2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
nurcum çayımı aldım, geldim. :68:Şimdi geçmişi okuyorum. :9: Bugün biraz geç kalktım da. Nihayet güzel bir uyku çekmişim. Güzel dediğim sırılsıklam olmuşum terden, en az 4 kere tuvalete kalktım. Ama 10 kere kalktığım günleri de bildiğim için, bu gece güzel bir geceydi. En azından dün çok sıkılıp gece güzel bir uyku çekince iyi geldi, unuttum sıkıntımı. :9: Şimdi geçmişi okuyup geliyorum.

Günaydın demeyi unutmuşum. Günaydın. :))

Son düzenleme:
bende de yok canım şimdilik tabi.. sık tuvalete gitmiyorum.. gece tuvalete uyanmıyorum mesela.. ama değişik bi huzursuzluk var 2 gecedir onun nedenini bilmiyorum..

dizimdeki ağrı var bide.. beni yaslı ninelere ceviren.

Ben de bi gariplik var diye düşünmeye başladım çatım doğuma hazırlamıyo kendini herhalde, senin diz ağrıların da havadan olabilir belkim karanlık nemli günler İstanbul'da malum, bir de uzanmıyosun sürekli oturuyosun iş yerinde Allah sana kolaylıklar versin canım

selam kızlar tünaydın
bugün son iş günüm:64:
allah nasip ederse yarın gidip raporumu alıyorum
ve artık evimdeyim rahat rahat yatıcam
hafta sonu halılarımı yıkamaya vercegim hepsini
çarşamba günüde temizlikçi alıcam
sonrada oğluşumun yatagını açıp hazırlayacagım buarada oğlumun
şifonyeride geldi kırmızı beyaz çok güzel olmuş temizleyip eşyalarını yerleştirecegim artık
birde kendimde agdacıya gittimmi artık dogurmak için hazırım

Ben de bi gariplik var diye düşünmeye başladım çatım doğuma hazırlamıyo kendini herhalde, senin diz ağrıların da havadan olabilir belkim karanlık nemli günler İstanbul'da malum, bir de uzanmıyosun sürekli oturuyosun iş yerinde Allah sana kolaylıklar versin canım

saol canım..

kac haftasonudur da dinlenemedim hic.. öğleden sonra izin alsam gitsem yatsam diyorum

hayırlısı gecer elbet...

canım sosyal hakların: toplam 16 hafta. ve bu 16 hafta maaşlı bir şekilde izinlisin. bunun uçarı kaçarı yok. patrona , müdüre kalmış birşey değil bu. sen merak etme. aksini yapamaz. şikayet edersin. yada sen edemem dersen bana bilgileri ver ben ederim :3: ama kesinlikle bu senin ve her çalışanın-memur,işçi ne olursa olsun- yasal hakkı. fazlası duruma göre değişir ama 16 hafta her türk vatandaşı çalışan bayanın hakkı.

izinli olduğum süreleri falan biliyorum canım onda sıkıntı yok. bazı firmalar maaşlarıda ödüyor benim sormak istediğim oydu. ssk dan alıyorsun ya zaten maaşın 2/3 ünü onun dışında maaş vericekmi onu sormak istemiştim. yoksa çalışmadığım sürede maaş verme zorunluluğu yok. babam ssk müd yar. o bilgilendiriyor benim :) sağol desteğin için...

ekimi bitirip işyerinden alayım maası diyosun yani.. mantıklı bencede..

bende 1 hafta geriden aldım ki 1 hafta daha sonrasına atayım kızımla 1 hafta daha fazla gecireyim.. keske 2 hafta yapsaymısım bayaramıda cıkarır 1 hafta da erken sezeryanla bütün dogum öncesini sonraya atarmısım.. dr kabul edermiydi 2 haftayı bilmiyorum tabi..

bizde yasak 37 den sonra calısamazsın.. banka kendisi diyor zaten git diye.. ceza kesilirmiş bankaya aksi halde..

bence sen teklif et kendisine.. sen izindeyken versin maasını her ay düzenli sskdan alınca kendisine verirsin.. eşimin işyeri personle magdur olmasın diye bu sekilde yapıyormus uygulamayı..

