eşimin cvp maili:

'' kızım zaten ilerde bu konuda ciddi bir yatırıma ihtiyacımız olacak.. bırak şimdi rahat edelim en azından ''

yorumsuz kaldım...

selam kızlar ben geldım,
duymussunuzdur belkı kayınpederım vefat ettı salı gunu,
esım bursada ben annemle kayserıdeyım.
bassaglıgı dıleklerınız ıcın hepınıze tekrar tşk ederım dostlar sagolsun.

bende evdeyım ıdarı ızınlıyım,
ama zaten gezecek dermanım bıle yok,
her yerım agrıyo ozellıkle catı kemıklerım öldürüyo benı.
haftaya nasıl gıdecem ıse bılemem.

onun harıcınde evımızde muhabbet kuşu krızı yasanıyo,
annem her yerden tuylerını cıkarıyo,
bebegın odasından bıle cıktı,
verın bunu bırıne dıyo,
bızımkı de hayatta vermem dıyo.
arada kaldım.

babasının esyalarını toplamıslar,
takım elbıselerını herseyını toplamıs getırıyomus,
dedım baban 50 kg sen 80 napacaksın ver ıhtıyac sahıbıne,
hatıra olarak saatını kol dugmelerını falan al.
hayır gıyerım ben dedı zayıflayıp.

ne dıyecegımı bılemıyorum,
bızde olmus bırının esyaları evde tutulmaz ıhtıyacı olana verılır.

hemşom başın sağolsun..Allah kızına sizlere hayırlı uzun ömür versin..

kıyafet konusunda haklısın itiyaç sahiplerine verilsin..sen bile baktıkça bi hoş olursun..hiç getirmesin eve..

kahireden_ibrahim_paşacım tekrar başın sağolsun. Eşin için çok zor bir durum. Bence de şuanda bir şey deme, alışması için zaman lazım. Babacığından hatıra kalsın istiyordur. İnsanın babasını ya da annesini, dünya gözüyle bir kez daha göremeyecek olduğunu bilmek çok acı bir şey olsa gerek. Birkaç ay önce yaşadığım acı kayıplarda hissettiğim en yoğun duygu buydu. Rabbim kalanlara sağlık ve hayırlı ömürler versin.

yagmurbuse çok beğendim aldıklarını. Güle güle giysin evladın inşallah. Huzurla büyüsün miniklerimiz güzel odalarında.

çok güzel görünüyor bizimde öle ayakkabılarımız fılan yok daha.görünce kızım adına üzüldüm :)) bizim neden yok diye :)) güle güle kullanın inşallah.

doktoruna sorsaydın ya istediğinde ben bunun sonucu çıkana kadar deliririm bi sorun mu var neden istiyorsunuz diye. Ama bi sorun olsa detaylıda çıkardı ve doktor sonradan süpriz olmasın diye söylerdi. İçin rahat olsun.

Seduşcum ben bilmiyordumki bunun önemli bi şey olduğunu.Doktorum Bursa merkezde ben 1.5 saatlik ilçesindeyim.Akşam saatiydi istediğinde hadi dönünce devlet hastanesine yaptırırım diye düşündüm.Rutin bir test sandım.Hatta sağlık ocağının yaptığı kalp dinleme eylemi zannettim ekoyu:)) Sonra önemsemeyince unuttum.Salı günü devlet hastanesine gitmiştim orda doktor gördü kendi doktorumun istediğini hemen yaptır dedi,önemşi dedi.Bende panik oldum.Cumartsi'ye ancak randevu alabildim Bursa'da gittiğim hastaneden.Hem yaptırcam hem de sonucu göstercem doktoruma bakalım,hayırlısı.İnşallah dediğin gibi olur.

canım merak etme bende 25. haftada falandı istemişti dr tedbir amaçlı demişti. hatta bursaya geldik orda yapıldı.radyolog bakıyodu. daha detaylı incelensin doğumda elimizde raporu olsun demişti doktor. bişi olduğundan değildir yani. herkese yapılmıyo dediğin gibi doktora bağlı.

ayy facete kendisini bilemediğim (craftyde baktı listede ismi yokmus ) pelin diye bi arkadas bi şiir eklemiş..

benim burda paylaşmam ne kadar dogru izinsiz bilmiyorum ama dayanamadım.. okurken agladım resmen.. eşimede gönderdim senmi yazdın dedi.. sanki benim hissettiklerim..

ama bişey demez diye düşünerek kendisinden formumuzdaki tüm kız analarına hediyesi olsun diyorum :)

Bir kızım olsun..

Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz.altlarım çöksede
gaz sancılarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onu şelaleler yapayım saçlarından..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu..
Gurur duyayım bu benim kızım diye..
Tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

şiir duygu diye bir arkadasınmıs .. pardon.. pelin yazmısım..

selam kızlar ben geldım,
duymussunuzdur belkı kayınpederım vefat ettı salı gunu,
esım bursada ben annemle kayserıdeyım.
bassaglıgı dıleklerınız ıcın hepınıze tekrar tşk ederım dostlar sagolsun.

bende evdeyım ıdarı ızınlıyım,
ama zaten gezecek dermanım bıle yok,
her yerım agrıyo ozellıkle catı kemıklerım öldürüyo benı.
haftaya nasıl gıdecem ıse bılemem.

onun harıcınde evımızde muhabbet kuşu krızı yasanıyo,
annem her yerden tuylerını cıkarıyo,
bebegın odasından bıle cıktı,
verın bunu bırıne dıyo,
bızımkı de hayatta vermem dıyo.
arada kaldım.

babasının esyalarını toplamıslar,
takım elbıselerını herseyını toplamıs getırıyomus,
dedım baban 50 kg sen 80 napacaksın ver ıhtıyac sahıbıne,
hatıra olarak saatını kol dugmelerını falan al.
hayır gıyerım ben dedı zayıflayıp.

ne dıyecegımı bılemıyorum,
bızde olmus bırının esyaları evde tutulmaz ıhtıyacı olana verılır.

tekrar başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. zor bir durum... :(((( Allah herkesin ölmüşlerine rahmet eylesin. Amin...

pozer halımız bu $1741-thickbox.webp netten buldum resmi gerçeğinde mavisi, sarısı falan daha koyu biraz açık renk görünüyo bunda.

kahireden_ibrahim_paşacım tekrar başın sağolsun. Eşin için çok zor bir durum. Bence de şuanda bir şey deme, alışması için zaman lazım. Babacığından hatıra kalsın istiyordur. İnsanın babasını ya da annesini, dünya gözüyle bir kez daha göremeyecek olduğunu bilmek çok acı bir şey olsa gerek. Birkaç ay önce yaşadığım acı kayıplarda hissettiğim en yoğun duygu buydu. Rabbim kalanlara sağlık ve hayırlı ömürler versin.

yagmurbuse çok beğendim aldıklarını. Güle güle giysin evladın inşallah. Huzurla büyüsün miniklerimiz güzel odalarında.

hepsi çok güzeller canım kızın iyi günlerde kullansın :)

çok güzel görünüyor bizimde öle ayakkabılarımız fılan yok daha.görünce kızım adına üzüldüm :)) bizim neden yok diye :)) güle güle kullanın inşallah.

canımcım hepsi çok güzel. Allah hayırlısıyla sağlıcakla kullanmayı nasip eylesin. :9::54:

hepsi birbirinden güzel güle güle kulllanın harika olmuş:))

çok teşekkürler kızlar :69:

daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :71::71::71::71::71:

canım güle güle sağlıkla kullanın
şeker kutularında neredeyse pişti olacakmışız :)
neyse herşeye karışan adam olcam ama
o bebek bezlerini lütfen acilen bi kilitli poşete fln koy açıkta kalmasın
özellikle kız bebekler enfeksiyona çok açık Allah korusun minik bi toz bile zarar verir

Back
X