2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
seduscuğum sıla naz değil esila naz eklediğin için sağol eve dönünce şu face işini hallatcem inşallah şimdilik iiyiz bebek tedbir amaçlı küvezde bende süt sağıyorum bu gün kucağımada aldım harika bir duygu cennet kokuyordu yavrum Allah hepinize nasip etsin inşallah öpüyorum kocaman

37. hafta demişsin de tam olarak kaçtı satın. Ama sütün gelmiş ya bu bile mükemmel bir haber ayrıca bebeğin kuvözde olması normal. Zaten akşama bile yanına çıkarabilirler bebeğini.

cumartesi günü eltiler kayınvalid filan hepsi bendeydi dedim ya.. eltimden süper inciler aktarıyorum size... bu eltim de kilo kompleksi var, bütün günü bi kaç fincan sade kahveyle geçiriyo, açlıktan bayılıp hastanelik oluyo filan.. hamile kaldığında47 kiloydu, 70 l filan doğurdu sonra tabii ölüm orucuna girdi.. kızı 3 yaşına yaklaştı.. hala 50 kiloymuş, 45e düşecekmiş.. bende hep tombuldum yani, hamilelikte top gibiyim tabii.

elticim - ayy ben senin gibi olsam kafayı yerim
ben- şaşkın bi ifadeyle , neden ki?
elticim - şu haline baksana ne kadar kilolusun.. ama olsun takma kafana, doğum dan sonra yemezsin veirsin kiloyu
ben - şaşkınlık devam tabii, bu arad kek yiyorum bi yandan.. benim bi rahatsızlığım yok kilomdan yana, ben ve bebek sağlıklıyız yeter bana, doğumdan sonrada emzirmek istiyoum..
elticim - mamamlar anne sütünden çok daha iyi, emzirip ne yapacaksın ki.. hemen diyete başlaman lazım boşver sen emzirmeyi, böyle mi dolaşacaksın emzircem diye..
ben - - hala şaşkın tabi:):) ben hep böyle dolaşıyodum, hep kiloluydum, benim için sorun yok sen sorun etme kendine.. bu arada ben hala yiyorum tabii, keki çifter çifter atıyorum ağzıma..

sonrasında gözüm karardı, başım döndü, sinirden tansiyonum oynadı galiba, başka bişler daha dedi ama hatırlamıyorum..

yorumsuz.....numunelik bu eltiler

senin için yataktan kalktım pc başına geldim
cepten topice yazamıorum ben
ve bugün çok hastayım + annemdeyim
grip gibiyim bi yandan değilim çözemedim
kızma bana emi :)
face e de yazmıorum taam :)
geçmi olsunnn bol limonlu ıhlamur ve c vitaminlisinden bol meyve oralarda gelmediyse hemen göndereyim sana antalya dan....

ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım:64: 37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum
maşallah ....:nazar::nazar::nazar:
analı babalı büyüsün insallah
kuvezdende kısa zamanda çıkkar umarım dualarımız sizinle
o muhteşem duyguları bizde yasarız insallah.....

ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım:64: 37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum
Maşallah subhanallah. Tebrik ederim ezken. Allah hayırlı evlat eylesin. Sağlıkla büyütürsün inşallah. Darısı başımıza. Çok ama çok mutlu oldum, haberini okuyunca. Çok duygulandım. Teker teker anne oluyoruz. Allah'ım bu ne güzel bir duygu... Çok şükür Sana ya Rabbim. İnşallah sağlıkla hepimiz böyle güzel haberler veririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tebrik ederim ezken. Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Şaka maka geliyo kuzular :) Heyecan tavan bende ! :)

Merhaba biz geldik, kaynana elti muhabbetlerinin içine düşmüşsünüz gene
Kafaya takmak yok, anlatın rahatlayın sonra da gülün geçin anacım :)
Biz bugün hasretle beklenen çatı muayenemizi olduk :37: Normal doğumu engelleyecek hiç bir durum yokmuş çok şükür
Normal olsun diye aylardır yürüyüşler egzersizler yapıp duruyorum boşa gitmesin diiimi ama :32:
Çok merak ettiğim NST cihazıyla da tanışmış oldum mihayet, aman hiçbihalta da benzemiyomuş
Alt tarafı 2 probu bağladılar göbeğe 20 dakka ip gibi yattım öylece
Bizim sıpa da hiç hareket etmeyince doktor beğenmedi sonucu, gidin dolanın tatlı yiyin bidaha bağlayalım dedi
Tatlı deyince oh canıma minnet tabi, hapur hupur götürdüm
Neyse tekrar bağlandık cihaza ilk 10dk kudurdu bizimki sonra gene yatış, uykucu bi anına denk geldik heralde
Doğru dürüst bi sancım da çıkmadı, daha doğum kanalına da başını sokmamış zati
Anlaşılan bizimki son güne kadar oturcak içerde keyfi yerinde gibi
Ama son iki haftada sadece 250gr alıvermiş, 37. hafta bitti ve hepi topu 2750 olmuş bizim yavrucak, sizin bebişlerin kiloları okuyunca pek bi az geldi bana; 3 haftaya kadar 3000'i geçse bari
Doktora sordum gayet normal, hem daha rahat doğum olur dedi, peki dedim bende
Doğsun da dışarda kilo aldırcaz bizimkine artık demek ki...