bende sskdan maasın aylık alınabileceğini öğrendim ama pendik ssk yapmıyormus.. iş göremez belgesini teslime gittiğimde konuscam madem öyle bi hakkım var nasıl vermiyorlar diye..

aynen canım ekim bitsin en azından diye düşünüyorum. bizim özel firma olduğu için sorun olmaz izinli görünsemde gidip gelirim yada şöylemi yapsam emin olamadım ondan benim bu seneden kalma 5 günüm var son hafta senelik izin diye kullansam olurmu acaba, bi araştırmak lazım.

maaşı 10 günlük periyotlardada alabiliyorsun. yani raporu veriyorsun ya 10 gün sonra 10 gün parası yatırılacak. babama söyledim o ayarlayacak inş

kızlar günayın galiba mantar enfeksiyonu oldum çok kötü akıntım var bu ikinci oluyor fitil kullanmak istemiyorum sirkeli su diyenler var hiç denedinizmi fayda gören varmı?ne olur hemen yazın.....

sirkeli su geçici çözüm oluyor. Fitil kullanmak istemediğim zamanlarda ben de kullanmıştım sirkeli suyu. Benimhem akıntım hem kaşıntım var. mecburen fitil kullanıyorum :( ama düzenli kullanmıyorum. işeyarayıp yaramadığından emin değilim. Sen hemen fitile başla ve düzenli kullan bence, kesin çözüm bu.

sevdebilge dizi izle buakşam kuzey güney var vakit geçer en azından sıkma canını, benim de en acı çektiğim şey yalnızlık evde yalnız kalmaktır. ben de izindeyim zaman geçmiyor haklısın. ben puzzle aldım netten, onunla vakit geçiricem,yapınca kızımın odasına asıcam yada evin herhangi biyerine. sen de yap, yada süsler yap bebişinin odası için. ter bezi ve ağız bezi diye ben tülbent kestirdim kumaşçıda onları dikiyorum yada etrafına batma çıkma yapıyorum tığ işi renkli renkli(aslında en son ilkokulda annem zorla yaptırmıştı dantel bana :) ama zaman geçsin hem yavrum için yaparım). ay ben boş duramam zaten de, aklıma gelen tavsiyeleri vereyim dedim canım. daha aklıma fikir gelirse yazarım.

Akşam ben de Kuzey Güney'i izledim. Artık o kadar sıkılmıştım ki telefonla herkesi aradım, uzun uzun konusmaya calıstım. Ama inadına herkesin de bi işi var, çabuk kapatmak istediler telefonu. :27: Ben de sıkıntıdan uzatıyorum "eee daha daha?" :9: Sonra dizi başladı da sıkıntım geçti. Onu izlerken eşim geldi. Ona trip atacaktım geç geldi diye, ama garibim zaten çok yorgundu. Öğrenciler biraz yormuş onu, bi de ben yormıyım dedim. :9: Sonra sabah geç gitti, dünü telafi etmek için. Birlikte kahvaltı yaptık. :21: Keyfim yerine geldi yani... Verdiğin tavsiyeler gerçekten güzelmiş, ben pek dantelden filan anlamam, annem sağolsun yapmış göndermiş, 20 tane filan ağız bezi, yok işte terlerse sırtına koymak için bez, yok bilmem ne bezi. Onları yıka ütüle baya bi zorlandım. Dikmeye dantellemeye kalksaydım ne olurdu bilemiyorum. :9: Puzzle olayına gelince ben nedense asla o tip şeyleri başlasam da bitiremem. Çok sabırsızımdır. Asla o tarz bir şeyin sonunu getirebildiğimi görmedim. Bana hemen sonuca ulaştıracak şeyler lazım. Kısa yoldan. :9: Bu sıkıntı da bundan kaynaklanıyor sanırım. Sabırsızım çok. :26: 9 ay nasıl bekliyorum, ben de bilmiyorum. :9:

35. haftada kontrole gittiğimde doktor çatına bakalım mı dedi? Yok dedim 37 de bakarsınız zaten korkuyorum ben dedim. O da beni sakinleştireceğine o zaman sen nasıl doğurcaksın dedi:47:Herhalde herkes korkuyodur, kızgınım doktoruma pazartesi gitcem bakalım nasıl olcak?stresi başladı şimdiden, crafty bugün gidecektin nasıl geçtiğini hemen yaz emi?

