2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızllaaarrr..... arkadasım aradı-34+5 te dogurmus bgn... kızı olmus 2.750 gr masallah dıyorum ve sızı hazırlıklarınızı bıtırmeye davett edıyorum... oyalanmayın bacılarrr sabırsız cıktıı bızımkıler baksanızaaa..

en cok eksiği olanlardan biri olarak ..itiraf ediyorum ...

TIRSTIM..

niye erken doğmus peki.. normal mi sezeryan mı olmus..

hayirli gunler bacilar:71:

gecmisi okudum biraz ibocugum basiniz sagolsun canim Rabbim kayinpederinin mekanini cennet eylesin.

lifeisnoteasy gecmis olsun canim aman kendine dikkat et bir basinasin benim gibi biraz zor tabi ayaga kalkmamak ama bir sekilde yapacaksin iste...

sevdecigim biberonda kafan karismis o saydigin 3 biberonun uclari anne memesine yakin biberonlar ama iclerinde avent en iyisi bence, bal sarisi olanini aldim ben newborn serisi olani. en az koligi o yapiyor hemde sende benim gibi kaynatarak temizleyecekmissin ben kaynattim 2 tane hastane cantasina koydum.emzikte bir tane avent newborn var 2 tanede 3+AYLIK mam marka emzik aldim.

hastane cantamin tek eksigi cikista giymek icin bir esofman takimi almam lazim ugrasamam elbiseyle felan birde hastanede veriyorlarmis ama yinede sutum gelmezse hemencik milupa aptamil newborn first milk almam lazim 4 paket, zaten paketler kucuk oluyor...

kızçeler nasılsın bakalım biz bugün daha iyiyiz hafiften sancımız ve kasılmamız var bugün tekrar kalbimizi dinledik atımımız güzelmiş suyumuzda iyimiş doktor göbek deliğin aşağı inmiş doğum yakın dedi tırssam mı sevinsem mi bilemedim doğarsa bir sorun olucak mı dedim olmaz merak etme dedi 37. haftaya kadar bekletmeye çalışıcaz dedi yine sanırım tosunum çıkmak için heveslenip duruyor 2 gündür hareketlerde yavaş yavaş büyüdükleri için herhalde tamamen doğum pozisyonu almış görünüyormuş stres yaptım şimdi hiç kalkmadan yatıyorum aman dursun diye pfff

sedus sende üzme kendini bak ağlamada kasılmaların artar falan sakin ol

rahatsızlananlar varsa geçmiş olsun....

princess cigim guzel bir konuya deginmissin, Allah korusun sutumuz gelmezse ne marka mama alacagız canlar?

herkes aptamil mi dusunuyo? tam olarak ismi cismi numarası ne?

kızçeler nasılsın bakalım biz bugün daha iyiyiz hafiften sancımız ve kasılmamız var bugün tekrar kalbimizi dinledik atımımız güzelmiş suyumuzda iyimiş doktor göbek deliğin aşağı inmiş doğum yakın dedi tırssam mı sevinsem mi bilemedim doğarsa bir sorun olucak mı dedim olmaz merak etme dedi 37. haftaya kadar bekletmeye çalışıcaz dedi yine sanırım tosunum çıkmak için heveslenip duruyor 2 gündür hareketlerde yavaş yavaş büyüdükleri için herhalde tamamen doğum pozisyonu almış görünüyormuş stres yaptım şimdi hiç kalkmadan yatıyorum aman dursun diye pfff

canım cok dikkat et kendine.. bu bebişler icin yapamayacagımız yok bak az da kalmıs 1.5 hafta civarı bir sey insallah tatlım...anasını merak ediyo tosunun yerim ben onu :nazar::nazar:

princess cigim guzel bir konuya deginmissin, Allah korusun sutumuz gelmezse ne marka mama alacagız canlar?

ben hic bunu düşünmemeiştim..

ama bebekler dogduktan sonra 3 gün ac kalabiliyorlarmıs.. mama verilirse süt almazlar sonra..

ben 3 gn kıyamam zaten ama ..sütümü alsın diye cok baskı yapcam kızıma..

canım cok dikkat et kendine.. bu bebişler icin yapamayacagımız yok bak az da kalmıs 1.5 hafta civarı bir sey insallah tatlım...anasını merak ediyo tosunun yerim ben onu :nazar::nazar:

zaten çok bişi yapamıyorum direk kasılıyorum hafif sancı oluyor herkesten önce doğurucam galiba :)

bu arada kızım dün aksamdan su saate kadar hic durmadı..abartmıyorum.. hic bir dk bile durmadı .. hala oynuyor..eli dursa kolu durmuyor cinsinden..

ve karnımda kırmızı catlakları yaptı..

bu arada kızım dün aksamdan su saate kadar hic durmadı..abartmıyorum.. hic bir dk bile durmadı .. hala oynuyor..eli dursa kolu durmuyor cinsinden..

benmde göbek deliğimden başlayan mavimsi morumsu çatlaklarım oldu yeni yeniler inş. kızarmaz

anne sütüne ispatlanmış en yakın mama SMA dır. çocuk doktorları mama mübessillerine göre mama önersede,türkiyenin en iyi hastanelerinde ve en iyi doktorları anne sütüne en yakın mama olarak sma önerirler.zaten market malı değildir.sadece eczanelerde bulunur.ben altı ay sma ve sma gold kullandım.sonra milupaya geçtim.daha sonrada anne sütüne en yakın olduğu için keçi sütüne geçtim.

