2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bebeklere kavuşmaya başladık :) Doğum yapmış ve yapacak arkadaşlara tekrar Allah kolaylık versin diliyorum.
Çok heycan verici, ortalama 9 ayda kendimizi bebek sahibi olmaya hazırlıyoruz ama belki ansızın bir günde hayatımızın önemli bir dönüm noktasını yaşamanın heyecanı, telaşı hazırlanmakla bitmiyor...

Buarada ben iki farklı doktora gidiyordum. Bir doktorum multivitamin, magnezyum ve demir ilacını devamlı kullanmamı söylerken diğer doktorum beslenebiliyorsan birşey almana gerek yok yapılan araştırmalarda normal beslenebilen annelerin sadece omega3 kullanımının bebeklerin gelişimini olumlu etkilediği yönünde bulgular var o da arada balık yiyorsan ilaç şeklinde ben vermiyorum dedi...ben de hamileliğim boyunca multivitamini 7 gün, magnezyumu 2 gün kullandım bacaklarımda hiç kramp yaşamadığım için onu da bıraktım. Demir değerlerim arada düşük çıktığı için onu iki kutu kullandım ama düzensizdi..

hafif ağrısız kasılmalarım olmaya başladı onun için magnezyuma tekrar başladım-ki doktorum hala alıyorum diye bilio diye birşey söylemedim-iki doktora gitmek bazen pek iyi olmuyor :) , anladığım kadarı ile magnezyum bu karın bölgesindeki kasılmalara iyi gelebilir? doğru muyum bu konuda? sizler alıyormusuz?

Princess
buarada sana birşey sormak istiyorum. öncelikle ağrıların vardı umarım şimdi iyisidir. hastaneye gitcem dedin ben de sana bunu sorcaktım. bir yakınım 6aylık hamile ve ingilterede yaşıyor, senin sağlık sorunların olduğu için mi rahat hastaneye gidebiliyorsun yoksa gittiğin hastane mi iyi. bahsettiğim yakınım burdaki sağlık ocağı tarzında GP dediği yere gidiyor daha çok, hamileliği boyunca sanırım 2 defa hastaneye gitti o seferlerde kadın doğumcu gördü onu bir defa ultrasona girdi 2li test dönemi idi, GP de ya pratisyen hekim yada ebelere gidiyor. bir ağrısı, sıkıntısı olduğunda hastaneye git dediğimde gittiğinde ilgilenmiyorlar, işlemler uzun sürüyor diye hastaneye gitmediğini söylüyor. yaz döneminde burdayken birçok kontrolünü burdaki hastanelerde yaptı, cinsiyetini öğrendi gitti.senden bahsettiğimde merak etti hangi hastaneye gittiğini, onlar enfield da oturuyor. hastane ve kontrollerle ilgili önerebileceğin birşey var mı, bilgi verirsen çok makbule geçer...uzattım kusura bakmayın :40:

mrb kızlar bugün doktordaydık oğluşum 2700 gr 49 cm olmuş :nazar: kalp atışı suyu iyi dedi doktor plesantası yaşlanmaya başlamış dedi ama hala dönmemiş 1ay öncede dönmeye başlamış başı yanda döncek yavaş yavaş dedi hala aynı galiba bu velet dönmiycek şimdi kafama onu taktım daha var ama 1 ayda dönemedi gitti içerde fink atıp duruo bi dogru yolu bulamadı sıpam yaa

gollum;bella_83,SevdeBilge;kahireden_ibrahim_pasa;nur22sen,zuzuipek,trawma;Burcu_zdmr;

kızlarr darısı hepınızın basına... ıyı dılekelrınız ıcın cok cok tesekkur ederım... duanızı eksık tmeyın ınsallah kucagımda goreyım...

kuzum çok erken değil mi yaaa
valla 38+ lı bi tarih olaydı keşke şu son hafta beyin gelişimi açısından çok önemli diolar
dr ne zaman dönecek ki
aman neyse saçmaladım bende dr dan ii mi bilcem riske atacak hali yok ya
hayırlı uğurlu olsun
hangi hastanede doorcan söle de takip edelim alaramızı

çatımı çatmadı baha
kafasını sokmuş iice dedi
haftaya perşembe 15:00 de gideceğim tüm tahlillerim yapılacak epidural için konuşulacak vs vs
sanırım dananın kuyruğu haftaya kopacak
keşke ağda yapmasaydım bu hafta

18 ekım salı olsaydı 38+3 olucaktı .... ama dr um 15 gun kdr yok ve ben kalp hastasıyım daha oncede yazmıstım... sancı cekmem mumkun degıl crafty... Allah a emanet yavrum... ınsallah saglıkla gelsın kucagıma... darısı hepınızın basına.. buarada bn ssk da yapıcm canım dogumu sanırım takıp etmenız mumkun olmuycak.. ama bn mjutlaka bırınıze msj atarım yada olmadı esım yada kardesım buaraya yazar..

sonundaa;fatmakoca;lifeisnoteasy;fdmozdmr;metu18;superlady;asli_1981;afratafrafra;mariii;

kızımda da bndede bır problem yok cok sukur kızlar... kendı dr umda dogum yapmak ıstemıstım... normalde salı gunuydu yanı 5 gun snra ama semınerı cıktı 15 gun kdr yok.. ve rıske atmak ıstemedık nasıpse yarın aksam bu saatlerde kucagımda olucak mınıgım... duanızı eksık etmeyın bnm ıcın...

gollum;bella_83,SevdeBilge;kahireden_ibrahim_pasa;nur22sen,zuzuipek,trawma;Burcu_zdmr;

kızlarr darısı hepınızın basına... ıyı dılekelrınız ıcın cok cok tesekkur ederım... duanızı eksık tmeyın ınsallah kucagımda goreyım...