ASIfirari şimdi almışsındır bebişlerini kucağına inşallah. Rabbim hayırlı evlatlar eylesin. Sağlıkla büyütürsün inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, merak ettim valla şuan nasılsın. En kısa zamanda haber ver bize. Ay şaka maka az kaldı yav. Teker teker doğuruyoruz. :9:

herkese günaydın kasım annişleri dün kontrolum vardı eşimle hastaneye giderken kaza yaptık adam resmen arabasını önümüze kırdı tabi çok korkktuk ve ben biraz panik yaptım ama allahıma çok şükür verilmiş sadakamıız varmış bebeğime bişi olsaydı ben ne yapardım neyse allahtan kimseye bişey olmadı sadece arabada küçük bi hasaar var polisti tutanaktı derken hastaneye geç kaldık neyse en sonun da hastaneye ulaştık bunu sizlerle paylaşmak istedim oğluşumu gördüm yine ters dönmüş iki kere düzeldi şimdi yine ters duruyor doktorum eğer bu iki hafta içinde düzelmesse kasımın 4 ü yada 7 sinde sezeryan olur dedi ama dönerse vede çatı muayenizde hiç bir sorun çıkmazsa normal olur 19 kasıma kadar yani tam gününe kadar bekleriz dedi tabi ben biraz üzüldüm sezeryan olmasnı istemiyorum inşallah bebeğim bu iki hafta içinde tekrar döner bide bebeğim 34 üncü haftada 2014gr olmuş doktorum gayet normal dedi 3 350 ile 3 500 arası doğar dedi inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir allah hepimizi kaza ve belardan korusun gerçekten çok heyecanlanmaya başladım 1 ay sonra bebeğim doğacak inşallah adını aras koymaya karar verdık :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::21::49::36::36::36:

geçmş olsn cnm çok şükür iyisiniz

selam kızlar tünaydın
bugün son iş günüm:64:
allah nasip ederse yarın gidip raporumu alıyorum
ve artık evimdeyim rahat rahat yatıcam
hafta sonu halılarımı yıkamaya vercegim hepsini
çarşamba günüde temizlikçi alıcam
sonrada oğluşumun yatagını açıp hazırlayacagım buarada oğlumun
şifonyeride geldi kırmızı beyaz çok güzel olmuş temizleyip eşyalarını yerleştirecegim artık
birde kendimde agdacıya gittimmi artık dogurmak için hazırım

hadi gözün aydın darısı bize..

izinli olduğum süreleri falan biliyorum canım onda sıkıntı yok. bazı firmalar maaşlarıda ödüyor benim sormak istediğim oydu. ssk dan alıyorsun ya zaten maaşın 2/3 ünü onun dışında maaş vericekmi onu sormak istemiştim. yoksa çalışmadığım sürede maaş verme zorunluluğu yok. babam ssk müd yar. o bilgilendiriyor benim :) sağol desteğin için...

aynen canım ekim bitsin en azından diye düşünüyorum. bizim özel firma olduğu için sorun olmaz izinli görünsemde gidip gelirim yada şöylemi yapsam emin olamadım ondan benim bu seneden kalma 5 günüm var son hafta senelik izin diye kullansam olurmu acaba, bi araştırmak lazım.

maaşı 10 günlük periyotlardada alabiliyorsun. yani raporu veriyorsun ya 10 gün sonra 10 gün parası yatırılacak. babama söyledim o ayarlayacak inş

hangi sskda baban..

