2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok canım yokk değil ben denizciden vazgeçtim ..diğer odayı istedikk eskilerde resim paylaşmıştım gördünmü bilmiyorum..
detaylarda maviler olcak..banada denizciye daha çok uyar gibi geldi ama napalım artık..

oda mavi isede yakısır zaten..

perdesini neden beğenmedin..

nasıl bişeydiki

:33:

ayni vaziyetteyim bebeklerin ilk oyuncagi bizim mesanelermis dun doktorum dedi ve bugun kaan kocatepenin sitesinde sayfanin asagisindaki resmi gordum buraya copy-paste yapamadim izin vermedi site...

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 38.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

ben varım ben lunaaaa..
şimid wc ye gidiyorum çıkıyorum 2 dakika sonra sıkışıyorum...
yine gidiyorum bi damla yok...
ama huzursuzluğu çok...:52:

yaw resmen benimki de taciz ediyor demin resmen altıma kacırdım sandım tuvalete gittim bir sey yok :))
fotoya da bayıldım ilk oyuncagı mesaneymis cok guldum:1:

Kızlar yarın bizim kontrolümüz var gzl haberlerle gelirim inş..

bizim odamızın eksikleri tamamlandı sayılır yalnız oda eksik :) umarım dedikleri zamanda getirirler 20 ekimde..yalnız perdeyi hiç beğenmedim oda geldiğinde takıp resim paylaşırım ..
artık bi yere çıkamıyorum eşim dün çağanın odasının halısını almış az önce face dede paylaştım..
ocuk Odas Hallar ocuk Hals Gltekin Hal Hindistan Akrilik 510108 - www.halimodelleri.com

umarım odayla uyacak..gezecek görecek zamanım kalmadı artık..
canım gule gule kullan :nazar:

oda mavi isede yakısır zaten..

perdesini neden beğenmedin..

nasıl bişeydiki

çok gezdim fatmaa perde içinn,, mekanizmalımı düz tülmü gidip geldim ben mavi tül istiyodum ama beğendiklerim çok pahalıydı..sonra baktım bulamıyorum istediğimi içinde mavi ve krem mini kareler olan bi model beğendim ama istediğim gibi olmadıı yanlarına fon yaptırmadan bişeye benzemeyecek..basit geldi bana annemler ii diyo ama oda gelsin bakıcamm ..benim az zamanım kaldı 1 kasımda Allah izin verirse kavuşacağız inş..kasılmalarım var alt kısımdan damar çekiliyoo sankii..çıkamıyorum biyere..Sağlıkla gelsinde yavru kuşş bakıcam sonra gene ..

hey ladies icindeki dana yuzunden neredeyse altına kacırmak uzere hissiyatı yasayan parmak kaldırsın cok feci bir duygu!:32:
ama afedersiniz tuvalete gidince zerre idrar yok :24::24:

Beeen! Ama nedense gündüz olmuyor bu. Yani sık çıkıyorum ama sürekli idrarım varmış gibi hissetmiyorum. Ama geceleyin, çok fazla sıvı tüketmesem de oluyor bu. Tam uykuya dalacağım, kalkıyorum, gidiyorum wcye, ellerimi yıkarken daha idrarım varmış gibi hissediyorum. Yatıyorum öyle, yarım saat sürmüyor yine kalkıyorum. Gece uyuyana kadar 4-5 kez böyle kalkıyorum. Sonra 1-2 saat deliksiz uyuyabilirsem ne ala. Sonra tekrar kalkıyorum. Sabaha kadar 10 kere git gel yapıyoruz. Bazen 4-5 kez olunca seviniyorum. Daha az kalktım bu gece diye. :( Gündüz de uyuyamıyorum ben ya. Şimdi yat uyu dinlen di mi. Evde pinekliyorum da uyuyamıyorum. :(

Kizlar selam,bende simdi doktordan geldim.Cok sükür hersey yolunda,benim akilli bebisim söz dinlemis bu hafta nihayet dönmüs:9::9::9:Basi hazneye girdi dedi doktor,bundan sonra dönebilme ihtimali var ama pek dönmezler artik dedi,insaallah.Biz biraz minismisiz,2400gr olmus bu hafta.BIraz idrarda iltihap cikti.Bizden son haberler böyle,insaallah hepimizden böyle güzel haberler duyariz.

