- Konu Sahibi bebegim_01
- #32.981
git canım ne olur ne olmaz sen önlemini al. büyük ihtimalle nst ye girceksin ve gerekirse ilaç vercekler 37 den önce gelmesini engellemek için.kızlar kasılmalarım 15 dk bir doktora gitme vaktim geldimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git canım ne olur ne olmaz sen önlemini al. büyük ihtimalle nst ye girceksin ve gerekirse ilaç vercekler 37 den önce gelmesini engellemek için.kızlar kasılmalarım 15 dk bir doktora gitme vaktim geldimi?
kızlar kasılmalarım 15 dk bir doktora gitme vaktim geldimi?
hepiniz delisiniz beaaa
deli kadınların içinde kaldım :)
seviorum sizi dengesiz pisluklar![]()
canım sana geçmş olsun. inş. br daha böyle korkular yaşamazsın. Amin...
Kizlar selam,bende simdi doktordan geldim.Cok sükür hersey yolunda,benim akilli bebisim söz dinlemis bu hafta nihayet dönmüsBasi hazneye girdi dedi doktor,bundan sonra dönebilme ihtimali var ama pek dönmezler artik dedi,insaallah.Biz biraz minismisiz,2400gr olmus bu hafta.BIraz idrarda iltihap cikti.Bizden son haberler böyle,insaallah hepimizden böyle güzel haberler duyariz.
günaydın kızlar..
1 günü daha atlatık çok şükür..
ben eşimden yana çok şanslıyım gerçekten..2 gebeliğimde de her kontrolümde beraber gittik,her nazımı sinirimi çeker,ev işi yapar,yemek diye tutturmaz,kızımı alır dışarı çıkar dinlenmem için..hatta bakıcıyı aramış dün gece yarın 11 gibi Asya'yı alın,hanım dinlensin çok yoruyo demiş..dün kontroldeykende farkettim,10 kadın varsa 7 si ya yalnız gelmiş yada bi yakınıyla..eşim gerekirse görevden izin alıyo ama beni hiç yalnız bırakmıyo..1 kere bile dolmuşa binmişiliğim yoktur..arabamız olsun olmasın mutlaka bulur,iznini alır arabayla getirir götürür...aileden yana çok şanssızım ama allah eşimden yana bonkör davranmış:))) yoksa çekilmezdi hayatım....
şu bebişlerşmizi de sağlıkla vakitlice alalım inşallah kucağımıza...
ay bu arada kaynanam dün aramış diyo ki,
kurban için kurbanlık ayırttıydık,e nasıl getircez taa alanyaya nasıl etcez bilemedik!!!!
dedim,kesip yiyip öyle gelsinler..kurban etinin mangaldaki hayaliyle kurban kesiyolar...1 saat bile dinlendirmeden sofralar kuruluyo yiyip içip dağılıyolar,bayramlaştıklarını bile görmedim geçen kurban gittiğimde..bağrık çığrık bayram ediyolar..
eşime de dedim zorla geliyo gibiler,lazım değil, zorlamasınlar dedim..sanki asyayı doğurduğumda başımda,eşimden başka bi allahın kulu vardı!
mrb bacıcanlar noluyo size bakem kocalarla araları ii tutun kıs accık daha sıkın dişinizi onların eline kalcas valla o zman onlar bize göstermesin günümüzübu arada kızlar o kasılmalar bende gün içinde bebişin hareketinden daha çok oluyo kasılmadan geçen günüm yok 2 haftadır falan dün doktora söledim önemsemedi onlar normal artık 37lerde dahada artıcak dedi nst falanda yapmadı benim doktor biraz rahat bende ona uydum artık takmıyorum ama sizi böle okuyunca acaba bende gitmelimiyim başka doktora diyorum
benim odada çok büyük değil ama, dolabı iki kapılı zaten küçk bi şifonyeri var, yatak olarak ta park yatak aldım, o yüzden oda baya boş duruyo..park yataktan çıkınca bi baza alırız diye düşündük.. en az 3 sene parkta yatacak, severse tabi:)
bide kızlar doktor bana yürüyüş yap dedi 2 hafta önceki kontrolümde çatım genişlesin rahat açılsın diye ama ben en fazla yarım saat yürüyebiliyorum normalde biyere giderken bile bazen bi adım atıp kalıyorum öyle kasığıma ve pıtışa çok fena agrı giriyo adım atamıyorum bu 2 hafta içinde 10gün falan yürümüşümdür yani o da en fazla yarım saat siz napıosunuz yürüyüş yapabiliyomusunuz
gelince haber vermeyi unutma canımcvp veren arkadaşlar saoln.bize hastane yolu gözüktü.hepiniz allaha emanet oln
arkadaşlar üzmeyin kendinizi, yaşanmış bir tatktik,bende aynı şeyleri ilk gebeliğimde yaşadım.Mesela bulaşık makiması boşalacaksa '' hayatım ben üst katı boşalttım sende alt katını boşaltır mısın eğilemiyorum'',çamaşır asılacaksa sepeti taşıtarak başlayın.Eğer bunları şimdiden öğretmeye başlamazsanız bebeğin bütün sorumluluğunu tek başınıza üstlenmek zorunda kalırsınız.Tatlı tatlı halletmeye çalışın,bi ucundan tutmaya başlarlarsa eşleriniz devamı gelir:26::26::26:
bana batıyo artık odunlugu,
egılemıyorum bulasık makınasını bosalt dıyorum hemen dudagını bukuyo
annemın yanında kedı gıbı,
yapsın bakayım onun yanında da paralasın annem onu![]()
bende fazla yürümüyorum. ama yürüdükçe kasık ağrım geçiyor benim. yani seninkinin tam tersi![]()
cvp veren arkadaşlar saoln.bize hastane yolu gözüktü.hepiniz allaha emanet oln
diyene bak haaha..
yeni uyandın değil mi..