- Konu Sahibi bebegim_01
- #32.841
yarın kim dogum yapıyo![]()
ilgimdısı yapıcakmış yarın önceki sayfalarda yazmıs bende ordan gördüm no panikkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyyy ne güzel ama haftası vardı sankı problem yoktur inşallahilgimdısı yapıcakmış yarın önceki sayfalarda yazmıs bende ordan gördüm no panikkkk![]()
akşam 7 de ilgimdisi doğum yapıyor
anneler
dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum
kuzum çok erken değil mi yaaa
valla 38+ lı bi tarih olaydı keşke şu son hafta beyin gelişimi açısından çok önemli diolar
dr ne zaman dönecek ki
aman neyse saçmaladım bende dr dan ii mi bilcem riske atacak hali yok ya
hayırlı uğurlu olsun
hangi hastanede doorcan söle de takip edelim alaramızı
çatımı çatmadı baha
kafasını sokmuş iice dedi
haftaya perşembe 15:00 de gideceğim tüm tahlillerim yapılacak epidural için konuşulacak vs vs
sanırım dananın kuyruğu haftaya kopacak
keşke ağda yapmasaydım bu hafta
gollum;bella_83,SevdeBilge;kahireden_ibrahim_pasa;nur22sen,zuzuipek,trawma;Burcu_zdmr;
kızlarr darısı hepınızın basına... ıyı dılekelrınız ıcın cok cok tesekkur ederım... duanızı eksık tmeyın ınsallah kucagımda goreyım...
18 ekım salı olsaydı 38+3 olucaktı .... ama dr um 15 gun kdr yok ve ben kalp hastasıyım daha oncede yazmıstım... sancı cekmem mumkun degıl crafty... Allah a emanet yavrum... ınsallah saglıkla gelsın kucagıma... darısı hepınızın basına.. buarada bn ssk da yapıcm canım dogumu sanırım takıp etmenız mumkun olmuycak.. ama bn mjutlaka bırınıze msj atarım yada olmadı esım yada kardesım buaraya yazar..
sonundaa;fatmakoca;lifeisnoteasy;fdmozdmr;metu18;superlady;asli_1981;afratafrafra;mariii;
kızımda da bndede bır problem yok cok sukur kızlar... kendı dr umda dogum yapmak ıstemıstım... normalde salı gunuydu yanı 5 gun snra ama semınerı cıktı 15 gun kdr yok.. ve rıske atmak ıstemedık nasıpse yarın aksam bu saatlerde kucagımda olucak mınıgım... duanızı eksık etmeyın bnm ıcın...
gollum;bella_83,SevdeBilge;kahireden_ibrahim_pasa;nur22sen,zuzuipek,trawma;Burcu_zdmr;
kızlarr darısı hepınızın basına... ıyı dılekelrınız ıcın cok cok tesekkur ederım... duanızı eksık tmeyın ınsallah kucagımda goreyım...
18 ekım salı olsaydı 38+3 olucaktı .... ama dr um 15 gun kdr yok ve ben kalp hastasıyım daha oncede yazmıstım... sancı cekmem mumkun degıl crafty... Allah a emanet yavrum... ınsallah saglıkla gelsın kucagıma... darısı hepınızın basına.. buarada bn ssk da yapıcm canım dogumu sanırım takıp etmenız mumkun olmuycak.. ama bn mjutlaka bırınıze msj atarım yada olmadı esım yada kardesım buaraya yazar..
sonundaa;fatmakoca;lifeisnoteasy;fdmozdmr;metu18;superlady;asli_1981;afratafrafra;mariii;
kızımda da bndede bır problem yok cok sukur kızlar... kendı dr umda dogum yapmak ıstemıstım... normalde salı gunuydu yanı 5 gun snra ama semınerı cıktı 15 gun kdr yok.. ve rıske atmak ıstemedık nasıpse yarın aksam bu saatlerde kucagımda olucak mınıgım... duanızı eksık etmeyın bnm ıcın...
mrb kızlar bugün doktordaydık oğluşum 2700 gr 49 cm olmuşkalp atışı suyu iyi dedi doktor plesantası yaşlanmaya başlamış dedi ama hala dönmemiş 1ay öncede dönmeye başlamış başı yanda döncek yavaş yavaş dedi hala aynı galiba bu velet dönmiycek şimdi kafama onu taktım daha var ama 1 ayda dönemedi gitti içerde fink atıp duruo bi dogru yolu bulamadı sıpam yaa
iyi akşamlar kızlar, İLGİMDIŞI inşallah bebişini sağsağlim kucağına alırsın dualarımız seninle![]()
kızlar benim kasılmalarım çok oluyo ya sizin hangi sıklıkla oluyo acaba ???
on onbeş dakikada bir taş gibi oluyor bazen yarım saatte bir çok değilmi buu ?? nefesim kesiliyo birde öyle kasıldığında :44:
slm kızlar bende dün dr a gittim kızım 2430 grm olmuş 35 haftalık dedi doktor 17 kasım doğum gözüküyor ama o zamana kadar kalmaz heralde dedi bayramda önce yine kontrolüm var ,kilosu için biraz zayıf dedi sizce nasıl?:26:
slm kızlar bende dün dr a gittim kızım 2430 grm olmuş 35 haftalık dedi doktor 17 kasım doğum gözüküyor ama o zamana kadar kalmaz heralde dedi bayramda önce yine kontrolüm var ,kilosu için biraz zayıf dedi sizce nasıl?:26:
canım benim kız pazartesi 2350 di ve dr kilosu gayet ii dedi.. seninki niye zayıfmıs..
neden o güne kalmaz dedi sezeryan mı düşünüyosun
kilo olayı her bebekte farklı oluyormuş endişe etme boşuna doğduktan sonra alır annesi,muz,badem,ceviz ve süt kilo aldırıyomuş bol bol ye!