18 ekım salı olsaydı 38+3 olucaktı .... ama dr um 15 gun kdr yok ve ben kalp hastasıyım daha oncede yazmıstım... sancı cekmem mumkun degıl crafty... Allah a emanet yavrum... ınsallah saglıkla gelsın kucagıma... darısı hepınızın basına.. buarada bn ssk da yapıcm canım dogumu sanırım takıp etmenız mumkun olmuycak.. ama bn mjutlaka bırınıze msj atarım yada olmadı esım yada kardesım buaraya yazar..

sonundaa;fatmakoca;lifeisnoteasy;fdmozdmr;metu18;superlady;asli_1981;afratafrafra;mariii;

kızımda da bndede bır problem yok cok sukur kızlar... kendı dr umda dogum yapmak ıstemıstım... normalde salı gunuydu yanı 5 gun snra ama semınerı cıktı 15 gun kdr yok.. ve rıske atmak ıstemedık nasıpse yarın aksam bu saatlerde kucagımda olucak mınıgım... duanızı eksık etmeyın bnm ıcın...

kimbilir nasıl heycanlısındır..bu gece ben bile uyuyamam hep aklımda olursun..dualarımız senınle canım...

kimbilir nasıl heycanlısındır..bu gece ben bile uyuyamam hep aklımda olursun..dualarımız senınle canım...

ilgimdisi, canım şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inş... habersiz bırakma bizi...

mrb kızlar bugün doktordaydık oğluşum 2700 gr 49 cm olmuş :nazar: kalp atışı suyu iyi dedi doktor plesantası yaşlanmaya başlamış dedi ama hala dönmemiş 1ay öncede dönmeye başlamış başı yanda döncek yavaş yavaş dedi hala aynı galiba bu velet dönmiycek şimdi kafama onu taktım daha var ama 1 ayda dönemedi gitti içerde fink atıp duruo bi dogru yolu bulamadı sıpam yaa

döner döner telas yapma..

masallah oğlusuna..

duamız seninle ve kızınla canım..
güzel haberlerini bekliyoruz..

iyi akşamlar kızlar, İLGİMDIŞI inşallah bebişini sağsağlim kucağına alırsın dualarımız seninle :emir_bebek:
kızlar benim kasılmalarım çok oluyo ya sizin hangi sıklıkla oluyo acaba ???
on onbeş dakikada bir taş gibi oluyor bazen yarım saatte bir çok değilmi buu ?? nefesim kesiliyo birde öyle kasıldığında :44:

slm kızlar bende dün dr a gittim kızım 2430 grm olmuş 35 haftalık dedi doktor 17 kasım doğum gözüküyor ama o zamana kadar kalmaz heralde dedi bayramda önce yine kontrolüm var ,kilosu için biraz zayıf dedi sizce nasıl?:26:

iyi akşamlar kızlar, İLGİMDIŞI inşallah bebişini sağsağlim kucağına alırsın dualarımız seninle :emir_bebek:
kızlar benim kasılmalarım çok oluyo ya sizin hangi sıklıkla oluyo acaba ???
on onbeş dakikada bir taş gibi oluyor bazen yarım saatte bir çok değilmi buu ?? nefesim kesiliyo birde öyle kasıldığında :44:

canım ben ayırt edemiyorum ki

kasılmamı kızımın poposumu ama canımın acıdıgı kesin..

aksamları daha sık oluyor..

gündüz işte anlamıyorum pek.. daha nadir bir sertleşme oluyor

22 ekimde randevum o zaman nst ye girecekmişim.. bakalım neymiş..

slm kızlar bende dün dr a gittim kızım 2430 grm olmuş 35 haftalık dedi doktor 17 kasım doğum gözüküyor ama o zamana kadar kalmaz heralde dedi bayramda önce yine kontrolüm var ,kilosu için biraz zayıf dedi sizce nasıl?:26:

canım benim kız pazartesi 2350 di ve dr kilosu gayet ii dedi.. seninki niye zayıfmıs..

neden o güne kalmaz dedi sezeryan mı düşünüyosun

kilo olayı her bebekte farklı oluyormuş endişe etme boşuna doğduktan sonra alır annesi,muz,badem,ceviz ve süt kilo aldırıyomuş bol bol ye!

canım benim kız pazartesi 2350 di ve dr kilosu gayet ii dedi.. seninki niye zayıfmıs..

neden o güne kalmaz dedi sezeryan mı düşünüyosun

hayır sezeryan değil ilk doğumum olacak ama bilmiyorum niye öyle dedi :)

kilo olayı her bebekte farklı oluyormuş endişe etme boşuna doğduktan sonra alır annesi,muz,badem,ceviz ve süt kilo aldırıyomuş bol bol ye!

evet zaten zayıf doğan bebek daha iyi kilo alır diyorlar hayırlısı sağlıklı olsunda

Back
X