2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızçeler napıyorsunuz ben iyiyim çok şükür. az önce mersinlinin hediyesini hazırladım. yarın kociş yolluycak. rahatsız olunca biraz geç kaldım. Asifirari doğurmuş sanırım normal mi sezer mi??

birde doktor göğsümin altına bastırdı niye öyle yaptı bir bileniniz var mı aşağılanmış diyemi baktı acaba?

benim doktorda bugün aynısını yaptı göbüşle göğüsümün arasındaki boşluğa bastırdı yanlardan karnımada baktı hafiften eh dedi nolmuş dedim bende bişey demedi sonra kasıklarımızın ordaki kemikler varya adı neyse artıkın cahil ben :D onları gösterdi buran biraz geniş buna güveniyorm çatı konusunda ded daha çaty muayanesi yapmadı ama normal doğum için öyle kontrol etti heralde anlamadım

kızçeler napıyorsunuz ben iyiyim çok şükür. az önce mersinlinin hediyesini hazırladım. yarın kociş yolluycak. rahatsız olunca biraz geç kaldım. Asifirari doğurmuş sanırım normal mi sezer mi??

canım sezeryan oldu sanırsam dün bugün için 8de bebişlerim kucağımda olcak inşlh yazmıştı ama bildiğim kadarıyla hala haber yok sağ salim kavuşmuştur meleklerine inşlh iyidirler..

Allahım yattığım yerden kalkamıyorum...
dün bi doktora gittim 3 saat toplam yol...
dolaş derken hala düzelemedim...
kolum kalkmıyor...

dün doktordaydık...bebeğim 2850 gr..
açılma yok...
nst de sancı yok...
kordon dolanmış bir kere normal doğuma engel değil dedi...
bizim çatı muayenesi doğum başladıktan sonra yapılacak...

benim bebeğimin de boynunda kordonu var doktorum normal doğuma engel değil dedi ama ben korkuyorum yine de bir de 39. haftam bayram haftası bayram tatilinde hastahane durumu nasıl olur bilmiyorum kafam çok karışık bu yüzden sezeryan olucam sanırım

Son düzenleme:
kızlar mrh,herkesin bebişi hayırlı olsun,ben 38.haftadayım özel hastaneye gidiyorum sezeryan istediğimi söylediğim halde alttan bakıcam diye tutturdu doktorum korktuğumu vajinuspus olduğumun söyledim halde haftaya gel bakalım diyor ne salak kadın ya baktırmıcam diyorum,direk sezeryan yapma yetkisi yokmu anlamadım rapor falan mı yazcak,bilginiz var mı acaba acil yazar mısınız çok sağolun

Son düzenleme:
mrb kızlar
ya benım ıkı gundur gobegım baya asagı ındı sankı kuculdu gıbıde gelıo burnumda kocaman oldu.
bu dogum olayında gobek kacgun onceden asagı ınerkı.....
korkmaya basladım ben sezeryan olacam ama daha 10 gunum var bıde erken gelıp sancıyıda cekmek ıstemıyorum....

kızlar mrh,herkesin bebişi hayırlı olsun,ben 38.haftadayım özel hastaneye gidiyorum sezeryan istediğimi söylediğim halde alttan bakıcam diye tutturdu doktorum korktuğumu vajinuspus olduğumun söyledim halde haftaya gel bakalım diyor ne salak kadın ya baktırmıcam diyorum,direk sezeryan yapma yetkisi yokmu anlamadım rapor falan mı yazcak,bilginiz var mı acaba acil yazar mısınız çok sağolun

benim bir bilgim yok bu konuda canım. yardımcı olamıyacağım:30:

mrb kızlar
ya benım ıkı gundur gobegım baya asagı ındı sankı kuculdu gıbıde gelıo burnumda kocaman oldu.
bu dogum olayında gobek kacgun onceden asagı ınerkı.....
korkmaya basladım ben sezeryan olacam ama daha 10 gunum var bıde erken gelıp sancıyıda cekmek ıstemıyorum....

mrh aynen 38 haftadayım,aşagıda kızım ama doğum kanalına girmemiş,hatta geçen perşembe pembe nişanım bile geldi,direk sezeryan istiyorum doktorum haftaya görüşelim diyip duruyo,normali düşünmüyorum bile ama anlatamıyorum

benım dr mda benı zorladı sezeryan ıstedıgımı soledıgım halde catı muayenesı normal dogum olarak zorladı hatta bebgın kafası buyuk oldugu halde bakalım nbı dedı bende acayıp bu catı muayenesınden korkuodum ama kacamadım catı muayenesı oldum tabıkı cok genıs cıkmadı yıne sezeryana kaldık...
ama bu rapor olayını bılmıom hıc

canım özel hastanelerde isteğe bağlı sezeryan yapıyolar sadece fiyat farkı oluyo ama senin için zaten normal doğuma engel bi sorunun varsa zorunlu sezeryana girdiğinden fiyat biraz daha azalıyor. rapor yazmak için yapmak istiyo olabilir.

rahim yolunu ölçücektir belki...eğer çocuk çok aşağı inmiş,rahim ağzına baskı yapıyosa seni bilgilendirmek,belki de normal sezer tarihinden daha önce alma ihtimalinden bahsetmek içindir...bende sezerim ama dr alttan bi kere baktı geçen hafta ve rahim yolumun çoookk kısaldığını bebeğin çok baskı yaptığını,bu yüzden sürekli uzanmam gerektiğini,yoksa bebeğin doğum yolunu açacağını söyledi..ben 35. haftadayım daha yani..

çok teşekkür herkese,300 tl ödicem sezeryana ama gerekirse 500 de veririm diyorum,yeterki muayene etmesin ya,29 ekime gün ver dedik hanım efendiye daha erken diyo 40.haftam 3 kasım,haftaya kontrolden kaça bilirim çatı muayenesinden yani zaten kızımız bugün 3400 çıktı ve zaten koca kafalı diye kendi söylesi 34 cm maşallah ta,napim

Allahım yattığım yerden kalkamıyorum...
dün bi doktora gittim 3 saat toplam yol...
dolaş derken hala düzelemedim...
kolum kalkmıyor...

dün doktordaydık...bebeğim 2850 gr..
açılma yok...
nst de sancı yok...
kordon dolanmış bir kere normal doğuma engel değil dedi...
bizim çatı muayenesi doğum başladıktan sonra yapılacak...

benim bebeğimin de boynunda kordonu var doktorum normal doğuma engel değil dedi ama ben korkuyorum yine de bir de 39. haftam bayram haftası bayram tatilinde hastahane durumu nasıl olur bilmiyorum kafam çok karışık bu yüzden sezeryan olucam sanırım

sadece doğum başlayınca kalp atışlarını daha sık dinlememiz lazım ve doğumda bi müdahale yapmam lazım dedi...
ben sordum bayramda buradayım dedi ama bakalım...benim 40. haftam bayrama geliyor...

Back
X