çok sevindim canım senin adına,kaçıncı haftadaydın sen?biz 36 dayız ve bugün randevumuz vardı,benimki hala dönmemiş,2 hafta daha bekleyelim dedi doktor dönmezse sezeryan için gün belirleyelim dedi,yani 39 . haftada alalım dedi..:18: yani 2 hafta sonra doğum olacak... niye beklemiyoruz dedim,bebeğin sağlığı için dedi kordonu bacaklarının arasından sarkar,sakatlık olabilir falan dedi.. off ne bileyim karmakarışığım,çok şükür sağlığı yerinde bebişimin ama.. dönseydi çok sevinecektim.. dönermi acaba ya 2800 olmuş.büyüdükçe zorlaşıyormuş dönmesi.. :19:

millet çiş derdinde bende nefes :18: mutfaktan odaya giderken bile nefes nefese kalmaya başladım son bi kaç gündür. dün yavaş yavaş dolaşıyoruz eşimle. hayatım sen eskisine göre sık nefes alıp vermeye başladın farkındamısın dedi :26: dik oturursam bişi yok ama biraz böyle kaykılarak oturursam nefes alamayıp boğulcak gibi oluyorum hemen kırlentlere sarılıyorum :26:

merhaba herkese
Size bişey soracağım kızlar...Benim kızım 1 haftadır çok hareketli...Hele yarım saattir taklalar atıyor herhalde.Canımı da acıtıyor bazı hareketleri sizce bi sorun olabilir mi?Yani bi derdi var da ondan mı rahatsız da bu kadar hareket ediyor.İkinci çocuğum tecrübeliyim demeye gelmiyor annelik çok farklı bişey.Tecrübeli olsan da insanın hakkına bişey mi oluyor ki diye geliyor ?Maşaallah hareketli olması güzel bişey de. Ne bileyim ya sağlıkla kucağımıza alırız inş. bebişlerimizi

çok gezdim fatmaa perde içinn,, mekanizmalımı düz tülmü gidip geldim ben mavi tül istiyodum ama beğendiklerim çok pahalıydı..sonra baktım bulamıyorum istediğimi içinde mavi ve krem mini kareler olan bi model beğendim ama istediğim gibi olmadıı yanlarına fon yaptırmadan bişeye benzemeyecek..basit geldi bana annemler ii diyo ama oda gelsin bakıcamm ..benim az zamanım kaldı 1 kasımda Allah izin verirse kavuşacağız inş..kasılmalarım var alt kısımdan damar çekiliyoo sankii..çıkamıyorum biyere..Sağlıkla gelsinde yavru kuşş bakıcam sonra gene ..

oy kıyamam..

oda hosuna gittiyse perde nedirki değiştirirsin.

benim oda konusundaki hüsranımı biliyosun sanırım..

bi tül bide güneşlik yaptırdım bende yarın geleecek.. halısını daha almadım..

perdeyide eşim beğendi.. sesimi cıkarmadım dedim zaten oda komple gitti perdesi de onun gönlüne göre olsun..

meğer adamın ruhunda varmıs çingenelik simli puanlı bi perde beğendi.. dikilince cok sık duracakmıs.. gelince görcez .. cıkarken perdeciden aman dedim 100 tl tuttu zaten içime sinmezse yenisini yaptırırız canım saolsun dedim..
sende değiştirirsin sonra baktın olmadı.. şimdi sağlıkla gelsin oğlusun , sen ona odaklan..dinlen bol bol.. gelince beyefendi böyle rahat olamican :32:

1 Kasım ....az kaldı kızımmm.. heyecanlandım...

kızlar oğluşum zayıfcakmış diye pazartesiden beri yiyorum içiyorum soluma yatıyorum.1 haftada 200 gr alırmı sizce benim bu güzel protein ağırlıklı beslenme programımla:18::18::18:

kızlar oğluşum zayıfcakmış diye pazartesiden beri yiyorum içiyorum soluma yatıyorum.1 haftada 200 gr alırmı sizce benim bu güzel protein ağırlıklı beslenme programımla:18::18::18:

bence alır.. sen yemeye devam et peki neden kendine öyle sınır belirlemişsin bebişin kaç kg??..geçmişi okuyamadım önemli bi sorun falan yoktur inş.

Son düzenleme:

benimki 10 günde 250 gr almıstı.. alır alır.. sen meyveyide ihmal etme..

:1::1::1::1: evet evet evet hatta daha fazla bile alabilir. çünkü 15 gün önce 2476 olan kızım dün akşam 3120 çıktı. benimkide diğer bebeklere göre biraz zayıf geliyordu. 15 günlük süreçte süte ağırlık verdim birde burdan bi arkadaştan duyduğum kadarıyla muz yedim günde 1 tane. onun haricinde gebeliğimin başından beri zaten çok dikkatliydim beslenmemde ama bu kadar hızlı kilo alımını ben muza bağlıyorum çünkü tek o farklıydı öncekiinden

kizlar selam,

sabah yazmistim nst ve cati muaynem var diye...Nst de duzenli sancilarim cikiyor artik 50-60 larda. doktor bu zamanlarda normal bu kasilmalar cocuk iyice yerlesiyo artik dedi. Cati muaynesi korkulcak bisey diil ama en önemli tavsiyem korkanlara kendinizi gereksiz yere kasmayin kasarsaniz 3 saniyede sürse caniniz aciyabilir. Benim acimadi ve birkac saniye anca sürdü...normal doguma bir engel görünmüyor dedi simdilik. Ben simdi yollara düsüyorum, Ankaraya gidiyorum yarin dogumun olacagi hastanede randevum var ve tekrar cati muaynesi vs yapilcak bakalim bu doktorum neler diycek....önümüzdeki günlerde cok sık giremeyebilirim ama bir durum olursa mutlak haberiniz olur.....hepinizi cooook opuyorum allaha emanet olunnn :16:

bence alır.. sen yemeye devam et peki neden kendine öyle sınır belirlemişsin..geçmişi okuyamadım bi sorun falan yoktur inş.
canım benim oğlan 2kg 120 gr doktor pazartesi tekrar kontrole çağırdı doğuma kadar 2.800 bari olsun dedi
benimki 10 günde 250 gr almıstı.. alır alır.. sen meyveyide ihmal etme..

ayy canım inşş benimkide alır crafty muz diyordu bebişe kilo aldırıyo diye en fazla muz yiyorum valla 3 bardak süt yoğurt sebze yumurta falan

benim haftamda olup nst sinde sancı çıkan var mı?? çıktıysa dr unuz ne dedi?? erken doğum habercisi falan değildir dimi???

kizlar selam,

sabah yazmistim nst ve cati muaynem var diye...Nst de duzenli sancilarim cikiyor artik 50-60 larda. doktor bu zamanlarda normal bu kasilmalar cocuk iyice yerlesiyo artik dedi. Cati muaynesi korkulcak bisey diil ama en önemli tavsiyem korkanlara kendinizi gereksiz yere kasmayin kasarsaniz 3 saniyede sürse caniniz aciyabilir. Benim acimadi ve birkac saniye anca sürdü...normal doguma bir engel görünmüyor dedi simdilik. Ben simdi yollara düsüyorum, Ankaraya gidiyorum yarin dogumun olacagi hastanede randevum var ve tekrar cati muaynesi vs yapilcak bakalim bu doktorum neler diycek....önümüzdeki günlerde cok sık giremeyebilirim ama bir durum olursa mutlak haberiniz olur.....hepinizi cooook opuyorum allaha emanet olunnn :16:

zuzumm ii yolculuklar sana..

sağ salim gitr ve dogur bebişini inşallah..

habersiz bırakma bizi..