az kaldı biraz daha sabretsin ufaklık sabırsız bişi olacak desene...sağlıcakla gelsin inş

hastaneden önerilen mamayı almayı düşünüyorum canım gittiğimde bunuda sorayım bari not alayımda

kızlar bu beşiklerin içine yatak koruyucu olarak ne aldınız nerden aldınız? direkt çarşaf serilmez heralde nerden bulunuyo yatak koruyucu şeyler???

ben hic bunu düşünmemeiştim..

ama bebekler dogduktan sonra 3 gün ac kalabiliyorlarmıs.. mama verilirse süt almazlar sonra..

ben 3 gn kıyamam zaten ama ..sütümü alsın diye cok baskı yapcam kızıma..
yani hepimizin hayali o da iste bakacagız duruma gore onlemini almak lazım

zaten çok bişi yapamıyorum direk kasılıyorum hafif sancı oluyor herkesten önce doğurucam galiba :)
canım telaslanma hakkında hyırlısı olsun insallahhh

ya aynen resmen gobek deligim kasıntıdan öldüüü!!! ama ellemiyorum catlak kremi kullanıyorum.. bi de sanki cok spor yapmısım gibi kasık bolgem agrıyor.. kaburga agrısı zaten her zaman var..
acaba ofiste oturrarak kafalarını mı sıkıstırıyoruz bu bebelerin benimki dönmüstü cunku asagıya dogru?

anne sütüne ispatlanmış en yakın mama SMA dır. çocuk doktorları mama mübessillerine göre mama önersede,türkiyenin en iyi hastanelerinde ve en iyi doktorları anne sütüne en yakın mama olarak sma önerirler.zaten market malı değildir.sadece eczanelerde bulunur.ben altı ay sma ve sma gold kullandım.sonra milupaya geçtim.daha sonrada anne sütüne en yakın olduğu için keçi sütüne geçtim.
sma dedigin similac mı oluyo canım? ben de duymustum cunku similac ı ama emin olamadım simdi sen yazınca..verdigin bilgi icin cok tesekkurler

hastaneden önerilen mamayı almayı düşünüyorum canım gittiğimde bunuda sorayım bari not alayımda
evet iste ben de kastıracagım emsin diye ama yapacak bir sey olmazsa veririm mama ac mı bırakiim bebeyi:56:

canım ben sevi bebe den aldım carsaf koruyucu alez hem park yatak icin hem de normal karyolasının yatagı icin

Kizlar selammmm,

Biraz heycanda benden hadi bakalim....doktora geldim nst icin, nst dusuk tansyon yuksek cikinca bi anda yatis islemlerini yaparken buldum kendimi....bir gun yakin takip istedi doktorum saskin sakin oturuorum odamda :) hazirliksiz yakalandim ziyaret saatini bekliyorum kocis esyalarimi getircek aksam onu bekliorum. Su saskin halimi gorseniz guleyimmi aglayayimmi sasirdim :25:

canım ben sevi bebe den aldım carsaf koruyucu alez hem park yatak icin hem de normal karyolasının yatagı icin

aa iyi ozaman bi el atayım bu olaya nasıl unutmuşum bunu almayı :44: bu işi eşime havale ediyim en iyisi yoruldum artık sokaklara çıkcak halde kalmadı bende:37:

Kizlar selammmm,

Biraz heycanda benden hadi bakalim....doktora geldim nst icin, nst dusuk tansyon yuksek cikinca bi anda yatis islemlerini yaparken buldum kendimi....bir gun yakin takip istedi doktorum saskin sakin oturuorum odamda :) hazirliksiz yakalandim ziyaret saatini bekliyorum kocis esyalarimi getircek aksam onu bekliorum. Su saskin halimi gorseniz guleyimmi aglayayimmi sasirdim :25:

ay kızlar resmen kendimize nazar degdirdik nedir bu durum ya..
gecmis olsun tatlım dikkat et kendine endiselenme onlem amaclıdır yatısın.. dualarımız seninleee :nazar::nazar::nazar::nazar:

smilac farklı bir marka.sma farklı bir marka.şimdi bir doktara gidersin ülker der,başka doktora gidersin bebelac der,başkasına gidersin milupa der.hatta benim doktorum gibi her ay başka mama da söyleyebilir.sonuçta doktorlar veya hastaneler hangi mamayla anlaşıyorsa onu öneriyorlar.ama hastanede doğum yaptığınızda sütünüz gelmezse,ve mama verilmeye karar verirlerse zaten sizin götürdüğünüzü kabul etmiyorlar.ben 12 saat sancıdan sonra bebeğim sıkıştığı için sezeryan oldum ve sütüm hemen geldi.
anne sütünün gelmesini engelleyen ve sütte gaz yapan üç şey var demişti doktorum;
ALKOL
SİGARA
ÜZÜNTÜ
ANNE SÜTÜnü makinayla sağınca bile azalıyor.çünkü anneyle bebek arasındaki o duygusal iletişim olmuyor.

Back
X