çatı muayenenizi olmuşsunuz hayırlı olsun atlattın, nasıldı.. 10 gün sonra bende olacakmışım:18:
bugün hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız:1: Orçun aynı şeyleri senden sonra bana söylemiş..
bende artık sonunda nst ile tanıştım ve senin gibi bumuydu dedim.. hiç durmayan çocuk nstye bağlanınca hiç hareket etmedi hemşire şeker falan verdi ama hiç oralı olmadı 1saate yakın bekledik bir iki defa hareket etti.. sonuç da bişey çıkmadı..
benimkide çok az almış 12günde 126gr almış 2140gr olmuş.. gelişimi iyi bi sorun yok ama kilosu az dedi.. artık doğduktan sonra alır dedi banada:1:
doğum kanalına girmemiş sancım da olmayınca 10gün sonra bakarız biraz daha kilo alması için bekletiriz dikişleri 38de alırız dedi..

Son düzenleme:

ay saka gibi.. cok heyecanlandım.. bi tane bebişimiz daha oldu diyorum oda heyecan yaptı...

canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.. tez zamanda kavusursun yavruna.. bizim yerimizede öp kokla esila hnmı..

detayları bekliyoruz tabi.. dogum cuma oalacak demiştin neden hemen aldılar mesela.. merakta bırakma bizi..

öptüm canım..tebrikler...

Kızlar kocamın başının etini yemek suretiyle vır vır ede ede face hesabımı tekrar açmış bulunmaktayım. :D Oradaki haberlerden geri kalıyorum diye içim gidiyordu. Artık benim de face hesabım var. :86::86:

Kızlar kocamın başının etini yemek suretiyle vır vır ede ede face hesabımı tekrar açmış bulunmaktayım. :D Oradaki haberlerden geri kalıyorum diye içim gidiyordu. Artık benim de face hesabım var. :86::86:

ha işte birini daha kaybettik yani..

sende oraya yaz buraya yazma emi..

bende delireyim burdan..

ay aynı bende böle gıcık rüyalar görüyorum. bende bu randevulu işi sevmedim desem yalan her ne kadar doğaya saygısızlık gibi de olsa bana sezeryan değince yüzümdeki pis sırıtmadan rahatladığım anlaşılmıştır.seninle günlerimizde aynı benim nst de 60larda çıktı doktorda çoğalırsa gel nst için dedi ama ben hiç bişi anlamadım yani bu hafif toplanma gibi algıladığım sancıymış böleyse benim iki günde bir nst girmem lazım yahu.

Dün muayene sırasında sertliği elletip bu sertliği aklında tut, arada sana sorabilirim var mı yok mu, arttı mı diye deyinceye kadar ben de onun kasılma olduğunu bilmiyordum. bebeğin bedeni bir yerde toplandı sanıyordum. ve dünden beri daha bi dikkatimi çeker oldu, arttı sanki :) benim doktor biraz pimpirikli belki ondan haftada bir nst ve kontrol dedi..yada bana kaygılanmıyım diye erken doğum riskin var demiyorum ama plesantada yaşlanma başlamış-gösterdi bir iki kara noktacık kireçlenme-40 haftayı beklemeyebilir dedi ondan erkenden çağırıyor olabilir...ki ardından 1 hafta dedim ama ozamana kadar belki de bi gece vakti tekrar bir araya gelebiliriz dedi :53: tabi bu lafın ardına gece rüyalarımın korkulu olması normal :) umarım erken gelmez gelişimi iyi olsa bile bence bizden hala alacağı şeyler vardır bebeklerin...
Sedus dediğin gibi nst bana göre de değilmiş-tamam ağrılı, uğraştırıcı bir uygulama değil, hem de 15-20dk sürdü benim ama daral geldi. bi arar ayhhh diyip kalkasım geldi ki doğum sürecinde gerçek ağrılı sancılarla ben de çekemem onu.. :50:

Ezken tebrikler..Allah analı babalı büyütsün:nazar:..bir an önce küvezden yanına da alırsın inşallah...darısı bize sağlıkla inşallah :emir_bebek:

canım ya facete yazmısın ya işcinin bebeği erken dogarsa 3 haftası yanıyor diye

eminmisin tatlım ya..

ben yanmıyor biliyorum.. burda o sekilde kullanan cok oldu.. bana ik dediki eğer erken dogduguna dair dr rapor yazarsa kullanılmayan izin dogum sonrasına aktarılabiliniyor..