Son düzenleme:
Benim eşim de inşaat mühendisi, sen devlettesin sanırsam, benim koca da gircek bu sene kpss'ye sen kaçla girdin sorablir miyim acep?
Bir de bugün çok sessiz gördüm seni, yazdıklarını okumak çok zevkli bugün vukuat yok sanırsam

Benim eşim de inşaat mühendisi, sen devlettesin sanırsam, benim koca da gircek bu sene kpss'ye sen kaçla girdin sorablir miyim acep?
Bir de bugün çok sessiz gördüm seni, yazdıklarını okumak çok zevkli bugün vukuat yok sanırsam

kuzum ben 90la gırmıstım ama 2008 yılında,
2006da savunma bakanlıgına 74le gırmıstım :27:

bugun mudurumuz ızınlı dıye işler bana kaldı,
6 aydır bıseye surmedıgım ıcın her yeri çıfıt çarşısına çevirdim toparlamaya calısıyom :27:

Raporla çalıştığım için sanırsam bütün saçma salak işler beni buluyor. Ya anlayışsız insanlar bana mı denk geliyor. Resmen raporu yaktırcaklar bana. Sinir olmayım diyorum oğluma zarar gelmesin diye ama inadına üstüme geliyorlar ya:( şu ay sonu gelsin artık...

Merhaba kızlar,

Hep takip ediyorum sizi ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadm.

Oğluşum dönmedi ve de babası gibi biras koca kafa:) Doktorumuz sezeryan için 01.11.2011 e gün werdi.Çok çok heyecanlıyım hergün rüyalarıma girio nası olcak ameliyat,kime benzicek ,sütüm gelicekmi,çok mu gazlı olcak...Çok strese grdm :(

Son zamanlarda hareket etmek de zorlaştı bu koca göbüşlee.Çok kilo almadım ama bn de eski günlerimi özledm.Etrafa baktıkça sumo gibi hissediyorum kendimi:(

Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi ...

Ay ne kadar güzel zamanın gelmiş.bende artık oğluşumu merak eder oldum.ama bizim daha yaklaşık 1ay var.rabbim sağ salim kurtarsın,sağlıkla kucağına alırsın işllh.

Selam kizlar nasilsiniz bgün yazmak istedim size yarin saat 8de bebislerim kucagimda olacak
ALLAH izin verirse darisi basiniza insallah

Bir an önce ne olduğunu yazsan da öğrenebilsek,çatlıcaz:)
Maşallah diyelim şimdiden:)

son zamanlarda çocuk aşağıya inip mideye baskı azaldığından iştah açılması normalmiş. benim hep açıktı gerçi de son zamanlarda iyice ağzım boş durmuyo, sürekli bişeyler atıştırıyorum. tuzlu bişey, tatlı bişey, sulu bişey derken yatana kadar yiyorum. 17 kilo aldım şu ana kadar :53: görenler "aaa ne güzel sadece karnın şişmiş diyo " ama gerçek göründüğü gibi değil. 20 yi kesin geçicem. :49: boyum da kısa bu kilo çok yani. ve aynen hemen uykum geliyo. ya çoğu kişi aynıdır zaten bence :1: sıkma canını normaaalll. az kaldı

ya komik gelecek belki ama beni küçüklüğümden beri hep ebru gündeş'e benzetirler. benziyoruz keratayla :1: babaannem annaannem akrabalar falan "ebru gündeş'i gördükçe sana özlemimizi gideriyoruz" derler :51: ama işin ilginç yanı daha çok hayatlarımızın akışı kesişiyo, saçlar aynı kesim aynı renk olmuş oluyodu tesadüf, ki ben fantazi müzik ve ebru gündeşi pek sevmem, takip etiğimden değil de tesadüf işte, neyse evlendiğimiz yıl aynıydı, tarihler bile yakındı -ama onun önceki evliliği- saçlar duvak falan, neyse ben hamile kaldığımı öğrendim haydaaa gazetede bi baktım o da hamile :46: bravo dedim. sonra kızı olacağını öğrendim, bizim de kız falan neyse. allaha şükür hastalığı hariç birçok şeyde böyle denk geldik. bu yaz da havaaalanında orda burda "aaa ebru gündeş mi" diye bakışlar fısıltılar duydum. hamile ya o da, kesin odur diye düşünüyolar :52: öyle işte şimdi de doğumunu duyunca heyecan yaptım. onunki geliyo bize daha var bakalım. benim de mecburi sezeryan. :1:

Demek bizim topikteki aranan kişi sendin,biz de Ebru sen misin diye kimlerden kimlerden şüphelendik:)

Back
X