çatı deneyiminde iimiş.. darısı bizlere...

canım benim oğlan 2kg 120 gr doktor pazartesi tekrar kontrole çağırdı doğuma kadar 2.800 bari olsun dedi

ayy canım inşş benimkide alır crafty muz diyordu bebişe kilo aldırıyo diye en fazla muz yiyorum valla 3 bardak süt yoğurt sebze yumurta falan

kız olur olur 3 bile olur bence... sen beslen gerisini ogluna bırak.. olmadı dogduktan sonra tıkarsın agzına memeyi.. demek içerde mızmızlanıyodun şimdi gösteririm sana dersin :)))))))))

:1::1::1::1: evet evet evet hatta daha fazla bile alabilir. çünkü 15 gün önce 2476 olan kızım dün akşam 3120 çıktı. benimkide diğer bebeklere göre biraz zayıf geliyordu. 15 günlük süreçte süte ağırlık verdim birde burdan bi arkadaştan duyduğum kadarıyla muz yedim günde 1 tane. onun haricinde gebeliğimin başından beri zaten çok dikkatliydim beslenmemde ama bu kadar hızlı kilo alımını ben muza bağlıyorum çünkü tek o farklıydı öncekiinden

ayy canım içim öyle bir rahatladıki anlatamam.inşş oğluşum iyi kilo alırda benimde içim rahatlar.zayıf olması problem deil aslında ama şu ultrason kağıtlarında ölçümler var ya haftaya göre nasıl olduğu benim 31 hafta gösteren değerler bile var 3buçuk hafta geri yani o korkuttu beni

ayy canım içim öyle bir rahatladıki anlatamam.inşş oğluşum iyi kilo alırda benimde içim rahatlar.zayıf olması problem deil aslında ama şu ultrason kağıtlarında ölçümler var ya haftaya göre nasıl olduğu benim 31 hafta gösteren değerler bile var 3buçuk hafta geri yani o korkuttu beni

emin ol aynen böyle dicem ama arkadaşlara tavsiyem bu saatten sonra sakın doktor değiştirmesinler.ben mecbur kaldım huyunu suyunu konuşma tarzını bilmediğim doktor öyle korkuttuki konuşmasıyla odadan ağlayarak çıktım hıçkıra hıçkıra

oy kıyamam..

oda hosuna gittiyse perde nedirki değiştirirsin.

benim oda konusundaki hüsranımı biliyosun sanırım..

bi tül bide güneşlik yaptırdım bende yarın geleecek.. halısını daha almadım..

perdeyide eşim beğendi.. sesimi cıkarmadım dedim zaten oda komple gitti perdesi de onun gönlüne göre olsun..

meğer adamın ruhunda varmıs çingenelik simli puanlı bi perde beğendi.. dikilince cok sık duracakmıs.. gelince görcez .. cıkarken perdeciden aman dedim 100 tl tuttu zaten içime sinmezse yenisini yaptırırız canım saolsun dedim..
sende değiştirirsin sonra baktın olmadı.. şimdi sağlıkla gelsin oğlusun , sen ona odaklan..dinlen bol bol.. gelince beyefendi böyle rahat olamican :32:

1 Kasım ....az kaldı kızımmm.. heyecanlandım...

sorma fatma arada uykularım kaçıyoo, az kaldı ve daha öncede olabilir sezeryan olacak 29 ekim vercekti biz babasının doğum günü diye 1 kasım dedik..vakitlice gelsin inş..

aynen dediğin gibi uymazsa perde değiştiricem sonra..

senin odaya ne oldu takip edemedim ben pek..yerimm kokoşş saremi,,puantiyeli olsun tabii prenses oo..

Back
X