öyle değilse eğer yıkarım ikyı ben salak gibi fazladan 1 hafta calısmıs olurum cunku..

iyi akşamlar kızlar.kızımı ilk kez 4boyutluda gördüm.tombul yanakları var.3170g ve 47cm olmuş.1 kasım sezeryan tarihimiz.çok mutluyuzzzzz:64:

ohh maşallah, sizinde tarihiniz belli olmuş ne güzel.. yerim onun tombul yanaklarını...

canım gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün... inş hemencik çıkar küvezden ve kavuşursunuz minik kızınla...

slm güzel anneler nasılsınız hrkezde heycan başlamış hazırlıklar tam gaz devam bense daha çanta felan hazırlamadım:17:
yıkadım ütülenip çantaya girecek ama ben ağırdan alıyorum heralde hayırlısı olsun bakalım

olsun canım yıkamışssın bende agırdan alıyodum da sıkıntılı zor bi durumda oldugumu ögrenince gaza gelip ütüleyip hemen hazırladım, ama inşAllah sizlerde böyle sıkıntı olmaz keyifle hazırlarsın:))

hayırlısı olsun canım bikaç bişey daha aldım onlarıda yıkayım hepsini bir ütüler hazırlarım diye bekliyorum bakalım ama hafta sonu hazırlayıp rahatlarım inş.aklımda kalana kadar çantada hazır dursun:66:

seduscuğum sıla naz değil esila naz eklediğin için sağol eve dönünce şu face işini hallatcem inşallah şimdilik iiyiz bebek tedbir amaçlı küvezde bende süt sağıyorum bu gün kucağımada aldım harika bir duygu cennet kokuyordu yavrum Allah hepinize nasip etsin inşallah öpüyorum kocaman

Miniğimiz hoş gelmiş yahuuu
MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
[/SIZE]

canım ya facete yazmısın ya işcinin bebeği erken dogarsa 3 haftası yanıyor diye

eminmisin tatlım ya..

ben yanmıyor biliyorum.. burda o sekilde kullanan cok oldu.. bana ik dediki eğer erken dogduguna dair dr rapor yazarsa kullanılmayan izin dogum sonrasına aktarılabiliniyor..

öyle değilse eğer yıkarım ikyı ben salak gibi fazladan 1 hafta calısmıs olurum cunku..

ben öle biliorum şekerim
erken doğum raporu olayından haberim yok sen bidaha sor istersen

dra sordun mu kullanılabiliyomuymusuz.

ben hep unutuyorum ya..

en son kendim yapmıstım 26 sında.. henüz durumum gayet ii .. 22sinde dra gitcem tekrar o zaman sorcam bende.. ondan sonraki kontroldede catı muayenesi olur diye hazırlıklı gitmem lazım.. ama sonrada doguma 20 gün kalmıs olacak ay kac kez daha olacak bu iş..

spreyler,kremler zararli olmazmi ya?eger bir zarari yoksa bende surcemde ama zararli demislerdi cok onceki sayfalarda:43:

Kızlar ben kullanıcam,sormicam doktora.
Çünkü kimi doktorlar kullan diyo,kimileri de yasaklıyo,bir şey olmaz:)

iyi akşamlar kızlar.kızımı ilk kez 4boyutluda gördüm.tombul yanakları var.3170g ve 47cm olmuş.1 kasım sezeryan tarihimiz.çok mutluyuzzzzz:64:[/QUOTE

Hay maşallah:)benimki 33 +4 te 2 kiloydu:)

Oy kurban olurum onu yaratana:)Ona,oy oyy nasıl heyecanlandım,hayırlı uğurlu sağlıklı mutlu olsun inşallah:):64::64::64:

ha işte birini daha kaybettik yani..

sende oraya yaz buraya yazma emi..

bende delireyim burdan..

Delirme delirme facede bir şey yok:)Pis .aka o:82:
Üzülme sen

karnım hayvani sertlikte gerilmiş davul gibi sağ ve soldan baskı oluo içerde
bu mudur kasılma?????
Bilmiyom ki...
Bazen bende de oluyo,nefes aldırmıyo:27:

Back
X