son zamanlarda çocuk aşağıya inip mideye baskı azaldığından iştah açılması normalmiş. benim hep açıktı gerçi de son zamanlarda iyice ağzım boş durmuyo, sürekli bişeyler atıştırıyorum. tuzlu bişey, tatlı bişey, sulu bişey derken yatana kadar yiyorum. 17 kilo aldım şu ana kadar

görenler "aaa ne güzel sadece karnın şişmiş diyo " ama gerçek göründüğü gibi değil. 20 yi kesin geçicem.

boyum da kısa bu kilo çok yani. ve aynen hemen uykum geliyo. ya çoğu kişi aynıdır zaten bence

sıkma canını normaaalll. az kaldı
ya komik gelecek belki ama beni küçüklüğümden beri hep ebru gündeş'e benzetirler. benziyoruz keratayla

babaannem annaannem akrabalar falan "ebru gündeş'i gördükçe sana özlemimizi gideriyoruz" derler

ama işin ilginç yanı daha çok hayatlarımızın akışı kesişiyo, saçlar aynı kesim aynı renk olmuş oluyodu tesadüf, ki ben fantazi müzik ve ebru gündeşi pek sevmem, takip etiğimden değil de tesadüf işte, neyse evlendiğimiz yıl aynıydı, tarihler bile yakındı -ama onun önceki evliliği- saçlar duvak falan, neyse ben hamile kaldığımı öğrendim haydaaa gazetede bi baktım o da hamile

bravo dedim. sonra kızı olacağını öğrendim, bizim de kız falan neyse. allaha şükür hastalığı hariç birçok şeyde böyle denk geldik. bu yaz da havaaalanında orda burda "aaa ebru gündeş mi" diye bakışlar fısıltılar duydum. hamile ya o da, kesin odur diye düşünüyolar

öyle işte şimdi de doğumunu duyunca heyecan yaptım. onunki geliyo bize daha var bakalım. benim de mecburi sezeryan.